Sevgilim ve ısrarcı ailesi?

sezenaksu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
16
0
1
26
Son zamanlarda aramız hiç iyi değil. Ailesi devamlı baskı yapıyor ma en çok teyzesı alıyor karsısına niye olmuyor niye evleniyorsunuz niye cagırmıyorlar yasın gectı gecıyor dıye sıkıştırma baskı adam sorun etmıyor ona ne oluyor cok yanı cok ( teysesıyle cok yakınlar hatta bır sure bakmıs ılgılenmıs emegı var annesı gıbı olmus devamlı ıletısım halındeler gıdıs gelıs vs ) ama benim ailemden yana sıkıntılarım var değil evlenmek sevgilimin eve gelmesi tanışmak istemesi bile kabul edilemez karşılanıyor hep bahane buluyorlar bana olan düskünlüklerinden mi bilemiyorum ama oyle. Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum seni artık diyeceksiniz ki erkek değil mi dinlemesin kimseyi ama yakasını bırakmıyor ki kadın cocuklarıyla ilgilensinler onlara ne durumunu bu kadar abartması. Ama sevgilimde onu ortada bırakmamdan korkuyor son zamanlarda da uzayan sorunlarımız var zaten azıcık uzaklaşsam kafaya takan bırı cok hassas. Ama neyse bız kendo aramızda hallettik anlastık duyun meselesını ama karısstıran devamlı soran dıdıkleyen o kadın bana da kac kere sordu mu beni ne zaman konusak soruyor musun bide saygımı bozmadım ama onun yuzınden aramız acılacak doye cok korkuyorum ne yapmam lazım o da yavas yavas uzaklaşmaya basladı. Ama akıllı ınsana 40 gun deli dersen deli olur onunkı de o hesap adam cemkırıyor devamlı. Ne yapmam gerek yok alıp karsıma guzelce konusam mı onu oyaladıgımı dusunöeye basladı

Son düzenleme:
Son zamanlarda aramız hiç iyi değil. Ailesi devamlı baskı yapıyor ma en çok teyzesı alıyor karsısına niye olmuyor niye evleniyorsunuz niye cagırmıyorlar yasın gectı gecıyor dıye sıkıştırma baskı adam sorun etmıyor ona ne oluyor cok yanı cok ( teysesıyle cok yakınlar hatta bır sure bakmıs ılgılenmıs emegı var annesı gıbı olmus devamlı ıletısım halındeler gıdıs gelıs vs ) ama benim ailemden yana sıkıntılarım var değil evlenmek sevgilimin eve gelmesi tanışmak istemesi bile kabul edilemez karşılanıyor hep bahane buluyorlar bana olan düskünlüklerinden mi bilemiyorum ama oyle. Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum seni artık diyeceksiniz ki erkek değil mi dinlemesin kimseyi ama yakasını bırakmıyor ki kadın cocuklarıyla ilgilensinler onlara ne durumunu bu kadar abartması. Ama sevgilimde onu ortada bırakmamdan korkuyor son zamanlarda da uzayan sorunlarımız var zaten azıcık uzaklaşsam kafaya takan bırı cok hassas. Ama neyse bız kendo aramızda hallettik anlastık duyun meselesını ama karısstıran devamlı soran dıdıkleyen o kadın bana da kac kere sordu mu beni ne zaman konusak soruyor musun bide saygımı bozmadım ama onun yuzınden aramız acılacak doye cok korkuyorum ne yapmam lazım o da yavas yavas uzaklaşmaya basladı. Ama akıllı ınsana 40 gun deli dersen deli olur onunkı de o hesap adam cemkırıyor devamlı. Ne yapmam gerek yok alıp karsıma guzelce konusam mı onu oyaladıgımı dusunöeye basladı
Sorun ailenizde farkında mısınız?

Hayır o kim

Kadın da sorun yok yanı tek sorun aılem tamam onlar da işi zorlaltırıyor ama kadının yaptıgı normal mı
Kadını boşverin, konuşur konuşur susar. O yüzden o kısma girmiyorum. Sizin ailenizin düşünceleriyle ilgili bir şeyler yapmanız lazım.

1. Sevgilinle uzayan sorunun ne?
2. Senin ailen neden istemiyor?
3. Çalışıyor musun ne iş yapıyorsun?
4. Sevgilinin annesi vefat mı etmiş? Teyzesi mi büyütmüş?

Erkek arkadaşımla 1 senedir beraberiz. Artık ufak da olsa birşeyler olsun istiyor ailesi gelsin tanışılsın veya yüzük takınılsın ufak da olsa adı konulsun istiyor. Ablası da bana ısrarcı davranıyor annesi babasi kendi halinde olduğu için o ilgilenmiş kardeşiyle. birde artık işi ilerletmek istiyor ben 1 sene kadar evlenemem ailem kabul etmez. son zamanlar da eskisi gibi aramıyor eskisi gibi yazmıyor yavaş yavaş uzaklaşıyor mu bana mı ceza veriyor anlamadım arada kaldım onu kaybetmek istemiyorum. Şimdi böyle uzaklasiyor olması beni üzüyor yoğun da buaralar belki ondan ama bilemiyorum yoğun olmasından mı neyden çözemedim

Son zamanlarda aramız hiç iyi değil. Ailesi devamlı baskı yapıyor ma en çok teyzesı alıyor karsısına niye olmuyor niye evleniyorsunuz niye cagırmıyorlar yasın gectı gecıyor dıye sıkıştırma baskı adam sorun etmıyor ona ne oluyor cok yanı cok ( teysesıyle cok yakınlar hatta bır sure bakmıs ılgılenmıs emegı var annesı gıbı olmus devamlı ıletısım halındeler gıdıs gelıs vs ) ama benim ailemden yana sıkıntılarım var Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum Ama sevgilimde onu ortada bırakmamdan korkuyor son zamanlarda da uzayan sorunlarımız var zaten azıcık uzaklaşsam kafaya takan bırı cok hassas. Ama o kadın bana da kac kere sordu mu beni ne zaman konusak soruyor musun bide saygımı bozmadım ama onun yuzınden aramız acılacak doye cok korkuyorum ne yapmam lazım o da yavas yavas uzaklaşmaya basladı. onu oyaladıgımı dusunöeye basladı
Aynı kişi değilseniz de demek ki kader ortağısınız😂

Kadını boşverin, konuşur konuşur susar. O yüzden o kısma girmiyorum. Sizin ailenizin düşünceleriyle ilgili bir şeyler yapmanız lazım.
Hayır ama bıze yansıyor bu durum aramız suan kotu belkı ayrılır bıle benı bırakmaz dedıgım adam bırden degıstı

Seven sevdıgını bekler bence
Adam sizin oyuncaginiz mi? Sonu belli olmayan bir surec, aileniz izin verecek mi o bile belli degil. Senelerce sizi bekleyip sonra evlenemeseniz yazık degil mi onca senesine, gencligine?

Seven sevdigini bekler falan sizin durumunuzda gereksiz romantizm.

Ne yapabılırım ketum aılem var oglanı begenseler annesine bısey bulurlar annesını begemseler baaka bırseye ben tanırım aılemı

Adam sizin oyuncaginiz mi? Sonu belli olmayan bir surec, aileniz izin verecek mi o bile belli degil. Senelerce sizi bekleyip sonra evlenemeseniz yazık degil mi onca senesine, gencligine?

Seven sevdigini bekler falan sizin durumunuzda gereksiz romantizm.
O da dogru arkamda kımse yok kı ne yapıcam bılmıyorum

Back
X