Merhaba, anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim derdimi. Çok uzun bir süre çıkmış sayılmasak da çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı, biz gerçekten mutlu ve aşıktık. Fakat bir sorun vardı aramızda, en yakın arkadaşım. En yakın arkadaşımla kardeşten öte iki dosttuk, daima birbirimizi kollamış ve yardım etmişizdir. İlişkimizi öğrendiğinde çıktığım kızdan uzak durmamı, ondan ayrılmamı önerdi, iyi biri olduğunu düşünmüyordu. Bu fikrine katılsam da aşk yakamı bırakmadı ve ayrılmayı reddettim, bunu gören en yakın arkadaşım, kız arkadaşıma yalan söyleyerek aramızı bozdu. En yakın arkadaşım haksız değildi aslında, gerçekten tehlikeli biriydi benim için. Kız arkadaşım, en yakın arkadaşımla çıktığımı sandı fakat biraz tartıştıktan sonra bunun yalan olduğunu anlatabildim ona. En yakın arkadaşımla da özür dileyip barıştık, zamanla her şey iyileşiyordu ki bu son haftaya kadar. Olaylar yumuşadıktan birkaç ay sonra, yani birkaç gün önce Instagram biyografime en yakın arkadaşımın adını yazarak sonuna kalp ekledim. Sevgilim bu olaylardan sonra hâlâ onunla arkadaş olduğum için benden nefret ettiğini, beni umursamadığını ve benim hakkımdaki her şeyi yok ettiğini söyleyerek ayrıldı. Hiçbir şeyi düzeltemeyeceğimi biliyorum, her şeyi olmasa da, bir şeyleri düzeltmeyi denedim zaten. En azından yazarak rahatlatmak istedim içimi, okuyan ve derdimi paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Eminim ki bir aya kalmaz atlatacağım. <3