- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi blackkdream
-
Aynen oyle canim art niyeti varsa zaten soylemez sende karistirma hic belli etme ve takipte kal..Sabrediyorum canım tek bir sözünü bekliyorum.
Böyle seyler yapacak biri degil ama bu yaptığı beni cok dusunduruyor.
Ve ben art niyet olmasa soyleyecegini düsünüyorum
Sadece gürcü olduğunu belirttim.Bir gürcü asilli olarak konu basligin beni rahatsiz etti demeye geldim....
Canim kadın günaydın yazmışAynen oyle canim art niyeti varsa zaten soylemez sende karistirma hic belli etme ve takipte kal..
Sadece gürcü olduğunu belirttim.
önüne sonuna kötü bir kelime koymuş veya kötü bir cümle içerisinde mi kullanmışım?
Yabancı asıllı olduklarını belirttim ve bu bir Rus olsaydı da Rus kadınlar derdim.
Lütfen biraz saygı ve empati.
kesinlikleEvet biraz saygi ve empati
Cvp verdi sevgilin peki?Canim kadın günaydın yazmış
Henüz cevap vermemiş canım.Cvp verdi sevgilin peki?
Sakin bir sekilde izle canim
Haklısın canım tabiki ama ben yanlış davranmak istemiyorum.Şu sevgilisinin aldattığını düşündüğü halde ayrılmayanlari anlamıyorum ya?Yani evli olsanız çoluk çocuk olsa düşünürsünüz ne yapayım diye ama sizi ona bağlayan birşey yokken nesini araştırıp uğraşıyorsunuz..herşey ortada.Basın tekmeyi defolup gitsin
Saf olmayın bu kadar. Elalemin kadınları ile ne diye mesajlassin ki?Gecenin bilmem kaçında ve sabahın köründe?Ayrılmaya cesaretiniz yok sadece o kadar..Haklısın canım tabiki ama ben yanlış davranmak istemiyorum.
Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyorum hep
Çok kafamı kurcalıyor of
Evet kesinlikleSaf olmayın bu kadar. Elalemin kadınları ile ne diye mesajlassin ki?Gecenin bilmem kaçında ve sabahın köründe?Ayrılmaya cesaretiniz yok sadece o kadar..
Simdi benim aklima takilan dey demekki baya bir samimiler ki msj atmasina ragmen duramayip ariyor kadin?Henüz cevap vermemiş canım.
Diğer kadında 8:40da günaydın yazmış bizimki cevap vermemiş
8:49 da aramış kadın günaydın dedikten sonra
Niye cesaret edemiyorsunuz?Çoluk çocuk olan 20 yıllık evli kadınlar ayrılıyor da..Evet kesinlikle
Ayrılmaya cesaret edemiyorum.
Bunun gecenin bir köründe aramasının
sabah konuşmasının
başka ne açıklaması olabilir ki..
Konuşmasında birsey yok olmasını bırak ekli olup konuşması bile gereksiz "bence".Merhaba kızlar.
Sevgilim 3 aydır başka bir şehirde akrabasının yanına otelde çalışmaya gitti.
Ben gitmesine pek sıcak bakmıyordum ama gitti.
Sevgilimin yanında çalışan iki gürcü hizmetli kadın vardı.
Kadınlar 30 yaşlarında ve profil fotoğraflarından anladığım kadarıyla çocuğu olanda var.
Daha sonra bu kadınlar bir gerekçeyle işten ayrıldılar.
Kızlar sevgilimin messengeri benim telefonumda açık kalmış ama kendisinin bilgisi yok bu durumdan.
Sevgilim bu kadınlarla gece 11-12 de yaklaşık 15-30 dakika konuşuyor her ikisiyle de.
Aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama içimde rahat değil.
Ona belli etmeden sordum işte gelecekler mi felan diye tekrar konuyu sarsakladı bişey demedi görmezden geldi.
Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bişey olabilirmi?
Merhaba kızlar.
Sevgilim 3 aydır başka bir şehirde akrabasının yanına otelde çalışmaya gitti.
Ben gitmesine pek sıcak bakmıyordum ama gitti.
Sevgilimin yanında çalışan iki gürcü hizmetli kadın vardı.
Kadınlar 30 yaşlarında ve profil fotoğraflarından anladığım kadarıyla çocuğu olanda var.
Daha sonra bu kadınlar bir gerekçeyle işten ayrıldılar.
Kızlar sevgilimin messengeri benim telefonumda açık kalmış ama kendisinin bilgisi yok bu durumdan.
Sevgilim bu kadınlarla gece 11-12 de yaklaşık 15-30 dakika konuşuyor her ikisiyle de.
Aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama içimde rahat değil.
Ona belli etmeden sordum işte gelecekler mi felan diye tekrar konuyu sarsakladı bişey demedi görmezden geldi.
Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bişey olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?