• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve İlgisi

Kusura bakmayın ama bana biraz garip geldi sevgilinizin tavırları.Kısa bir süre sonra gidecek sizi uzun süre göremeyecek falan ama umursamıyor sanki.Arkadaşlar asker adamı akraba eş dost rahat bırakmaz yazmış ,benim fikrime göre insan bir yerde dur diyebilmeli yani sizi görmeye hiç mi vakit ayıramayacak istese,elbette ayırır.Ben olsam çok kırılırdım :19:

erkek arkadasımla aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef,o nedenle şu an için akrabaları ile vakit geçirmek zorunda...haftaya benim yanıma gelecek ve yeterince görüşücez zaten,benim sorum acaba doğru mu yapıyorum böyle demek istedim,yoksa biraz bahsedeyim mi biraz rahatsızlığımdan demek istedim...

cevabınız için teşekkür ederimm.

Son düzenleme:
benim sözlümünde mayis ayinda gecen sene asker gecesinde aradigimda dönmüyordu ya da acmiyordu...vs o gün cok iyi hatirliyorum beni resmen oyalamisti diyebilirim bi aradigimda hayatim saat 2 de ara iki olup aradigimda simdi müsait degilim aksam ara aksam aradigimda canim kusura bakma bi saat sonra ara bi saat sonra aradigimda askim akrabalari arabayla evlerine birakiyorum bu son gercekten gece ara gece aradigimdada bi güzel kavga etmistik hic unutmuyorum o günü saka gibiydi yani simdi askere gidecek diye bi havasi vardir muhakkak benimki gelmelik oldu agustos ta geliyor insallah...Askerde sana o kadar ihtiyaci olacak ki bunu sakin unutma her anini senle gecirmek istiycek senle telefonda konusup dertlesmek isteyecek,senden mektuplar bekleyecek yani kisacasi sana cok ihtiyaci olacak geldigindede bi hava bi hava olacak bundan süphen olmasin sonra normale düser asker psikolojisi kisacasi :) askerlik öncesi psikolojisi + askerlik süreci + askerlik sonrasi psikolojisi önemli olan bu 2 yillik güzel iliskinizi devam ettirebilmek

çok doğru bişey söylemişsiniz,cok begendim...dikkat etmeye calısıcam,yorumunuz için sagolun:)

canım seni çok iyi anlıorum benim aşkımda haftaya asker ama o benden çok başkalarıyla vakit geçirio yok amcam yok dayım arkadaşım falan askere gidince çok pişman olcaklar bizde birde şu var mesela seni çok özledim diye msj atar ama yanıma gelmez bende diyorum madem özledim diosun nie benle olmuosun benle program yapmosun bişey diyemiyo bunların geninde var galiba askere gidince burunları sürter inşallah :36:

canım seni çok iyi anlıorum benim aşkımda haftaya asker ama o benden çok başkalarıyla vakit geçirio yok amcam yok dayım arkadaşım falan askere gidince çok pişman olcaklar bizde birde şu var mesela seni çok özledim diye msj atar ama yanıma gelmez bende diyorum madem özledim diosun nie benle olmuosun benle program yapmosun bişey diyemiyo bunların geninde var galiba askere gidince burunları sürter inşallah :36:

yes yes yes inşallah :))

Back
X