Merhaba hanimlar
Iki gundur icim icimi diyor sizede danismak istedim
Ben baska bir sehirde okuyorum sevgilimle memleketten tanisiyoruz ayni lisedeydik ayni sehirde okuyoruz memleketlerde ayni yani
Ben bu sene yeni universiteye basladim sevgilim bende 1 sene önce basladi.
Bu sene oda arkadasimla cok sorunlar yaşadım ayirdik odalari hemde sinif arkadasim oluyo cok fena bi kizdi fitne fesatla samimi oldugum insanlarida etkiledi.
Bende carsiya cikacagim zaman sevgilimle cikiyodum diger zamanlar odamda takiliyodum iyi kotu. Bu seneyi gecirmis olduk yani.
Sorunda bundan sonra basladi aslında sevgilim yaz okuluna kalicak ve ayni zamanda eve cikicak o yuzden calismasida lazim o orda kaldi ben memlekete geldim 3 ay zar zor gorusebilecez yani.
Bugun işe girmis gunde 12 saatmis dedim sen nasil yapicaksin nasil derslerine calisacaksin yetecegine inaniyo ama ben inanmiyorum derslerine odaklanmasini istiyorum o işi daha da onemsiyo.
Artı olarak zaten gorusemiyecez gun icindede fazla konusamiyacaz bunu dusundukce sinirlerim dahada bozuluyo.
Sadece 1 kez duzgun bi sekilde derslerinin daha onemli oldugunu işin gecici oldugunu konustum ama hala ayni kafada.
Birde benimde okulum acilinca işe devam edip etmiyecegide belli degil onuda dusunuyorum bu sene canimiz sıkıldıkca bulusuyoduk seneye boyle bisey olmuyacak.
Diyeceksiniz ki senin hic mi arkadasin yok bu sene o kadar kazik yedim ki kizlar kendimi toplayamadim insanlara mesafeli yaklastim gercekten kimse yok diyebilirim belki bu son konuda bencil dusunuyorum ama gercekten gelecegi bizi dusununce kafam allak bullak oldu sizce nasil davranmaliyim tabikide destek oluyorum her zaman yanindayim ama uzaktan iliski nasil yurutulur bu konuda iyi değilim hakkinizi helal edin kizlar biraz uzun yazdim yorumlarinizi bekliyorum.