- 2 Eylül 2017
- 63
- 50
- 38
- 29
- Konu Sahibi papatyalarsenkokuyor
Selam kizlar, 2 bucuk senelik bir iliskim var. Sevgilim 1 yil önce depresyon geçirdi.Daha sonra hersey duzeldi ama cok zor günler yaşadık.Daha sonra il dışında çalışmaya gitti 4 ay oradaydı yeni geldi ve geleli 5 gün oluyor. Sevgilim sürekli geziyor buna mani olamam tabiki ama geleli 5 gun olmusken benim yanima gelmemesi beni sinirlendirdi. Herneyse sevgilim perşembe günü konsere gitmek istedi. Bende istemedim sevmediğim arkadaşlarıyla gitmesini. Tartıştık ayrılma eşiğine geldik iki gün boyunca konuşmadık. O iki gun bana omur gibi geldi ne yedim ne icebildim ne de baska bisey. Herneyse tekrar baristik bu bana ilgi göstermemeye basladi "ama sen boyle boyle yapiyosun" diyince beni bunaltma demeye başladı. Bir sucum gunahim olmadigi halde bana kufurler hakaretler savurdu. Daha sonra isin icine annesi girdi yeniden hasta olmasindan korkmus oglunun benimle konusurken kapat telefonu tarzindan bisey dedi. Ya ben üzülmüyor muyum sanki.. Ustune ustluk birde kendimi suclu hissediyorrum nedense. Tum suc bendeymis gibi davraniyorlar. Kizlar ben ne yapmaliyim. Cok mutsuzum uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum