Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşınla hazır barışmışsınız birşeyleri yoluna koymaya karar vermişken etrafınızdaki insanların aklınızı karıştırmasına izin vermeyin mesafeli davranın
Bukowski amca genelde doğru konuşur ama maalesef bu en meşhur sözü bir saçmalıktan ibaret.
Doğrusu bence şöyle olmalı, "eğer iki kişi arasında kalıyorsanız o iki kişiye bir iyilik yapın ve ikisiylede irtibatı kesin. kesin ki sizin gibi karakteri oturmamış ayran gönüllü bir bireyle hayatlarını heba etmesinler. Çünkü hayatında biri varken başkasına bakıp arada kalan bir insan hiçkimse için doğru bir tercih değildir"
Ouvvv güzel laf oldu bunu arada kullanayım ben :)
Erkek arkadasimi seviyorum fakat bu kisi kafami karistiriyor. Artik oyle bisey oldu ki en yakin is arkasım da bu senden hoslaniyor demeye basladi. Kotu hissetmeye basladim cunku ben de hoslanir gibi oldum.