Sevgilim ve ailesi

Siz olsanız bu olaylar karşısında ne tepki verirdiniz? İlişkiye devam eder miydiniz?
buradan iliskiye devam eden bdv mudavimi olmak istiyordur.
red flaglar sallaya sallaya gelinmis.
kendine bu kötülüğü yapma, bu salakla evlenmeyi aklindan bile gecirme. buna erkek bile diyemezsin, anasinin kuzusu bu

Böyle sorumsuz terziye verdiği takımı almayacak kadar meşgul bir adamdan kurtulmalısın.Evlensen hayatı burnundan getirir bu haaa şunuda söyle az yesinde annesine bir uşak tutsun .

Ne sevgilisi ne evlenmesi, adam beleşe köle bulmuş kendine. Ben yapmam sen yapacaksın, ben gitmem sen gideceksin, benim uygun gördüğümü giyeceksin sen seçemezsin, babamın çayını doldur, mutfakda dur anneme yardım et... Hala soruyorsunuz devam eder misiniz diye. Aklı başında bir kadın çoktan bırakmıştı bunu. Size bunları yapan birini nasıl sevebildiniz? Bu mağara ayılarına yem olun diye mi büyüttü aileniz sizi? Sakın geri adım atmayın defedin gitsin.

Bacım senin annen ablan vs yok mu? Bohça alışverişine gidiyorsunuz madem seninkiler nerede? Bu herif sana değer vermiyor ki ailesi versin.. yol yakınken vazgeç

Çok net bir şekilde hayır kesinlikle devam etmezdim. Bunlar ileride yaşayacaklarınızdan minik kesitler sadece. Kendi hayatınızı kendi elinizle mahvetmeyin. Öyle bir noktaya gelir ki ne sevgi kalır ne saygı siz de ah vah eder durursunuz.

Tatlım iş işten geçmeden bunu sana gösteren Rabbine şükret, hatta sadaka ver.Sana değer vermeyen , seni kaaleye almayan insanlardan uzak dur.Herşeyin bir usulü vardır.Şimdiden bir gömlek icin seni rencide eden daha ilerde neler yapmaz koşarak uzaklaş.

Kafanız az biraz çalışıyorsa bu adamla bir daha muhattap olmayın. Ha 2 güzel söze kanıp barışacaksanız da hayatınız mahvolunca tek suçu kendinizde arayın, tüm bunların sizin seçiminiz olduğunu hatırlayın. Göz göre göre bu adamla ilişkiye devam etmeyin

Nasıl bi sevap işledinde bu işten evlenmeddn kurtuldun. Aklını başına al aklını falan karıştırmaya çalışırsa sakın kanma devam etme.Ayrjca her şey onların beğendiği gibi olmuş. Hatayı en başta yapmissin. Senin takacagin kolye bilekliği sen sececeksin. Bunu beğenmedim hayır deyip gececeksin. Böyle olunca değerli olmuyorsun.

Bacım senin annen ablan vs yok mu? Bohça alışverişine gidiyorsunuz madem seninkiler nerede? Bu herif sana değer vermiyor ki ailesi versin.. yol yakınken vazgeç
Annem çalışıyor, kardeşim vs. ya da akrabamız yok. Bohça için alışverişe gideceğimizi bile söylemediler. Gittikten sonra mağazaya girince söylediler. Gümbürtüye gittim.

Yorumlarda da denildiği gibi sizi gerçekten de Allah kurtarmış. Bir daha galeyana gelip de geri dönmeye kalkmayın o kişiye, Allah’a şükür ki iş evliliği bırak nişan boyutuna ilerlemeden bitmiş. Adam resmen ailesine köle ısaura arıyormuş ki ailesinin avmdeki tutumları da çok ayıp. O pahalı bu pahalı diye sizi mağaza mağaza diye gezdireceklerine önceden pazar araştırması yapsaymışlar da sizi ona göre bir mağazaya en başından soksaymışlar. Bildiğim kadarıyla böyle şeyler önceden konuşup haberleşilir keşke aile büyüğünüz de yanınızda olsaymış ama artık siz önünüze bakın. Allah sizi daha iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…