Sevgilim var biri aklimi karistiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanimlar
Erkek arkadasimla bir suredir ayriydik. 3 ay ara verdik sonra tekrar donus yapti baristik.
Ama isyerinde bir kisi sk sk masama geliyor slm veriyor. Kafami karistirmaya basladi
Erkek arkadasimi seviyorum fakat bu kisi kafami karistiriyor. Artik oyle bisey oldu ki en yakin is arkasım da bu senden hoslaniyor demeye basladi. Kotu hissetmeye basladim cunku ben de hoslanir gibi oldum. Nasil davranmam gerekiyor fikir verir misiniz?

bu hissettiğiniz ciddi bir hoşlantı mı, geçici bir şey mi, ilgiden dolayı heyecanlanmış da olabilirsiniz; bence kendinizi bir ölçüp tartın, en iyisini siz bilirsiniz.

ama başkasına ilgi duyuluyorsa var olan ilişkinin kafada bitmiş olduğunu düşünüyorum şahsen. arayı ne için vermiştiniz ki, 3 ay ara da az değilmiş. aranız nasıl şimdi erkek arkadaşınızla?

Erkek arkadasimla aramiz gayet iyi
Sadece ofisteki kisi cok sk karsima cikiyo ve masama geliyo. Hep bunlari yapiyodu aslinda ama 2 haftadir ilgiyi artirdi. Is arkadasim da farketti senden hoslaniyor dedi. Ben de dedikodu olmasin diye ne alaka dedim
Benim hic ilgi duymadigim biri aslinda bu kisi saskinlik da yasiyorum

Sevgilinle aranızda heyecan kalmamış,
Gerçekten sevdigine eminmisin ? Yoksa alışkanlıkmı ?
Yeni birinin ilgisi hoşuna gitmiş heyecan var çünkü

Erkek arkadasimi seviyorum. Bu kisi devamli kendini hatirlatmaya çalışıyor. Surekli bakis atiyor fln aslinda cok skildim. Devamli ayni ortamda oldugumuz icin de gerginim. Isten cikmayi bile dusundum o derece

Erkek arkadasimi seviyorum. Bu kisi devamli kendini hatirlatmaya çalışıyor. Surekli bakis atiyor fln aslinda cok skildim. Devamli ayni ortamda oldugumuz icin de gerginim. Isten cikmayi bile dusundum o derece
Masana erkek arkadasınla forografını koy
Veya bigün ekstra süslen git sevgilimle yenege gidicez falan de
Cok zor değil bi erkegi kendinden uzaklastırmak
He zaten sende biri oldugunu biliyorsa ve bakıslar selamlar yapıp duruyorsa amacı geceyi kurtarmaktır hic bi erkek ikinci adam olmayı secmez

Ya birak ne sevmesi. Hoşlanmaya basliyorum demissin.. insan kalbinde biri varken birak hoslanmayi,gozunun ucuyla bakmaz ilgi duymaz. Sen sevgilimi seviyorum diyerek duygularini bastirmaya calisiyorsun. adamin ilgisi alakasi hosuna gidiyor demekki. Sonra yorumlara bakiyorum,actiginiz konuyu sapıtıyorsunuz. Durust olun. Sevgilinizi de kandirmaya aldatmayi birakin. Ihanet sadece fiziksel olmaz..

Sizin sevgilinize sevginiz almamış. Şuan ki yeni durumda sizi heyecanlandırıyor ve doğal olarak hoşunuza gidiyor. Bence yol yakınken ikisinden birinden vazgeçin

Aldatma olmadığı sürece herkesle görüşebilirsin/konuşabilirsiniz. Ama ya erkek arkadaş/sevgilinize söyleyin; durumu izah edin. Gerekirse. Veya o kişiye açıklayın sevgilim var diye. Durumunuzu açık bir şekilde konuşun ki sizler de hayatınıza yön verin.

Ben de sunu anlamiyorum birini severken bir diğeri nasıl aklini karistirabiliyor?
Sevgilisini seven değer veren bi insan isterse baskasi kapina güller döksün dünyayı ayağına sersin yine de sevdiği kişiden vazgeçmez. Bence sen önce bi sevgini sorgula

Arkadaşım bırak şimdi bu işleri. Bal gibi sevgilini aldatıyorsun. Aldatmak sadece fiziksel değildir. İnsanları aptal yerine koymayı bırakın. Heleki bu kişi sevgilim dediğiniz kişi ise...
Bu gelen ponçik yorumlarada hiç bakma. Bu konuyu açan erkek olsa "senin gözün dışarda, ayrıl o kızında başını yakma, seven başkasına bakmaz, nasıl bir karakter sahibisin ki birini severken başkasından hoşlanıyorsun" vs vs diye şimdiye linci yemişti.

Aldatma olmadığı sürece mi? O adamdan hoşlanıyorum diyor bu başlı başına zaten ayan beyan aldatmaktır

ne diyelim ikisinide idare et o zamn ...

aynı şeyi erkek yapsa onada aynı yorumu yaparmıydın
kız bildiğin ilgiden hoşlanır

Tebrik ederim sizi

Valla ben başlığı okuyunca sevgiliniz var ama birileri size onu kötülüyor ve aklınızı karıştırıyorlar olarak canlandırdım aklımda konuyu fakat mevzu baya değişikmiş Bence sıkıntılı bir durum, olmaması gereken bir durum eğer olmaya devam ediyorsa var olan ilişkinize son verilmesi gereken bir durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…