Sevgilim ve Kafa Karışıklığı

Kotu hissettigini belirtmis zaten. Hissetmese konu bile acma geregi duymazdi

Normal şartlarda kötü hissetmemesi gerekir. Ama bazen genç kadınlarda ilk kez yaşanan şeylerde duygu karmaşıklığı olur. Onu aşması için normal olduğunu söylüyoruz. Çünkü normal olduğunu düşünüyoruz.

Normal şartlarda kötü hissetmemesi gerekir. Ama bazen genç kadınlarda ilk kez yaşanan şeylerde duygu karmaşıklığı olur. Onu aşması için normal olduğunu söylüyoruz. Çünkü normal olduğunu düşünüyoruz.
Bence normallik kisiden kisiye değişir. Buradaki yorumlara bakiyorum kimisi cok normal diyor kimisi 8 yillik sevgilim el ele ancak tutustuk opusmem bile diyor. Göreceli bir kavram normal ya da anormal olduğu. Belirli yaşa gelmis belirli olgunluğa erişmiş olsa belki anormal demezdim ama 19 yaş küçük bir yaş ergenlik caglari. Ileride pisman olacaksa eger yapmamasıni oneririm. Burada cogu kisi buna benzer kinu açmıştı. Bazilari da erkekler kizlari denemek icin ne tepki verecek diye yapabilir de demisti. Sevgilisini kendi tanır bilir. Ama 1 sene ortada bir sey yokken hemen opusme ardindan ellemek ileri de baska seylere yonelmeyecegi anlamina gelmez.

Bence normallik kisiden kisiye değişir. Buradaki yorumlara bakiyorum kimisi cok normal diyor kimisi 8 yillik sevgilim el ele ancak tutustuk opusmem bile diyor. Göreceli bir kavram normal ya da anormal olduğu. Belirli yaşa gelmis belirli olgunluğa erişmiş olsa belki anormal demezdim ama 19 yaş küçük bir yaş ergenlik caglari. Ileride pisman olacaksa eger yapmamasıni oneririm. Burada cogu kisi buna benzer kinu açmıştı. Bazilari da erkekler kizlari denemek icin ne tepki verecek diye yapabilir de demisti. Sevgilisini kendi tanır bilir. Ama 1 sene ortada bir sey yokken hemen opusme ardindan ellemek ileri de baska seylere yonelmeyecegi anlamina gelmez.

8 yıldır öpüşmedik diyen ironi yapmış yalnız.

Kişi ten temasını normal bulmuyorsa öpüşmekten de el tutmaktan da kaçınmalı. Yok normal buluyorsa öpüşmekle dokunmanın arasında fark yok. 19 yaş küçük bir yaş değil, bu tip şeyleri yaşamaya başlaması, tanıması gereken zaman. Ama ben karşıyım diyorsa, rahatsız oluyorum, kötü hissediyorum, pişman oluyorum diyorsa o topa hiç girmeyecek.

Yaşınız muhtemelen benden küçüktür, sizi denemeye kalkan küçük beyinli adamları hayatınızda tutmayın mümkünse. Çok aşağılayıcı bir davranış biçimi bu, çok seksist.

Bir seneden sonra artık zamanının geldiğini düşünmüş olabilir erkek arkadaşı. Kalkıp "sevgilim artık bir sonraki aşamaya geçelim mi? Ben sana dokunmak istiyorum" diyecek hali yok adamın. Hamle yapmış işte.

8 yıldır öpüşmedik diyen ironi yapmış yalnız.

Kişi ten temasını normal bulmuyorsa öpüşmekten de el tutmaktan da kaçınmalı. Yok normal buluyorsa öpüşmekle dokunmanın arasında fark yok. 19 yaş küçük bir yaş değil, bu tip şeyleri yaşamaya başlaması, tanıması gereken zaman. Ama ben karşıyım diyorsa, rahatsız oluyorum, kötü hissediyorum, pişman oluyorum diyorsa o topa hiç girmeyecek.

Yaşınız muhtemelen benden küçüktür, sizi denemeye kalkan küçük beyinli adamları hayatınızda tutmayın mümkünse. Çok aşağılayıcı bir davranış biçimi bu, çok seksist.

Bir seneden sonra artık zamanının geldiğini düşünmüş olabilir erkek arkadaşı. Kalkıp "sevgilim artık bir sonraki aşamaya geçelim mi? Ben sana dokunmak istiyorum" diyecek hali yok adamın. Hamle yapmış işte.
Peki saygi duyuyorum. Sizin görüşünüz :)

Tövbe et bir daha yapmamaya. Ben gunah olarak bakiyorum. Kimileri çok normal demiş kizin memesine bacaklarini elliyo oksuyor çok normal yaziyorsunuz. Bence anormal bir durum. Müslüman bir insan kendini eine saklamali. Evlendiginde her seyi yaşa. 2 dakikalik anlik zevk icin bu dunyani da öbür dunyani da yakma. Yarin birgun ayrilsan baska kizla sevgili olsa nasil unutacaksin bu anini? Hayatta hicbir seyin garantisi yok. Sesini cikartmazsan daha da ileri gidebilir. Normal karşılayan bayanlar empati kurun kendi kiziniz olsa ve bunu sorsa nasil normal diyeceksiniz?

konuyu direk dine bağlamayın. konu sahibi müslüman olmaya da bilir.

Benim görüşüm dar sizinki geniş olabilir. Herkes ayni fikri savunmak zorunda degil di mi hanimefendi :-)
Aynen ;) Bakın buna katılırım işte.

Yalnız bu durumda sorduğunuz soruya cevap veren birine bu şekilde yaklaşmış olmanız ilginç oldu :)

Neyse, beklediğiniz cevabı alamadığınızı düşünüp ona veriyorum tutumunuzu.

İyi günler dilerim ;)

Mezhebiniz çok geniş maşallah :) analı kızlı elletmeyi düşünüyorsanız tabi daha ne denebilir ki

Size mi kaldı insanların mezheplerine, görüşlerine dil uzatnak ! Konuya dinden girip cennet ayakları altında olan bir anaya dil uzatmanız da çok ironik !!! Seviyenize (!) veriyorum ve kib'liyorum. Mune Mune

Mezhebiniz çok geniş maşallah :) analı kızlı elletmeyi düşünüyorsanız tabi daha ne denebilir ki
Yahu hastayım dini alet ederek insanların üstüne seviyesizliğini kusanlara. Yaşa kardeşim dinini, sen yaşadığın halde inancın sana yetmemiş, bize ayar vermek, bizim yaşayışımıza dil uzatmak sana mı kaldı?

Aman öpüşme koklaşma. Bir kaç yıl sonra vajinismusum diye konu aç. Normal bu olanlar yeter ki kaldıramayacağın şeyler yaşama.

Back
X