Sevgilim ve Anlamsız Tavırları

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
O kadar üzgünüm ki.. 1 senelik bir birlikteliğimiz var. Olayın aslına gelirsek sosyal medya üzerinden tanıştık 1 senedir birlikteyiz.İlk zamanlar onu zerre umursamazdım o hep üstüme düşerdi benim.Şimdi ne yapmaya çalışıyor inanın bilmiyorum.

21 yaşındayım hayatıma giren 2. erkek.Ondan önce 1 buçuk sene kadar bir birlikteliğim oldu.Onu o kadar çok sevmiştim ki ama ayrılmak zorunda kaldik..

Bizim çok birşey yaşama fırsatımız olmamıştı beni öpmesinden öteye geçemedim.Şu anki sevgilim ise beni yetersiz buluyor her konuda.Telefonda konuşmayı dahi beceremediğimi söylüyor, benimle konuşurken sıkıldığını söylüyor.Benimde yok ki bir bildiğim senden önce ben bunları yaşamadım diyorum daha çok deliriyor.Bunları şakaya karışık söylüyor ama çocuk değilim ben anlayabiliyorum.Canım o kadar yanıyor ki. Soğuk davrandım 1-2 gün fayda etmedi.Sorun bana istediği gibi aklına nasıl gelirse öyle davranması.Ben böyle yapmasını istemiyorum.2 gün sonra ailesiyle tanışmaya gideceğim onda bile emin değilim aklım o kadar karıştı ki yanlış şeyler yapiyorum.Onu çok seviyorum ama bana bunu yapmasini kabullenemiyorum.konuşarak da halledemiyorum.Sizce ne yapmaliyim?

Tabi ki ayrıl ya kendinize Nasıl böyle davranılmasına izin veriyorsunuz. Hiç mi onurunuz yok başlarım böyle sevgiye yok konuşmayı bilmiyorsun yok şöyle yok böyle sen kim köpek derler Adama ben olsam şimdi arar cnm ya ben sana uygun değişim ne konuşmayı biliyorum ne oturup kalkmayı hadi sen kendine bi dük düşes kızı bulda bak yoluna der çat suratına kapatır bi daha da Aşkımdan ölse dönüp yüzüne bakmazdım

Doğru söylüyorsun ama yapamiyorum işte aşk insanı aptallaştırıyor ben bana böyle davranilmasina nasil izin veriyorum aklım almıyor çok üzgünüm

Cnm sen seni aşağılayan beğenmeyen bi adama aşık olacak kadar kötü ve zavallı bir kız misin bu senin ki aşk değil alışkanlık bağımlılık olabilir ama aşk asla değil. Aşk temiz saygı ve sevgi barındıran masumiyet barındıran bir duygudur ve sizde bunlar yok üzgünüm lütfen kendine yazık etme en fazla bir ay ağlarsın bak bu ilişkiye devam edersen evlendiğinizde bugün seni diliyle aşağılayan yarın eliyle aşağılar bunları hakkediyormusun gerçekten lütfen mantıklı düşün yazık edersin

Çok doğru söylüyorsun canim böyle konuşma cesaretini ona veren benim.Aman kırılmasın sus aman düzelir sus diye diye bu hallere düştüm.Bence benim bilmemem güzel birşey daha önceden yaşamamışım ne istiyorsun diyemiyorum işte. Kendimi o kadar yetersiz ve basit hissediyorum ki.

21 yaşında ne bekliyorsun ki kendinden? Yetersizlik ne alaka? Adam üzerinde psikolojik baskı kurmuş ve görünüşe bakılırsa gayet işe yarıyor, yakında istediğini alır... Ailesiyle tanıştıracakmış bide kesin çok ciddidir evlenecektir... Bundan 5 yıl sonraki halini düşün, bu adamın hiç değişmeyeceğini bil, sonra devam et hayatına...

İstediği alır derken canim..o kadar çok mutsuzum ki bende.Ne vermedim ne yetmedi de bana bu saygısızlığı yapıyor diye.Ayrılırsam belki çok üzüleceğim ama sonunda mutlu olacağım bununda farkındayım

Seni aşağılayan birinin ailesiyle tanışmaya mı gidiyorsun?
Hipnoz oldum triplerinden çık bir an önce aç gözünü.
Hayır derhal ayrıl diyenlere de yapamıyorum seviyorum bırakamıyorum diyorsun e konunun amacı ne?

Kesinlikle canımı acıtacağını bilsem bile böyle devam edemez.Tek benim çabamla yürüyen bide üstüne benim mutsuz olduğum bir ilişkide gelecekte göremiyorum.Sence nasıl bir konuşma yapmaliyim?Ne söylemeliyim ona? Bu konuda yardımcı olur musun biraz canim

Bunca zaman beni hep hor gördün değer vermedin bense saf gibi sana bağlandım ama sabrım taştı artık. Bu iş burda biter artık seni istemiyorum ben bana değer vereni taşırım kalbimde, aşağılayanı değil
Bir daha yazma arama sorma kararımda çok ciddiyim hoşçakal.
Böyle yazabilirsin. Net cümleler.
İnan bana bunu aşk sanıyorsun ama değil. Seni aşağılayan bu heriften kurtul. Sana değer veren el üstünde tutan biri olduğunda hayatında o zaman aşk dersin ve ben o adamı nasıl çekmişim zamanında dersin.

Aslında buda öyleydi canim çok değer verdim ben oda bunun farkına varınca değişti böyle.Tavsiyelerin için çok sağol canim seni dinleyeceğim:)

Hiç ailesine bulaşmadan bu işi noktalamalısın. Senin davranışlarını beğenmeyen biriyle yapacağın evlilikten sakın hayır bekleme.

Ayrıl kardeşim. . Yarın hüngür hüngür aglayacagina, bugun iki damla goz yasi dokersin.. O seni asagiladiginda sende asagila. O kim ki ne yani? Begenmeyen sttrsin gitsin.

Aç gözünü, uyan bebeğim.
Kaç yaşında olursan ol, karşındaki kim olursa olsun, seni üzmelerine izin verme.
Sana yapılacak saygısızlığa izin verme.
Seni değersiz hissettiren herkesten uzak dur.
Değerlisin, unutma bunu.

Hiç ailesine bulaşmadan bu işi noktalamalısın. Senin davranışlarını beğenmeyen biriyle yapacağın evlilikten sakın hayır bekleme.
Doğru söylüyorsun.Benim bir erkeğe oturup cilve yapma hadi onuda geçtim konuşma fırsatım dahi ne kadar az oldu.Beni yetersiz buluyor beğenmiyor yani.Sence ne söylemeliyim ona canim

Ayrıl kardeşim. . Yarın hüngür hüngür aglayacagina, bugun iki damla goz yasi dokersin.. O seni asagiladiginda sende asagila. O kim ki ne yani? Begenmeyen sttrsin gitsin.
Öyle tabi canım çok doğru söylüyorsun ben kendi salaklığıma üzülüyorum sadece.Sende nasıl bir konuşma yapmaliyim onunla

Fazla ilginin bana dönüşü ters oldu biraz.Haklısın canım onu seviyor olabilirim ama beni üzmeye hakkı yok.Sence neler söylemeliyim ona

Herseyin farkindasin yazdiklarina bakilirsa , hala ayrilmiyorsun biz ne dersek ise yarayabilir ki ?

Doğru söylüyorsun.Benim bir erkeğe oturup cilve yapma hadi onuda geçtim konuşma fırsatım dahi ne kadar az oldu.Beni yetersiz buluyor beğenmiyor yani.Sence ne söylemeliyim ona canim

Ben olsam,
Sana ne kadar değerde versem asla değişmiyor beni anlamıyorsun derdim. Madem benim hareketlerim hoşuna gitmiyor bu işi sürdürmek çok gereksiz, sen paşa mısın nesin beni aşağılıyosun. Bu hakkı kim veriyor sana derdim. Git kendine sana katlanacak birini bul sen bana layık değilsin derdim.

Herseyin farkindasin yazdiklarina bakilirsa , hala ayrilmiyorsun biz ne dersek ise yarayabilir ki ?
Farkındayım ama seviyorum.Tabi sevmem ona böyle davranma hakkını vermiyor.Sadece kafam karışık ve aynı durumda olsaniz sizler ne yapardiniz merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…