• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve Annesi

papatyalarsenkokuyor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
63
50
38
29
Selam kizlar, 2 bucuk senelik bir iliskim var. Sevgilim 1 yil önce depresyon geçirdi.Daha sonra hersey duzeldi ama cok zor günler yaşadık.Daha sonra il dışında çalışmaya gitti 4 ay oradaydı yeni geldi ve geleli 5 gün oluyor. Sevgilim sürekli geziyor buna mani olamam tabiki ama geleli 5 gun olmusken benim yanima gelmemesi beni sinirlendirdi. Herneyse sevgilim perşembe günü konsere gitmek istedi. Bende istemedim sevmediğim arkadaşlarıyla gitmesini. Tartıştık ayrılma eşiğine geldik iki gün boyunca konuşmadık. O iki gun bana omur gibi geldi ne yedim ne icebildim ne de baska bisey. Herneyse tekrar baristik bu bana ilgi göstermemeye basladi "ama sen boyle boyle yapiyosun" diyince beni bunaltma demeye başladı. Bir sucum gunahim olmadigi halde bana kufurler hakaretler savurdu. Daha sonra isin icine annesi girdi yeniden hasta olmasindan korkmus oglunun benimle konusurken kapat telefonu tarzindan bisey dedi. Ya ben üzülmüyor muyum sanki.. Ustune ustluk birde kendimi suclu hissediyorrum nedense. Tum suc bendeymis gibi davraniyorlar. Kizlar ben ne yapmaliyim. Cok mutsuzum uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum

Kaç yaşındasınız??Uzak bir mesafeden gelmesine rağmen sizin yanınıza gelmek yerine gezip tozan ve buna laf etmenize hakaret ve küfürle karşılık veren biri için neden üzülüyorsunuz anlayamadım ben..
Benim yanımda olmayan biri tercihini yapmıştır bence ortada zorlamayı gerektirecek bir ilişki kalmamıştır..

Kıymet veren aeninle kalben gelecek planlayan bir adam bu şekilde davranmaz... bence yoluna bak, bu adamdan sana fayda Yok...

Sevgilinizde bi saçma tavırlar var bence? Hiç görüşmediniz mi konsere gittiği güne kadar yada ne sıklıkla görüştünüz

Annesi ne alaka? Kadin iliskinizin ic yüzünü bilemeyecegi icin gayet hakli olarak kavgalara şahit olunca oglunun tekrar depresyona gireceginden korkmuş.
Asil sorun sevgiliniz ve iliskiniz. Kac ay olmus hala sizi gormek istemiyorsa sevmiyor olma ihtimali cok yuksek. Destek olduğunuz icin vicdan yapip ayrilamiyor olabilir ama bence siz kendinizi hazirlayin. Adam daha yuzunuzu gormeyi bile ozlememis.

oyle mi dersiniz Nasil anladiniz bunu kesinlikle çok uzuluyorum ben
İliski içinde anlamiyor insan daha doğrusu anlamak istemiyor sizce davranislari seven bir adam davranisimi? Soyle düşün 4 aydir sehir disindaydin geldin napardin? Sevgilinle görüşmek isterdin çünkü seviyorsun deger gosteriyosun.

Selam kizlar, 2 bucuk senelik bir iliskim var. Sevgilim 1 yil önce depresyon geçirdi.Daha sonra hersey duzeldi ama cok zor günler yaşadık.Daha sonra il dışında çalışmaya gitti 4 ay oradaydı yeni geldi ve geleli 5 gün oluyor. Sevgilim sürekli geziyor buna mani olamam tabiki ama geleli 5 gun olmusken benim yanima gelmemesi beni sinirlendirdi. Herneyse sevgilim perşembe günü konsere gitmek istedi. Bende istemedim sevmediğim arkadaşlarıyla gitmesini. Tartıştık ayrılma eşiğine geldik iki gün boyunca konuşmadık. O iki gun bana omur gibi geldi ne yedim ne icebildim ne de baska bisey. Herneyse tekrar baristik bu bana ilgi göstermemeye basladi "ama sen boyle boyle yapiyosun" diyince beni bunaltma demeye başladı. Bir sucum gunahim olmadigi halde bana kufurler hakaretler savurdu. Daha sonra isin icine annesi girdi yeniden hasta olmasindan korkmus oglunun benimle konusurken kapat telefonu tarzindan bisey dedi. Ya ben üzülmüyor muyum sanki.. Ustune ustluk birde kendimi suclu hissediyorrum nedense. Tum suc bendeymis gibi davraniyorlar. Kizlar ben ne yapmaliyim. Cok mutsuzum uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum

Bence alın sevgiliniz karşınıza hiç tavır yapmadan açık açık konuşun. Neden sizinle görüşmediğini neden sinirlenince hakarete başvurduğunu daha aklınıza takılan içinize dert olan ne varsa konuşun. Ama dediğim gibi bunu suçlar kızar vs gibi değil gayet mantıklı ve olgun bir şekilde konuşun.

Eğer olmuyorsa da yol yakınken ayrılmak en iyisi. Ne kadar üzülseniz de kırılsanız da sonuçta bi ömrü bu insanla geçireceksiniz. Çok iyi düşünmek lazım

Bazı erkekler terk etmek yerine kadını terke zorlarlar, tarzları böyledir. Sanırım şu anda tarzı tam da böyle olan bir erkek tarafından terke zorlaniyorsunuz, direnseniz de faydasız.

İlişkinizin ömrü bitmek üzere en fazla sizin ısrarınız ve olağanüstü çabanız olursa uzatmaları oynarsınız o kadar.
Sevilmiyorsunuz, muazzam bir taktikle ayrılmaya zorlanıyorsunuz.
Radarına bir başkası girmiş bile olabilir, ayrılmazsanız depresyona girecek bir sonraki kişi sizsiniz.

Bence bi süre ayrı kalıp kafanızı dinlemeniz gerekiyo özellikle erkek arkadaşının. Zaten birlikteyken de ilgilenmiyo adam seninle.bi kalsın kendiyle başbaşa bakalım napıcak. Kendini yıpratmana da değmez her şey olucağına varır sen akışına bırak. Seni istemeyeni sen de isteme kimseye muhtaç değilsin!!

Bence kendini ayrılmaya hazırla.
Bir de kendini bu kadar üzme ya. Uykudan yemekten olmak ne demek. O iyileşmiş sen kendini hasta ediyorsun.

Back
X