kabul etme...evinde istedigin gibi rahatca davranamazsin...ne bileyim belki esini sarilip opmek isteyeceksin ya da oturma odanda yayilip yatmak isteyeceksin...belki yuksek sesli muzik dinlemek isteyeceksin...bir gun gelecek cok yorgun olacaksin ve evini toplamak temizlemek icinden gelmeyecek o gunu kendine tatil ilan edeceksin...esinle basbasa bir gece gecirmek isteyeceksin....insan evinde baska biri varken rahat davranamiyor. benim kayinvalidemle aram iyidir. ilk evlendigimde bir ay ayni evde yasadik cunku esim ve ben yurt disinda yasayacagimiz icin Turkiye'de bir ev kurmadik. o bir ay bana cok zor geldi mesela istedigim kiyafetle dolasamiyordum evin icinde, kayinvalidem erken yatardi o yuzden belli bir saatten sonra cok sessiz olmamiz gerekiyordu saygisizlik etmeyelim kadin uyanmasin diye. ev ev ustune olmuyor bunu sakin unutma! sakin kabul etme boyle bir seyi! erkek arkadasina istemedigini guzel bir dille anlatirsin, evlerimiz ayri olsun ama annen istedigi zaman gelsin bizde kalsin dersin. bak burada goruyorsun genel olarak herkesin bu konuda problemi var, senden daha tecrubeli insanlardan ornek al ve kabul etme. simdi kabul eder ve sonra evleri ayirmak istersen o zaman isin cok daha zor olur, cok basin agrir. sen yolun en basindasin daha ne nisan var ne evlilik o yuzden simdiden bu konudaki goruslerini acikca ortaya koy ki sonradan sorun cikmasin bence