Sevgilim ve eski sevgilisi :((

Busranurcalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
7
2
1
29
Erkek arkadaşım önceden hiç adını bile anmadığı eski sevgilisinin fotosunu annesinin evde bulduğunu söyledi. İşte annesi ağzını aramış falan zaten kızı da sevememiş. O da annesine sana öyle bir gelin değil şöyle bir gelin lazım diye benim özelliklerimi saymış. O kadar ilişkim oldu hiçbirinin fotosu yoktur bende. Bu ne anlama geliyor? Dün de evde oturup youtube da ne açalım diye düşünürken bana dediki eski sevgilisi bir türk sanat müziği cemiyetinde işte türkü söylediği bir video var ona baksana. sinir ola ola açtım. Bir de bu ilk başta bana kimse tarafından terk edilmedim demişti ama bu kız onu terk etmiş yapma etme dediği halde. Kız sonra geri dönmüş bu da intikam almak için kabul edip kendisi terk etmiş. Tüm bunlar be anlama geliyor nasıl bir yol izlemeliyim?

Ayrıl.

Tüm bunlar erkek arkadaşının ve senin daha aşırı toy olduğu anlamına geliyor. İntikam almak için eski sevgilisi dönen ve tekme basıp eğlenen bir adet sevgili ve bu saçmalıkları kafayı takan bir adet sen. Ayrıca bir de sevgilisine eski sevgilisinin türkü çığrışını dinletiyor, şaka gibi..

Ne yani, adam sana eski sevgilimin olduğu videoyu aç dedi, sende açtın mı kuzu kuzu

O bilgisayar onun kafasında paramparça olmamış da, videoyu açmışsın bir de.

Bunları kafaya takıyor olmam onu çok sevdiğim anlamına gelmez mi peki toyluktan ziyade

Ne yani, adam sana eski sevgilimin olduğu videoyu aç dedi, sende açtın mı kuzu kuzu
Daha önceden de eski sevgililerimizden bahseder dik birbirimize onun için ilk başta yaşarken garip gelmedi yaptığı sonradan yanından ayrıldığımda bu aklıma geldi ve çok üzüldüm (

Bencede video olayı cok saçma sen buna nasil izin verdin ki açarken tepkini belli edip kalkmaliydin oda rahatsiz oldugunu anlayip birdaha konusunu bile acamazdi

Daha önceden de eski sevgililerimizden bahseder dik birbirimize onun için ilk başta yaşarken garip gelmedi yaptığı sonradan yanından ayrıldığımda bu aklıma geldi ve çok üzüldüm (
Ne diye sevgililerinizi birbirinize anlatıyorsunuz? kanka mısınız siz? Sizin yaşınız kaç Allasen?

Bunları kafaya takıyor olmam onu çok sevdiğim anlamına gelmez mi peki toyluktan ziyade

İlişkilerdeki bu tür ilginç ve toy tavırlar küçük yaşlarda olur da ondan. Yaşın 30 olunca ilişkilerindeki sorunların böyle basit ve anlamsız olmayacak :)

Snde oturup bunun eski ask hikayelerini dinledinmi yani?? Ben olsam o blgisayari da basina calarim smdi gonul rhtligiyla kmi dnliyosan dinle der ceker gderdm olmz bkdrda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…