sevgilim ve ailesi kafama pek yatmiyor

Bence siz de artık sevmiyorsunuz sadece alışkanlık.Birçoğu alışkanlıktan dolayı böyle sevgililikleri evlilikle sonuçlandırıyor.Kendinize yazık etmeyin.Biraz düşünün bir ömür manyağın birini hep alttan alamazsınız.Size bunları yaşatan adam yüzüstü kalsın boşverin , o düşündü mü size bunları yaşatırken?

Oy oy oyyy evleneceksin sanirim. Bana oyle geliyor. Bu gibi tipler ayrilinca tehditler savurur ve mecbur kalirsin. Bendede oyle oldu.evlendim.keske diyorum ayrilsaydim ozman.kiskanirdi cekistiriridi kizardi isyerimi basardi.yolda gecen adam sigarayi cekip ufledi diye sana yaoti o hareketi diye nerdeyse karakolluk olduk. Sana ne desek bos cunku bama binlerce insan dedi ayril diye.suan tek akilligm cocuk yapmiyorum ve parasini yiyorum

Gün geçmiyor ki, bir hemcinsim daha akla mantığa uymayan, kalbe sığmayan, mideye oturup kalkmayan, aşkın,sevginin,saygının yanına uğramayan bir ilişki/evlilik daha yaşamasın

Evlenince gazetenin 3. Sayfa haberlerinde olmak istemiyorsan ayrıl. Evlenirim dersen ayrılması çok zor olur. Sinirli insan sevgisiz büyümüş bir insandır. O yüzden sen istediğin kadar bunu yıkmaya çalış olmayacaktır.

Bir gün o sevgi bitecek. Ona göre karar verin. İlerde şiddetli geçimsizlikten boşanınca da mı ahını alır mıyım diyeceksin

Hiç mi, hiç mi görmüyorsunuz her gün öldürülen kadınları? Hiç mi korkmuyorsunuz? Adamın şiddet eğilimi var işte.
Ne demek sevgilimi seviyorum, sevgilin batsın ya

Adam resmen psikopat. İnsan ne yapsa kendi eliyle yapıyor işte. Evlenecekseniz hiç bizi germeseydiniz ya. Zaten herkes sinirli.

Keşke şiddet uygulayan erkeklerle, onlara bağımlı kadınlar kısırlaştırıldıktan sonra evlendirilse. Bu tip iq su düşük hareketler azar azar bitse.

suan cok saskinim cunki bunlari bende yassadim, sokskta yururken sanki ben erkeklere is veriyormusum gibi davraniyor hep bana. ama aslinda hic boyle birsey yok. Surekli benden supheci. Bana surekli sen erkeklere bakiyorsun sen erkeklere is veriyorsun der ama aslinda boyle birsey kesinlikle yok ve olamazda. Yani karakterime yakiskayan seyleri bana yakistiriyor surekli.

Sevgiliyken dayak yiyosan evlenince ne olur hic dusundun mu?kocan olsa bile asla kabul etmemen gerekirken elin oglu ortada resmiyet yok ve sizi dovuyor.hic mi kendinize sayginiz yok ya.

O sizi tartaklarken hırpalarken hiç acımıyor ama. Başında anlamışsınız işte yanlış insan olduğunu.
Kafanıza yatmayan size şiddet uygulayan sinir hastası bir adamla hangi akla hizmet ve hangi hatır uğruna evlenilir acaba?

Gercekten bir anlatir misiniz tartaklayan kisi nasil seviliyor?

yazdıklarınızı satır satır okuyun. alt alta bi daha yazın okuyun hatta. güven yok , saygı yok , şiddet var. bugün tartaklar yarın tokat .. gider böyle. vazgeçmek için neyi bekliyorsunuz ?

Evlenip pisman olma ayril gitsin.kendine deger ver.belli ki bu insan bir suru psikolojik sorunlari olan biri .ilerde dayak da olur.aileni dinle uzun yillar birliktesiniz diye ayrilamazsin diye birsey yok.insanlar kac yillik evlilikte cocuklu coluklu ayriliyor

Tartakladidan sonra okumadım bile .
Bu forumda inanki tecrübeli yaşamış bir sürü kişi var derimki duygularına yenilip mesajları cevapları dikkate al.
Bugün tartaklayan evlenince neler yapar emin ol çoğumuz bu forumdaki çoğu kadın sevgiliyken ufak sözlü veya fiziksel şiddetişiddete göz yummuş sevdiği için görmezden gelmiştir ve evlendikten sonra bı şekilde şiddet gormustur uzak dur Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsin. Siddete ne tarafından bakarsan bak şiddet siddettir ve gün aldıkça azalan değil çoğalan bir şeydir..nettttt

Hirpaliyordan sonrasini okumadim ama bi ara gozum seye takildi "yuz usti birakmak"

Canim sen iyi misin ya ?

Oldu ozaman elin adamini yuz ustu birakmamak icin kendi hayatini b.k et .
O seni hirpalarken senin duygularini onemsedi mi sanki . yol ver girsin yahu isterse 10 yil olsun. Olmayinca olmyr

Senin ailenin bile sana yapmasına izin vermediğin bir şeyi neden bir başkasına izim veriyorsun. Burda mantığının devreye girmesi lazım. Bugün böyle yapan yarın neler yapar. Evlenince ayrılmak çok zor ama şuan sevgiliylen hiçbir meburiyetin yok. Silkelen kendine gel :))

sevgilim cok cabuk sinirlenen birisi ve bu yil beni bir cok kez tartakladi hirpaladigi oldu. ben hayatim boyunca boyle seyler gormedim ama artik bunlar beni tedirgin etmeye basladi.
Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz onu anlamadım. Adam hastalıklı bir kişilik ve ne yapacağı belli değil .
Ben sonunuzu pek parlak göremedim kusura bakmayın

Buraya kadar o hatalı evet. Fakat buradan sonra konu "Ben de ayrıldım. Hatta darp raporu da aldım şikayette bulundum ki yaptığının cezasını çeksin." diye devam etmiyorsa siz de hatalısınız.

Ne demek yüzüstü bırakmış olur muyum ya? Sizi hırpalamış adam bıraksanız ne yazar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…