- Konu Sahibi superherogirl
-
sevgilinin düşüncesi nasıl..
onlar istemeye gelicek diye ickiyi kaldırmak saygı degil onlar size ve hayatınıza saygı gosteriyorsa bu tarz seylere tepki gostermemeli ztn siz neden onlara uymak zorundasınız hem herkesin kendi hayatı..erkek arkadasınızla kendi aranızda halledin kıyafet olaylarınıda kimseyi karıstırtmayın
Diğer gelinleri tesettürlü değiller yani ortada
zorlamayla olan ve olacak birşey değil bunu zaten ben kaldıramam.
Babası hani tesettüre girsen yakışır falan gibilerinden
konuştu bana.Ancak X amcacım şimdilik düşünmüyorum zorla da güzellik olmaz
saygı duyarsınız umarım düşünceme dedim.Sen bilirsin tabi kızım dedi.
Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol diyorsunuz kısacası.
Haklısınız yaa.
taviz verme cunku birkere tamam dedinmi arkası gelir benim tesetturlu bir arkadasım vardı kıza kayınvalidesi gelinlikde karıstı diye kız nisanı attı bunlar onemli mevzular ailen nasılsa oyle tanıt icki iciyorsa baban cekinme bilsinler kimene onlar sizden kendi dusuncelerini yasam tarzlarını saklamıyorlar bak
Diğer gelinleri tesettürlü değiller yani ortada
zorlamayla olan ve olacak birşey değil bunu zaten ben kaldıramam.
Babası hani tesettüre girsen yakışır falan gibilerinden
konuştu bana.Ancak X amcacım şimdilik düşünmüyorum zorla da güzellik olmaz
saygı duyarsınız umarım düşünceme dedim.Sen bilirsin tabi kızım dedi.
Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol diyorsunuz kısacası.
Haklısınız yaa.
canım aslın da ıkı ınsanın da bırbırıne kultur egıtım gelenek gorenek olarak bırbırlerının dengı olmalarını savunan bırıyım .
cunku ılerı de ıllakı sorun cıkıyor ama ,bu senın sevgılıne de baglı .sevgılının sana karsı tutumu nasıl ?
senın degısmen ıcın ısteklerı var mı ? yanı senı oldugun gıbıkabul edıyor mu ? onemlı olanda bu .
Sevgilin seni böyle kabul ettiyse kimseye karışmak düşmez. Onları kırmak istemiyorsan da madem iki düğün yapıcaksınız, dediğin gibi yaparsın. Ama sakın seni değiştirmelerine izin verme. Evlendikten sonra ailesine gittiğinizde yine onların tam istediği gibi değil ama senin giyebileceğin kadar kapalı giyinirsin. Karşılıklı saygı lazım bu konularda.
Madem melek gibi insanlar diyosun o zaman eminim sana karşı bir baskıları olmaz. Gönül bu elbet istedikleri gibi olmanı isterler ki bu da çok doğal. İnsanız sonuçta. Sevgilinin babası senin ağzını aramış ve sen de cevabını vermişsin gayet düzgün bir dille, bundan sonra sana karşı bir baskı uygulanmaz sanmıyorum. Zaten onların bir şey dediği yok anladığım kadarıyla, sen çok sevdiğin için çok hassas düşünüyorsun :) Çok güzel bir şey bu..
Ben baskıya dayanamam zaten,baskıyla ya da benim hosuma gitmeyecek birşey istendiği zaman benden ya yapmam o şeyi,ya da tam tersini yaparım:)Biraz garip ama.Hey çizelgende bugün düğün gününün olduğu gözüküyor söyle bakayım düğünü mü bırakıp kaçtın yoksa damat beyi yatak odasına kilitleyip kk'ya mı girdin?:)
Ben baskıya dayanamam zaten,baskıyla ya da benim hosuma gitmeyecek birşey istendiği zaman benden ya yapmam o şeyi,ya da tam tersini yaparım:)Biraz garip ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?