- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
bu hissettiğiniz ciddi bir hoşlantı mı, geçici bir şey mi, ilgiden dolayı heyecanlanmış da olabilirsiniz; bence kendinizi bir ölçüp tartın, en iyisini siz bilirsiniz.
ama başkasına ilgi duyuluyorsa var olan ilişkinin kafada bitmiş olduğunu düşünüyorum şahsen. arayı ne için vermiştiniz ki, 3 ay ara da az değilmiş. aranız nasıl şimdi erkek arkadaşınızla?
Sevgilinle aranızda heyecan kalmamış,
Gerçekten sevdigine eminmisin ? Yoksa alışkanlıkmı ?
Yeni birinin ilgisi hoşuna gitmiş heyecan var çünkü
O zaman mesafeli dur oda geri durur bi süre sonraErkek arkadasimi seviyorum. Bu kisi devamli kendini hatirlatmaya çalışıyor. Surekli bakis atiyor fln aslinda cok skildim. Devamli ayni ortamda oldugumuz icin de gerginim. Isten cikmayi bile dusundum o derece
Masana erkek arkadasınla forografını koyErkek arkadasimi seviyorum. Bu kisi devamli kendini hatirlatmaya çalışıyor. Surekli bakis atiyor fln aslinda cok skildim. Devamli ayni ortamda oldugumuz icin de gerginim. Isten cikmayi bile dusundum o derece
Ya birak ne sevmesi. Hoşlanmaya basliyorum demissin.. insan kalbinde biri varken birak hoslanmayi,gozunun ucuyla bakmaz ilgi duymaz. Sen sevgilimi seviyorum diyerek duygularini bastirmaya calisiyorsun. adamin ilgisi alakasi hosuna gidiyor demekki. Sonra yorumlara bakiyorum,actiginiz konuyu sapıtıyorsunuz. Durust olun. Sevgilinizi de kandirmaya aldatmayi birakin. Ihanet sadece fiziksel olmaz..Erkek arkadasimi seviyorum. Bu kisi devamli kendini hatirlatmaya çalışıyor. Surekli bakis atiyor fln aslinda cok skildim. Devamli ayni ortamda oldugumuz icin de gerginim. Isten cikmayi bile dusundum o derece
Aldatma olmadığı sürece mi? O adamdan hoşlanıyorum diyor bu başlı başına zaten ayan beyan aldatmaktırAldatma olmadığı sürece herkesle görüşebilirsin/konuşabilirsiniz. Ama ya erkek arkadaş/sevgilinize söyleyin; durumu izah edin. Gerekirse. Veya o kişiye açıklayın sevgilim var diye. Durumunuzu açık bir şekilde konuşun ki sizler de hayatınıza yön verin.
Çooook iyiEğer iki kişi arasında kalıyorsanız, ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı.
/Charles Bukowski/
ne diyelim ikisinide idare et o zamn ...Merhaba hanimlar
Erkek arkadasimla bir suredir ayriydik. 3 ay ara verdik sonra tekrar donus yapti baristik.
Ama isyerinde bir kisi sk sk masama geliyor slm veriyor. Kafami karistirmaya basladi
Erkek arkadasimi seviyorum fakat bu kisi kafami karistiriyor. Artik oyle bisey oldu ki en yakin is arkasım da bu senden hoslaniyor demeye basladi. Kotu hissetmeye basladim cunku ben de hoslanir gibi oldum. Nasil davranmam gerekiyor fikir verir misiniz?
Aldatma olmadığı sürece herkesle görüşebilirsin/konuşabilirsiniz. Ama ya erkek arkadaş/sevgilinize söyleyin; durumu izah edin. Gerekirse. Veya o kişiye açıklayın sevgilim var diye. Durumunuzu açık bir şekilde konuşun ki sizler de hayatınıza yön verin.
Tebrik ederim siziArkadaşım bırak şimdi bu işleri. Bal gibi sevgilini aldatıyorsun. Aldatmak sadece fiziksel değildir. İnsanları aptal yerine koymayı bırakın. Heleki bu kişi sevgilim dediğiniz kişi ise...
Bu gelen ponçik yorumlarada hiç bakma. Bu konuyu açan erkek olsa "senin gözün dışarda, ayrıl o kızında başını yakma, seven başkasına bakmaz, nasıl bir karakter sahibisin ki birini severken başkasından hoşlanıyorsun" vs vs diye şimdiye linci yemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?