Sevgilim ve Hesap Meselesi :)

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Ben üniversitede okuyorum ailemden harçlık alıyorum çok şükür istedigim gibi yiyip içiyorum gezebiliyorum ama yine de idareli kullanmam gerek öğrenciyim sonucta. Erkek arkadasim var oda 24 yasında 1 gün ek iş yapıyor oyle cıkartıyor harclıgını. Para harcamıcak yerlere gidiyoruz.Böyle sahil,park gibi yerlere gidiyoruz genelde hatta ben bazen börek tarzı seyler yapıyorum :) Önce bu durum normal geldi sonucta onemli olan mutlu olmak,hatta o da dedi beni bu sebeple terk etmek istersen anlarım diye.Ben de sacmalama falan dedim.Ona da haksızlık etmiyim şimdi oda ısmarlıyor:)Düşününce ikimizde eşit durumdayız ben de anne babamdan alıyorum sonucta kendim çalışmıyorum. Yani ben de anne babamdan istemek zorundayım .Geçen hafta ben vermiştim.Hatta harçlığımın son kalanıyla vericem diyebilirim.Birde böyle üst üste ödeyince tuhaf hissettim kendimi.:KK43::KK43: Ben aragöz biri değilim inanın. Haksız mıyım arkadaslar? Kötü mü düşünüyorum?

Sorun cozuldu arkadaslar tamamdır sorun yok suan:))

Son düzenleme:
Ben üniversitede okuyorum ailemden harçlık alıyorum çok şükür istedigim gibi yiyip içiyorum gezebiliyorum ama yine de idareli kullanmam gerek öğrenciyim sonucta. Erkek arkadasim var oda 24 yasında 1.5 aylık iliskimiz şu an iş arıyor öyle gezmiyoruz çalışmadıgı için parası yok diye.1 gün ek iş yapıyor oyle cıkartıyor harclıgını. Para harcamıcak yerlere gidiyoruz.Böyle sahil,park gibi yerlere gidiyoruz genelde hatta ben bazen börek tarzı seyler yapıyorum :) Önce bu durum normal geldi sonucta onemli olan mutlu olmak,hatta o da dedi beni bu sebeple terk etmek istersen anlarım diye.Ben de sacmalama falan dedim.Ona da haksızlık etmiyim şimdi oda ısmarlıyor ama ben de 4 kez falan ödemişimdir hesap :) Düşününce ikimizde eşit durumdayız bence ben de anne babamdan alıyorum sonucta kendim çalışmıyorum. Yani ben de anne babamdan istemek zorundayım o da hiç mi isteyemiyor ablasından annesinden vs düşünmüyor değilim zaten haftada 1 kez görüşüyoruz her gün görüşsek tamam.Geçen hafta ben vermiştim.Yine buluşacağız mesela ben vericem parası olmadığı için.Hatta harçlığımın son kalanıyla vericem diyebilirim.Birde böyle üst üste ödeyince tuhaf hissettim kendimi.Gerçekten sorun değil ama annesinden veya ablasından isteyemez mi ki mesela :KK43: öyle ahım şahım paralar harcasak tamam 10-15 lira :KK43: Parasız olması gerçekten sorun değil ama sanki biraz rahata girdi gibime geliyo .Ben paragöz biri değilim inanın. Haksız mıyım arkadaslar? Kötü mü düşünüyorum?
Benim de durumum müsait değil deyip buluşmayı iptal etsen belki

anlar rahatsızlığını.

şunun şurasında harcadığınız 10-20 lirayı bile veremiyorsa hep senden bekleniyorsa olmaz

Benimde pek sevmediğim konular ya.
Yani bence erkek 5 ismarliyorsa kız 2 ismarlasin.daha çok oldu mu beni bozar. Değersiz hissederim ne yalan söyleyim soğurum.ilişkinin başı olduğu için muhtemelen sende soğursun.1 yıllık ilişki olsa sonradan bu

Benimde pek sevmediğim konular ya.
Yani bence erkek 5 ismarliyorsa kız 2 ismarlasin.daha çok oldu mu beni bozar. Değersiz hissederim ne yalan söyleyim soğurum.ilişkinin başı olduğu için muhtemelen sende soğursun.1 yıllık ilişki olsa sonradan bu durum olsa sen elinden geleni yapardın kötü hissetmesin diye

Canım bugün dışarıda buluşalım mı durumum hiç müsait değil de güzel bir dille. Parası varsa ben öderim der zaten. Bir de erkek için durum farklı biraz ya. İstemeye utanıyorlar ailelerinden.

Kendini kullandırma erkekler artık bu konuma girdi günümüzde haklisin 15 lira nedirki gitsin market de çalışsın birde ailedetuhaf hiç soruyormu ne yiyor iciyorsun diye

Belkide isteyemiyordur ailesinden ama siz bu sefer bulusmayi iptal edin bakalim ne diyecek

Yazıp sildim sürekli hey Allahım.
Azıcık gururlu olsun da bir işinin çıktığını söyleyip bir hafta buluşmasın, 2 haftada biriktirsin madem. Çok ayıp yaptığı,kadın parası yiyenlerden değildir umarım.
Oyle diyince de benim kızacağımı düşünüyordur çünkü ben görüşmek istemiyor musun vs diye trip atan bi insanım :)

Ama şuan çalışmıyor işe baslayınca bu sekilde olmaz

Benim demek istediğim ilk zamanlar sizin derdiniz aşk meşk hayalleriniz falan olmalıydı işin içine para mevzusu girince aşktada arkadaşlıkta da sonu kötü oluyor tatlım... Mesleğini merak ettim erkek arkadaşının..

Benim de durumum müsait değil deyip buluşmayı iptal etsen belki

anlar rahatsızlığını.

şunun şurasında harcadığınız 10-20 lirayı bile veremiyorsa hep senden bekleniyorsa olmaz

Kesinlikle ! Bence sende 'kusura bakma bende musait degilim maddi acidan,uygun olunca goruselim' desen hem o da anlar her istediginde veremeyecek durumda oldugunu. Sende ogrencisin sonucta... C castleinthesnow

Haklısın. Benim düşünceme karşı çıkacak çok arkadaş olur ama hesap ödeyemeyen erkek kimse ile görüşmesin bence. Hem kızlarla gezip tozmak istiyor hem parası yok. Ben de sevgiliyken çok hesap odemisimdir ama ilk bir kaç buluşmada asla hesap ödemem o erkeğin keseyi açtığını göreceğim bi kere.
Ayrıca bu durum su açıdan da uygunsuz siz şimdi iki taraf da parayı düşünüyorsunuz sadece yani ilişkiye değil paraya odaklandiniz parayı düşünürken nasıl aşık olacaksınız ki birbirinize. Hem birine aşık olmak için onun güçlü olduğunu düşünmek gerekir sen şimdi onu zayıf ve yetersiz goruyorsundur yanılıyor muyum? Bak on beş liralık hesap nelere sebep oluyor o yüzden para önemli.

1,5 aydır berabersiniz haftada bir görüşüyorsunuz yani görüşmeleriniz sayılı olması lazım 5-6 kere falan. belki gerçekten kötü bir dönemine denk geldiniz. 5-6 kere görüştüğünüz biri ile karakter analizi yapılması yanlış geliyor. çoğu yorumdaki gibi hesabı erkek ödemeli, parası yoksa buluşmasın yorumlarına karşıyım ben. ilişkinin en başındasınız sürekli görmek bir şeyler paylaşmayı ikinizde isteyeceksiniz görüşmeyelim demek şu noktada ilişkiyi bitirecek cümlelerdir. ayrıca siz okuyorsunuz ailenizin size para göndermesi çok normal ama o çalışmıyorken birde üstüne aileden para istemek kolay bir şey değil.bir süre daha gözlemleyin bence

erkekler daha zor ısterler aılelerınden onuda goz ardı etmemek lazım.ek ıs falan bıseyler yapıyor dıyorsun zaten daha ogrencısınızde takılma cok 3 ay falan bı bak calıstıgı zamanlarda oduyormu falan dıye eger calıstıgı halde sana yıkmaya calısıyorsa o zamand urum farklı tabi

Back
X