• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve İlgisi

_Aquarius_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
180
0
0
Diğer
Kızlar herkese merhaba

Benim aklıma bikaç şey takıldı sizlerle paylaşıp,dertleşmek istiyorum.

Erkek arkadaşımla 2 yıla yakın güzel bir ilişkimiz var,ilk zamanlarda çok sık msjlaşır işte birbirmizi tanımaya çalışırdık haliyle her gittiği yerden msj atardı arkadaşlarınla takıldıgı anlarlada bile...İlişkimizin süresi uzadıkça haliyle birbirimize daha çok güvenmeye başladık ve msjlaşmalar azaldı.Birbirimizi bunaltmıyoruz artık.Nerdesin?Neden Açmadın teli gibi..

Mesela sevgilim bana biraz işim var veya kuzenlerimle takılıom dediğinde ona hiç yazmam ta ki o bana dönene kadar fakat şöyle bişey var haftaya asker erkek arkadasım ve sürekli akrabaları,arkadaşlarıyla beraber.Ben de üstüne gitmiyorum son günlerini dolu dolu yaşasın diye...Ama sanki bunu kullanıyor gibime gelmeye başladı...Az önce seni çok özlüyorum dedim naz yapmadan,ama kuzenleyiz dedi.Tamam da dedim bu aralar aşkım sanki beni ihmal ediyorsun gibi dedim;hala cevap gelmedi.

Sizce böyle davranmaya devam etmeli miyim?Üstüne düşmeyince o da ben de sıkılmıyorum.Ama özledim de ayrıca gidicek artık :(

Nasıl bir yol izlemeliyim?Öyle naz,trip falan da yok bizim ilişkimizde hani yapmak alışkanlıgımda da degil,onun da benim de.

Şimdiden sağolun kızlar:69:

2 yıl bir ilişkide uzun bir süre, elbetteki eski heyecanı bulamazsın....rutinleşmiş biraz....Son zamanlarda eş dost arkadaş rahat bırakmıyor olabilir askerlik meselesinden, ama sen yinede izah et tekrar tekrar ilgisinin azaldığından vs....mantıklı birşeyler söylerse anlayış göster, yok farklı konuşursa otur düşün derim.....haydeee ii teskereler canım:9:

hiç üstüne düşme canım . askere gidince pişman olur kuzenlerini öözleyecek halii yokya tabiki seni daha çok özleyecek . daha kıymetli olursun o askerden gelince :46:

2 yıl bir ilişkide uzun bir süre, elbetteki eski heyecanı bulamazsın....rutinleşmiş biraz....Son zamanlarda eş dost arkadaş rahat bırakmıyor olabilir askerlik meselesinden, ama sen yinede izah et tekrar tekrar ilgisinin azaldığından vs....mantıklı birşeyler söylerse anlayış göster, yok farklı konuşursa otur düşün derim.....haydeee ii teskereler canım:9:

dikkatli okumadığınız belli...heyecanın bittiğini nerden çıkardın?yani illa heyecan zırt pırt nerdesin vs demekle oluyorsa var halimize:1:

hiç üstüne düşme canım . askere gidince pişman olur kuzenlerini öözleyecek halii yokya tabiki seni daha çok özleyecek . daha kıymetli olursun o askerden gelince :46:

cevabın için teşekkür ederim :)

o sıkıntı yaşanmasın istiyorum,oralarda üzülmesin falan ama malesef anlamıyor beni canım :):69:

askere gidicek ya aynen arkadaşları,akrabaları rahat bırakmıyordur...:1: ama bak 1 kaç gün sonra arar seni yine hele askere gitsin daha çok özler değerini daha çok anlar keşke sevdiğimle çok vakit geçirseydim diye içi içini yer çocugun :69:

askere gidicek ya aynen arkadaşları,akrabaları rahat bırakmıyordur...:1: ama bak 1 kaç gün sonra arar seni yine hele askere gitsin daha çok özler değerini daha çok anlar keşke sevdiğimle çok vakit geçirseydim diye içi içini yer çocugun :69:

şimdi gidince de benden ilgi beklicek :) kıyamam da şimdi ben ona yine gösteririm ilgi...sanırım yine bayanlara kalıyor anlayış :( keşke bizim gibi düşünseler biraz yaa:17:

cevabın için teşekkür ederim :)

o sıkıntı yaşanmasın istiyorum,oralarda üzülmesin falan ama malesef anlamıyor beni canım :):69:

kuzenleriyle vakit geçirmek istemiş olabilir canım .sürekli dip dibe olmakta iyi degil sonuçta askere gidince çok arayacak seni . bence ona biraz sitemli ama kesinlikle sakin bir mesaj atmalısın örnegin "askere gidincede artık kuzenlerini özlersin :) " falan gibi kinaye yap o anlar zaten :7::8:

şimdi gidince de benden ilgi beklicek :) kıyamam da şimdi ben ona yine gösteririm ilgi...sanırım yine bayanlara kalıyor anlayış :( keşke bizim gibi düşünseler biraz yaa:17:

canım anlayışlı olmak sana düşüyo tabiki. benimde başıma geldi bu durum..1 hafta sonra da gidiyomuş mutlaka birbirinizede zaman ayırmanız gerektigini onada anlat.. ztn anlıyacak senin kıymetini ama ozamnda buluşamıcaksiz

:69: Sen yinede göster ilgini...biraz arkadaşlarınla zaman geçirsin yarın öbür gün özlediğini farkeder..asker telaşıı ayrılık felan çocuğun ilgiye ihtiyacı vardır :69::69: ne güzel işte şükretsin senin gibi bir sevgilisi olduğuna hem ilgilisin hem seviyorsun :69: belki gidecek ya o yüzden herşeyi senden bekliyorda olabilir :44:

kuzenleriyle vakit geçirmek istemiş olabilir canım .sürekli dip dibe olmakta iyi degil sonuçta askere gidince çok arayacak seni . bence ona biraz sitemli ama kesinlikle sakin bir mesaj atmalısın örnegin "askere gidincede artık kuzenlerini özlersin :) " falan gibi kinaye yap o anlar zaten :7::8:

hımm bak güzel olur öyle bir mesaj canım :) şimdi daha msj atmadım üzerine,ne zaman dönerse bana o zaman kinaye yapalım:)sağolasın :42:

canım anlayışlı olmak sana düşüyo tabiki. benimde başıma geldi bu durum..1 hafta sonra da gidiyomuş mutlaka birbirinizede zaman ayırmanız gerektigini onada anlat.. ztn anlıyacak senin kıymetini ama ozamnda buluşamıcaksiz

askerliği yakınımıza cıktı allahtan,sanırım ona güveniyor olabilir(acemi birliği) sağol sekerim :)
:69: Sen yinede göster ilgini...biraz arkadaşlarınla zaman geçirsin yarın öbür gün özlediğini farkeder..asker telaşıı ayrılık felan çocuğun ilgiye ihtiyacı vardır :69::69: ne güzel işte şükretsin senin gibi bir sevgilisi olduğuna hem ilgilisin hem seviyorsun :69: belki gidecek ya o yüzden herşeyi senden bekliyorda olabilir :44:

bi de yengeç burcu canım,sürekli ilgi bekliyor beni pohpohla diye:9:

bi de yengeç burcu canım,sürekli ilgi bekliyor beni pohpohla diye:9:[/QUOTE]

bilirim yengeç burcunu benimkiside öyle çok ilgi bekliyor ama bende yok o ilgi:66:sen benim gbi olma ver ilgini :69:

:1: bnmkide yengeç burcuu . istemedigi kadar coook ilgi var bende .. azıcık yumuşak davranın yeter herşeyyi yaptırabilirsiniz :119:

bizimde 5 yıl oldu ama rutin olsak bile adı bu degil :1:
alıştık herşeye her harekete..
sonuçta ilişkimiz rayına oturdu gidio :16:

ya bence sana ilgisi azalmamıştr da diğer çevresine karşı biraz artmştr hem onunda elinde değldr askere gidenleri hiç boş bırakmaz arkadaşları bence anylş göster ayrıca bu durumada alış çünkü askerdede sana fazla zaman ayıramıcak :44::44:

Siz gidecek artık diye üzülüyorsunuz fakat sevgiliniz pek düşünmüyor bu durumu sanki...Gidecek olan kişi biraz özen göstermeli.

Kusura bakmayın ama bana biraz garip geldi sevgilinizin tavırları.Kısa bir süre sonra gidecek sizi uzun süre göremeyecek falan ama umursamıyor sanki.Arkadaşlar asker adamı akraba eş dost rahat bırakmaz yazmış ,benim fikrime göre insan bir yerde dur diyebilmeli yani sizi görmeye hiç mi vakit ayıramayacak istese,elbette ayırır.Ben olsam çok kırılırdım :19:

Kızlar herkese merhaba

Benim aklıma bikaç şey takıldı sizlerle paylaşıp,dertleşmek istiyorum.

Erkek arkadaşımla 2 yıla yakın güzel bir ilişkimiz var,ilk zamanlarda çok sık msjlaşır işte birbirmizi tanımaya çalışırdık haliyle her gittiği yerden msj atardı arkadaşlarınla takıldıgı anlarlada bile...İlişkimizin süresi uzadıkça haliyle birbirimize daha çok güvenmeye başladık ve msjlaşmalar azaldı.Birbirimizi bunaltmıyoruz artık.Nerdesin?Neden Açmadın teli gibi..

Mesela sevgilim bana biraz işim var veya kuzenlerimle takılıom dediğinde ona hiç yazmam ta ki o bana dönene kadar fakat şöyle bişey var haftaya asker erkek arkadasım ve sürekli akrabaları,arkadaşlarıyla beraber.Ben de üstüne gitmiyorum son günlerini dolu dolu yaşasın diye...Ama sanki bunu kullanıyor gibime gelmeye başladı...Az önce seni çok özlüyorum dedim naz yapmadan,ama kuzenleyiz dedi.Tamam da dedim bu aralar aşkım sanki beni ihmal ediyorsun gibi dedim;hala cevap gelmedi.

Sizce böyle davranmaya devam etmeli miyim?Üstüne düşmeyince o da ben de sıkılmıyorum.Ama özledim de ayrıca gidicek artık :(

Nasıl bir yol izlemeliyim?Öyle naz,trip falan da yok bizim ilişkimizde hani yapmak alışkanlıgımda da degil,onun da benim de.

Şimdiden sağolun kızlar:69:

benim sözlümünde mayis ayinda gecen sene asker gecesinde aradigimda dönmüyordu ya da acmiyordu...vs o gün cok iyi hatirliyorum beni resmen oyalamisti diyebilirim bi aradigimda hayatim saat 2 de ara iki olup aradigimda simdi müsait degilim aksam ara aksam aradigimda canim kusura bakma bi saat sonra ara bi saat sonra aradigimda askim akrabalari arabayla evlerine birakiyorum bu son gercekten gece ara gece aradigimdada bi güzel kavga etmistik hic unutmuyorum o günü saka gibiydi yani simdi askere gidecek diye bi havasi vardir muhakkak benimki gelmelik oldu agustos ta geliyor insallah...Askerde sana o kadar ihtiyaci olacak ki bunu sakin unutma her anini senle gecirmek istiycek senle telefonda konusup dertlesmek isteyecek,senden mektuplar bekleyecek yani kisacasi sana cok ihtiyaci olacak geldigindede bi hava bi hava olacak bundan süphen olmasin sonra normale düser asker psikolojisi kisacasi :) askerlik öncesi psikolojisi + askerlik süreci + askerlik sonrasi psikolojisi önemli olan bu 2 yillik güzel iliskinizi devam ettirebilmek

Back
X