- 13 Eylül 2025
- 16
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi sezenaksu1
Son zamanlarda aramız hiç iyi değil. Ailesi devamlı baskı yapıyor ma en çok teyzesı alıyor karsısına niye olmuyor niye evleniyorsunuz niye cagırmıyorlar yasın gectı gecıyor dıye sıkıştırma baskı adam sorun etmıyor ona ne oluyor cok yanı cok ( teysesıyle cok yakınlar hatta bır sure bakmıs ılgılenmıs emegı var annesı gıbı olmus devamlı ıletısım halındeler gıdıs gelıs vs ) ama benim ailemden yana sıkıntılarım var değil evlenmek sevgilimin eve gelmesi tanışmak istemesi bile kabul edilemez karşılanıyor hep bahane buluyorlar bana olan düskünlüklerinden mi bilemiyorum ama oyle. Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum seni artık diyeceksiniz ki erkek değil mi dinlemesin kimseyi ama yakasını bırakmıyor ki kadın cocuklarıyla ilgilensinler onlara ne durumunu bu kadar abartması. Ama sevgilimde onu ortada bırakmamdan korkuyor son zamanlarda da uzayan sorunlarımız var zaten azıcık uzaklaşsam kafaya takan bırı cok hassas. Ama neyse bız kendo aramızda hallettik anlastık duyun meselesını ama karısstıran devamlı soran dıdıkleyen o kadın bana da kac kere sordu mu beni ne zaman konusak soruyor musun bide saygımı bozmadım ama onun yuzınden aramız acılacak doye cok korkuyorum ne yapmam lazım o da yavas yavas uzaklaşmaya basladı. Ama akıllı ınsana 40 gun deli dersen deli olur onunkı de o hesap adam cemkırıyor devamlı. Ne yapmam gerek yok alıp karsıma guzelce konusam mı onu oyaladıgımı dusunöeye basladı
Son düzenleme: