Yok öyle birsey ihtimali yoktuiyi basılmamışsınız.
Nasıl yani canımŞu kafalardan çıksak diyorum
19-21yaslar kac?
Canım 1 yıllık sevgilin bu senin. Öpüşmüşsünüz falan ne var bunda. Bunlar doğal şeyler. Kendini kötü hissedeceğin bir durum da yok boşuna ne kendi canını sık ne de çocuğu darla. Yaşın küçükse de kaldıramayacaksan hiç yapma böyle şeylerNasıl yani canım
Ya evet haklısın canım aslında öyle ama ilk defa oldu bu onu çok seviyorum ama böyle olunca bir garip hissettim. Bana olan duygularından eminim kötü hissettim diyince ağlıycaktı anneemmmmCanım 1 yıllık sevgilin bu senin 2 günlük çocuk değil ki. Öpüşmüşsünüz falan ne var bunda. Bunlar doğal şeyler. Kendini kötü hissedeceğin bir durum da yok boşuna ne kendi canını sık ne de çocuğu darla
Doğru haklısın ama birden oluyor herşey öpüşmede bi sakınca görmüyorum diğer yaptığı şey yüzünden tuhaf hissettimMadem böyle buhranlar içinde olacak kadar hassassın.
Sana dokunmasına müsaade etmeme hakkına sahipsin biliyorsun dimi?
Anı yaşayıp bi gün sonra pişman olmak saçma değil mi?
Onun heyecanı oradaiyi basılmamışsınız.
Zaten konuştum eğer kötü hissediyorsan bidaha tekrarlamam dedi canımKendinizi suçlu hissetmeyin, ten teması normal şeyler.
Yapmak istemiyorsanız da bunu net bir dille söyleyin, tekrarlanmasın.
Kötü hissediyosan bir daha yapma canım. Daha küçüksün. Masumsun. Bekle biraz. Acele etme.Merhaba kızlar.1 senelik bir birlikteliğim var.Sevgilimle geçen ay ilk defa öpüştük oda ikimizin doğum günüydü.Geçen hafta buluştuğumuzda evlerine gittim ailesiyle tanıştım odada otururken tekrar öpüşmeye başladık bacağıma ve göğüslerime dokundu.Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.Onada söyledim çok tuhaf hissediyorum diye dün mesaj attı kendini kötü hissedince soğursun diye çok korktum dedi.Çok pişmanım çok.Sizce ben simdi ona nasil davranmaliyim? Kendimi çok kötü hissediyorum böyle hissetmem normal mi? Kendimi kötü hissediyorum onunla konuşasım gelmiyor. Bu durumdan mı kaynaklı sizce?
Bir daha istemediğini çok sert bir dille söyle ki naz niyaz sanıp seni yumuşatmaya çalışmasın.Doğru haklısın ama birden oluyor herşey öpüşmede bi sakınca görmüyorum diğer yaptığı şey yüzünden tuhaf hissettim
Evet bu masumluğumuzun gitmesini istemiyorum canım. Çok kötü hissediyorum kendimiKötü hissediyosan bir daha yapma canım. Daha küçüksün. Masumsun. Bekle biraz. Acele etme.
Haklısın canım nasıl bir konuşma yapayim senceBir daha istemediğini çok sert bir dille söyle ki naz niyaz sanıp seni yumuşatmaya çalışmasın.
Ciddiye almazsa yolu göster. Bunların devamı gelir daha kötü olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?