• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili terk edilişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne oldu koşa koşa hesabını mı kapattın. Hastalık, saç dökülmesi gibi konular kurgu yapılacak bunun üzerinden kendine eğlence malzemesi çıkarabileceğin konular değildir. Bu hayatta hepimiz hastalık ve engelli adayıyız başına her an bir şey gelebilir. Yazmaktan anlasan böyle bir şey yapmazdın zaten. Bir gün kurgusunu yaptığınız durumlarla sınanırsanız görürsünüz

Ya bana o fotoğrafı twitterda gördüm gibi geliyo. Saçını malum hastalıktan kazıtmış biri yok saçım yok sevgilim diye konular açmaz
Birisinin fotoğrafını kullanan bir ergen olduğunu düşünüyorum
Bence de birinin fotosunu kullanıyor. Eğer denk gelirsem o kişiye burda açtığı konuyu atıcam. Üyelik iptali yapmış. Allah bilir kaçıncı üyeliğiydi 🫠

Burda okuduğum konulara hep inanıyorum üzülüyorum kkdeki konular beni fazlasıyla etkilemeye başladı. İnsanların sağlık, şiddet , cinsel saldırı vs konusunda böyle dalga geçer gibi konu açmalarına , duygularımızla oynamalarına tahammül edemiyorum artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X