• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve benim iş bulma sorunum

sevgiliniz atanamamış olsa siz sormaz mısınız tekrar hazırlanacak mısın diye?
kadın erkek ayrımı göremiyorum ben burda, kim olsa ilgilenmez ki hayatını birleştireceği insanın meslek hayatıyla...

83 de hangi bölüme göre 83 den bahsediyorsun 76 la bile atanan var sanırsam bölüm de atama yok . ben şu noktaya değinmek istiyorum burada millet iş beğenmiyor demişşin canım senin haberin varmi kaç yıl okuyosun üstüne lisans yapıyosun sonra adam seni asgari ücrete yemek paranı da kısıtlayarak eşşek gibi çalıştırıyor ki o çalışmanın hakkı 2000-2500 civarıyken çalışırken insanın gözbebeği yerinden oynuyor resmen peki bu revamı ya yazık değil mi sen neyin beğenmemesinden bahsediyon bide yazmışsın bi suru insan var 20 tl çalışacak siz bole düşünenler yüzünden insanların hakkı yeniyor bu memlekette hak edilen verilmediği müddetçe aman beğenmiyor bence sen beğenmiyorsun daha az maaşa nasıl çalıştırırım düşüncesindesin işte bunlar hep kapitalizim !!!!!!!
artık 76 falan öyle bi puan kalmadı :) bir iki bölüm için geçerli olabilir. puanlar 90 a yakın. öğretmenliği pek bilemiyorum ama. kolay değil.

Mrb kızlar benim iki buçuk yıllık bi birlikteligim var. İkimizde univ mezunuyuz bi kaç hafta önce sevgilim assubayligi kazandı. Ben hala bi iş bulamadım kpss den 83 aldım ama bölüm de atama az olduğu için Atanamiycam. Neyse iki kere denedim kpss yi olmadı ve cok yıprandim. Sevgilim bana tekrar hazırlanacak mısın diye sordu dün tepem attı sanki çalışmak zorunda miyim anlamıyorum bende atanmak istiyorum ama olmuyo elimden geleni yapiyorum sevgilim bna ben her koşulda yanındayım diyo ama bu konuyu açınca ondan soguyorum. Milletinki çalışma evde otur der benim ki sanki illa çalışmak zorundaymis gibi hissettiriyor. Normalde çok iyidir daha bana hiç kötü söz soylemedi bi kere sesini yukseltemedi ne desem yapar ama bu konu beni çok uzuyor. Ben mi abartiyorum sizce :KK43:
seni anlıyorum canım. kpss ye hazırlandın. iyi de puan almışsın ama insan bu sırada çok stres yapıyor haklısın ve morali bozuluyor. çünkü çalışmayı çok istiyosun. umut edip bekliyosun mesleğini yapmayı. olmayınca da sinirlerin bozuluyor. sonra da sevgilin böyle diyince canın sıkılmış.
ben de çalışmak istiyorum. atanamıycam biliyorum. o yüzden beklentimi kaybettim. özele yöneldim. iş arıyorum. ama insan tamamen kendi mesleğini doğru düzgün yapmak istiyor. sen öğretmensin, öğretmenlik yapmak istemen çok doğal. git bi yerde müdür ol, dolgun da maaş verelim deseler, yine de aklın orda kalır. hayallerinde...
canını sıkma. bence o da illa çalışcaksın, anlamında dememiştir de merak etmiştir tekrar hazırlanacak mısın diye. ya da netlik kazansın istemiştir. ne gibi planların var diye.

Back
X