Sevgilim ve Kafa Karışıklığı

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
Merhaba kızlar.1 senelik bir birlikteliğim var.Sevgilimle geçen ay ilk defa öpüştük oda ikimizin doğum günüydü.Geçen hafta buluştuğumuzda evlerine gittim ailesiyle tanıştım odada otururken tekrar öpüşmeye başladık bacağıma ve göğüslerime dokundu.Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.Onada söyledim çok tuhaf hissediyorum diye dün mesaj attı kendini kötü hissedince soğursun diye çok korktum dedi.Çok pişmanım çok.Sizce ben simdi ona nasil davranmaliyim? Kendimi çok kötü hissediyorum böyle hissetmem normal mi? Kendimi kötü hissediyorum onunla konuşasım gelmiyor. Bu durumdan mı kaynaklı sizce?

Nasıl yani canım
Canım 1 yıllık sevgilin bu senin. Öpüşmüşsünüz falan ne var bunda. Bunlar doğal şeyler. Kendini kötü hissedeceğin bir durum da yok boşuna ne kendi canını sık ne de çocuğu darla. Yaşın küçükse de kaldıramayacaksan hiç yapma böyle şeyler

Ya evet haklısın canım aslında öyle ama ilk defa oldu bu onu çok seviyorum ama böyle olunca bir garip hissettim. Bana olan duygularından eminim kötü hissettim diyince ağlıycaktı anneemmmm

Madem böyle buhranlar içinde olacak kadar hassassın.
Sana dokunmasına müsaade etmeme hakkına sahipsin biliyorsun dimi?
Anı yaşayıp bi gün sonra pişman olmak saçma değil mi?
Doğru haklısın ama birden oluyor herşey öpüşmede bi sakınca görmüyorum diğer yaptığı şey yüzünden tuhaf hissettim

Kendinizi suçlu hissetmeyin, ten teması normal şeyler.

Yapmak istemiyorsanız da bunu net bir dille söyleyin, tekrarlanmasın.

Kendinizi suçlu hissetmeyin, ten teması normal şeyler.

Yapmak istemiyorsanız da bunu net bir dille söyleyin, tekrarlanmasın.
Zaten konuştum eğer kötü hissediyorsan bidaha tekrarlamam dedi canım

Kötü hissediyosan bir daha yapma canım. Daha küçüksün. Masumsun. Bekle biraz. Acele etme.

Doğru haklısın ama birden oluyor herşey öpüşmede bi sakınca görmüyorum diğer yaptığı şey yüzünden tuhaf hissettim
Bir daha istemediğini çok sert bir dille söyle ki naz niyaz sanıp seni yumuşatmaya çalışmasın.
Ciddiye almazsa yolu göster. Bunların devamı gelir daha kötü olursun.

Çok anormal bi durum değil beyniniz yapmanızı yanlış bulurken duygularınız ve hormonlarınız bunu istiyor. Olmuş şeyler için canınızı sıkmayın ama devam etmemesi için sevgilinize de söyleyin, tekrar etmesini istemiyorum. Bi daha o kadar yakınlaşmayalım , yaşadığım bir anlık mutluluğun diğer zamanlarda mutsuzluk olarak dönmesini istemiyorum deyin. Ve unutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…