Sevgilim ve Hesap Meselesi :)

ah ah...
benim rahmetli eski sevgilimin en sevdiği cümleydi "kesene bereket aşkım". üstelik ben çalışmıyordum, o çalışıyordu.
inşallah onun gibi değildir. zira ayrıldığımızda binlerce borçla kalakalmıştım.
hep erkek ısmarlamasın ama para konusunda biraz gururlu olmalı bence erkek dediğin.
 
işte bu erkek, gelecekte esı calıstıgında parasını alıp esının harcadıgı her paranın hesabını soracak bı erkek....
tabıkı arada sızde hesap odemelısınız ama hep sızden beklemesı cok ayıp
annesınden şeker ısteyen oğlan çocukları gıbı
 
Bence herkes eşit ödemeli, cinsiyetle alakası yok.

Ama gurur yapıyordur belki de, ilerde telafi eder açığını diye düşünüyorum. Sonuçta erkek çok ödese sorun çıkarmayan çok var. Ama kadın çok ödeyince neden sorun oluyor ?
 
Ben üniversitede okuyorum ailemden harçlık alıyorum çok şükür istedigim gibi yiyip içiyorum gezebiliyorum ama yine de idareli kullanmam gerek öğrenciyim sonucta. Erkek arkadasim var oda 24 yasında 1.5 aylık iliskimiz şu an iş arıyor öyle gezmiyoruz çalışmadıgı için parası yok diye.1 gün ek iş yapıyor oyle cıkartıyor harclıgını. Para harcamıcak yerlere gidiyoruz.Böyle sahil,park gibi yerlere gidiyoruz genelde hatta ben bazen börek tarzı seyler yapıyorum :) Önce bu durum normal geldi sonucta onemli olan mutlu olmak,hatta o da dedi beni bu sebeple terk etmek istersen anlarım diye.Ben de sacmalama falan dedim.Ona da haksızlık etmiyim şimdi oda ısmarlıyor ama ben de 4 kez falan ödemişimdir hesap :) Düşününce ikimizde eşit durumdayız bence ben de anne babamdan alıyorum sonucta kendim çalışmıyorum. Yani ben de anne babamdan istemek zorundayım o da hiç mi isteyemiyor ablasından annesinden vs düşünmüyor değilim zaten haftada 1 kez görüşüyoruz her gün görüşsek tamam.Geçen hafta ben vermiştim.Yine buluşacağız mesela ben vericem parası olmadığı için.Hatta harçlığımın son kalanıyla vericem diyebilirim.Birde böyle üst üste ödeyince tuhaf hissettim kendimi.Gerçekten sorun değil ama annesinden veya ablasından isteyemez mi ki mesela :KK43: öyle ahım şahım paralar harcasak tamam 10-15 lira :KK43: Parasız olması gerçekten sorun değil ama sanki biraz rahata girdi gibime geliyo .Ben paragöz biri değilim inanın. Haksız mıyım arkadaslar? Kötü mü düşünüyorum?

erkek olduğu için isteyemeyebilir, benim erkek kardeşim bir dönem işsizdi, ben zorla veriyordum ozamanlar ona harçlık almıyordu çünkü
 
dışarda iş ilanları var bence meslegıyle ılgılı duzgun iş bulana kdar hangı işi buluyorsa ona başlamalı bence bu kdar beklmemelı.görustugunuz zaman para harcamıyın sızde sohbet edın avm lere gırın para harcmak zorunda deglsınız berabrken
 
Aynı benim eski sevgilim. Ben de öğrenciydim o zaman, o ne okuyor ne çalışıyordu. Ailesi de para vermiyordu güya. Hep ben oderdim ne salaktim. Ben de ailemin parasini harciyordum neticede. Dayanamadım ayrıldım o zaman. Bak sinirlendim yine anlatınca. :KK12:
 
Cnm ya niye kendini dara sokuyorsun ki, ben hiç anlamıyorum bu işi, biraz mantıklı ilişkiler yaşanmalı bence hele üniversite en güzel çağların, zaten evlilik bir kumar, iyi durumlar bile kötü olabiliyor ama ben sevgiliyken asla bu durumu tercih etmezdim
 
Back
X