Sevgilim ve Düşüncesizliği

Haklısın cnm sevgilin düşüncesizlik etmiş
okulda hocalar hakkında herzaman dedikodu çıkar,öğrencilerin huyudur üstene koyarak abartarak anlatırlar birde..
ama sevgilin güveniyomuş arkadaşına,hocayla arasında bi sorunda olsa da,bu konuyu açıp ortalığı karıştırcak karakterde biri değildir belki..
ayrılmak büyük tepki olur bence, huzursuz olduğun için sevgilinde çok pişman olmuştur heralde
bi sorun olmaz umarım

Abartmışsın hem de çook...

İyi ya da kötü illa hocaların arkasından konuşulur,buna kimse engel olamaz.

takılcak bi durum olmadığını düşünüyorum ben de
sonuçta kötü bişey yapmadığından eminsen kimin ne dediğini takmamalısın
sonuçta baban da bilir kızını, olur da kulağına laf gelse bile sana inanır
öyle herkesten gizlencek bi durum değil ki sevgililik olayı..arkadaşına söylemiş sevgilin..insan arkadaşlarına neden anlatmasın ki sevgilisi olduğunu

birşey dikkatimi çekti söylemeden edemeyeceğim ya üniversitede öğretmen olmaz akademisyen olur öğretmen lafına bizim hocalar çok kızardı onu diyim cnm

Sevgilin düşüncesizlik etmiş ama kötü niyetle söylediğini sanmıyorum. Ayrılmak için yersiz bir sebep bence. Buarada x senin babanla yüz yüze konuşamaz bence canım ne diyecek hocası sonuçta ona böyle bir laf ederse kendisi daha beter duruma düşer. Sınıfa yayılması konusunda çok haklısın böyle bir şeyin duyulması hoş olmaz. Ama duyulursa da kendin anlatırsın babana durumu açıklamaya çalışırsın.

bence boştan yere evhamlanıyorsunuz...
sevgiliniz birlikteliğinizi söylemeseydi bu sefer de beni saklıyor musun, varlığımı nasıl inkar edersin diye sinirlenirdiniz...

iyi taraflarından bakın, sevgiliniz birlikteliğinizi kimsenin bilmesinde sakınca görmüyor...

kaldı ki babanız üniversitede okutmanmış... yani üniversite öğrencilerinden bahsediyoruz... tutup ta dedikodu mu yapacaklar.. hocanın kızının sevgilisi varmış diye.. bu çok anormal bir şey değil ki... şimdi neredeyse herkesin sevgilisi var... ilkokul çocukları bile aşk yaşar olmuş....

bence boş yere kendinizi üzmeyin ve ilişkinizi yıpratmayın...

yani o X kişinin sizi bilmekle eline müthiş bir koz geçtiği falan yok...

Kızlar çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız :))

Az önce sevgilimle konuştuk. Bana o arkadaşını 7 yıldır tanıdığını, bugüne kadar hiç kimsenin lafını taşımadığını söyledi. Güvenmediği biri olmasa söylemeyeceğini söyledi. Söyledikleri beni rahatlattı. Aramız düzeldi. :)))

bir öğrenci Adana- Konya arası mesafeyi X zamanda kat ediyor, aynı öğrenci Malatya Konya arasını Y zamanda kat ediyor..

buna göre aşağıdakilerden hangisi doğru bir önerme olur???

denklemler gibi yazmışsın karışık olmuş baya.. Erkek arkadaşın afedersin öküzlük etmiş üstünlük sağlamak için ben senin hocanın kızıyla çıkıyorum diye arkadaşına.. Kendin de demişsin zaten erkek milleti güven olmaz.. illa düşük not alması gerekmez bunu yayması için.. benim kanka bu hocanın kızıyla çıkıyo diye yayar..

sevgilinin kulağını çek

Evet denklem gibi yazmışım :))
Ben de sizin gibi düşündüm. Zaten barışana kadar tartıştık epeyi. Tekrar yapacağını zannetmiyorum.

bi kere çok yanlıs dşünüyorsun canım.baban da bılıor yalnız olamyacagını.hemde akademısyen, genclerın ıcınde bı baba bahsi geçen.evlenınce kocanın kucagına atarlar,flort ederken bi ton laf.sakın boyun egme ögrenırse de ögrensın yaptıgın ayıp degıl.sevmen de normal erkek arkadasnın da olması normal.cocugu bos yere yıprtama.yanı hepimizin babası ah namusu gidiyo evladım oralarda erkeklerle gezıo dye kahrolsun mu?ben aynı evde yasıyorum nişanlımla.ahlakısızım o zaman:)) namus benim namusum gunah benım gunahım ne babama ne anneme ne kardesıme ne de toplma göre yasarım bn kendımı korurum.dogru da benım yanlıs da benm.toplum da onun yarattıgı degerlerı de umrumda degıl.aşkını yaşa 1 kere genc olacaksın.sevıyıorsanız arkasında duurursunuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…