• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve kiyafet

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Sevgilim kiyafetlerime karisiyor etek giymemi istemiyor kimse sana baksin istemiyorum diyor kucuk bi yerde yasiyoruz bana aaa senin sevgilin nasil giyinmis demesinler diyor :( bana gore normal ama ona gore acik giyiniyormusum etek giydigimde diz ustu giyiyorum askili v.b giyiyorum ama onun bile asirisi degil ki ne yapmam lazim sen bana bisey yapma sunu giyme de ben yapmam diyor bende nasil giyindigimi bilecegimi anlattim defalarca üniversite de daha da kisa giyermisim bilmem ne cok üzülüyorum

Bende super sort miniler straplezlerle gezerdim..biri girdi hayatima usulünce anlasma yoluna gitti.bende kucuk sahil sehrindeyim burda abes degil ama rahatsiz oldu..askili diz üstü giyme dedi.tamm dedim ama cok zorlandim.kalin askili tayt pantolon idare ettim.kalin askilida istemedi ama bahanelerle giydim..nişanliyim ayni kisiyle ailesi kapali..kapanma konusunda beni hep savunmustur.bikinimi giyerim denizime giderim.sac makyaj taki cok sever.
Sadece kiyafetse seviyosan iyi yonlerini gor..baski degil rica ediyosa dusun derim.inan suan nasil oyle giymisim zamaninda diyorum

Sevgilim kiyafetlerime karisiyor etek giymemi istemiyor kimse sana baksin istemiyorum diyor kucuk bi yerde yasiyoruz bana aaa senin sevgilin nasil giyinmis demesinler diyor :( bana gore normal ama ona gore acik giyiniyormusum etek giydigimde diz ustu giyiyorum askili v.b giyiyorum ama onun bile asirisi degil ki ne yapmam lazim sen bana bisey yapma sunu giyme de ben yapmam diyor bende nasil giyindigimi bilecegimi anlattim defalarca üniversite de daha da kisa giyermisim bilmem ne cok üzülüyorum

ay kocan mı nişanlı mı ne dinliyorsun ya kendi ayaklarınıjn üstünde dur

Bence sevgiliniz cokta karışmıyor. Ne erkekler var,kadına normal kot pantalon bile giydirmeyen.Sizde biraz dikkat edin. Sizi benimsemiş demek ki. Benim eşim her zaman şunu der..'Erkeklerin sapkın düşünceleri her zaman olur,bunu frenleyen kadının adabıdır'.
Kapalı biri değilim yanlış anlaşılmasın ama biraz dikkat edin, sevgiliniz her geçen gün biraz daha dikkat derse o zaman külahları değişin ama şimdilik istegi de,ifade tarzı da makul geldi..

kucuk bi yere gore askili mini bana gorede acik.herkesin kendi tercihi tabikide ama bence biraz karismasi normal geliyo abartmadan.bende giyemiyorum mini.ve gercekten cok hakli buluyorum bazen giyince.ama asiri istekleri olanlar var.arkadasimin kuzeni kapali bi kiz.kapali olmasina ragmen sevgilisi iki beden buyuk kiyafetler giydiriyodu kiza.ve babet giymesi bilei yasakti dusunun.sebep kendisi ayak fetisiymis.kendisi gibi baska sapiklar gormiycek kizin ayaklarini..hic normal degildi zaten cocuk.
sonuc olarak usturuplu giyindigine inaniyosan karismasina izin verme.daha fazlasini istemesin.ama karisabilirler normal geliyo,onuda dusunerek giyinmelisin bence.

Son düzenleme:
Kesinlikle taviz verme. Üniversiteye gittiğinde daha da açık giyersin yazmışsın demek ki yaşın oldukça küçük. Senin nasıl giyineceğine, nasıl davranacağına hiç kimse karışamaz. Ben kocan mı,nişanlın mı diyenlere de kızııyorum çünkü kocan ya da nişanlın olsa da hakkı yok. Bu adam seni gördüğünde sevdiğinde sen zaten böyleydin. Sonradan seni değiştirmeye ne hakkı var. Beğenmiyoorsa yolu açık olsun canımm benim. Bugün kıyafetinden taviz veriirsin, emin ol yarın arkadaşına karışır, öteki gün başka birşeye.... Hiç değmez....

kaç yaşındasın sen.ünv. ye gidince giyersin de ne allah aşkına....

bugün nasıl giyindiğine karışan yarın arkadaşlarına arkadaş çevrene karışır seni yalnızlaştırır.
seni öyle tanımadı mı öyle sevmedi mi o zaman değiştirmeye çalışmayacak.
sende onu değiştirmeye çalışmayacaksın.
bir ilişkide en önemli şey saygıdır.
senin kararlarına, kıyafetine saygı göstermeyen biri karakterine hiç göstermez.
yeri geldiğinde onun istediği olur tabiki ama bunu toptan değiştirmekse niyeti bence doğru olan o değil derim.

Yani senin sevgilin,elalemin lafıyla mı hareket ediyor.Elalem gelip ona senin sevgilin nasıl giyiniyor derse verecek cevabı olmayan,yarın ailesi kalkıp senin için birşey dese yine verecek cevabı olmaz.Bak canım.Sen kendini kendin bilirsin.Namusundan giyiminden eminsindir.Senin bir ailen vardır sanırım.Hee yarın ciddi birşeyler olur aranızda,seni kıskandığını daha dikkatli giyinmen gerektiğini RİCA EDERSE senin kendi bileceğin iş.Ama söyleyiş tarzı,sana verdiği o elalem örneği çok çirkin kabul edilir gibi değil.Ama seni görerek bilerek sana teklifte bulundu ve sevgili olmadınız mı.Erkek karışacak,erkek ne derse o zihniyetinden nasibini alma.Senden utanıyorsa yol orada.İnsanları giyimleriyle değil,fikirleriyle ahlak yapılarıyla değerlendirmek gerekir.

Bence sevgiliniz cokta karışmıyor. Ne erkekler var,kadına normal kot pantalon bile giydirmeyen.Sizde biraz dikkat edin. Sizi benimsemiş demek ki. Benim eşim her zaman şunu der..'Erkeklerin sapkın düşünceleri her zaman olur,bunu frenleyen kadının adabıdır'.
Kapalı biri değilim yanlış anlaşılmasın ama biraz dikkat edin, sevgiliniz her geçen gün biraz daha dikkat derse o zaman külahları değişin ama şimdilik istegi de,ifade tarzı da makul geldi..
Eşinin bu zihniyeti o kadar çirkin ki kusura bakma yazmadan edemeyeceğim.Bir insan açık giyinince adapsız,edepsiz,erkeklerin sapkın düşüncelerini fışkırtan mı oluyor.Bunca tecavüz edenler hep dekolte giyenlere mi tecavüz etti.Erkeklerin sapkın düşünceleri ne demek ya.Her erkek potansiyel sapıktır da,kadının adabı mı dizginler onu.Dünyanın her yerinde insanlar açık giyiniyor.Herkesin sapıkça fikirleri ortaya çıkıpta herkes millete saldırmıyor.Yani senin eşinin karşısına açık giyimli birileri çıkınca,sapkın düşünceleri mi ortaya çıkıyor.

benim yaşadıgım yerde kucuk bır sehır. ama asla mını etek ve askılıyla gezmem. istesemde gezemem erkek arkadasım karısmaz gıydıklerıme sen en iyisini bıırsın der aılem karısmaz.
cunku insanların bana nası baktıkarını gorurum ve olculu gıyınırım. güzel gıyınmek yada şık olmak ıcın sadece askılım osun mınım olsun dar kısa ebıse gıyeyım bunlar gıyılmez şifon gomlek derı pantalon topuklu bot bırazda takı bence kucuk bır sehır ıcın yeterlı.

Yani senin sevgilin,elalemin lafıyla mı hareket ediyor.Elalem gelip ona senin sevgilin nasıl giyiniyor derse verecek cevabı olmayan,yarın ailesi kalkıp senin için birşey dese yine verecek cevabı olmaz.Bak canım.Sen kendini kendin bilirsin.Namusundan giyiminden eminsindir.Senin bir ailen vardır sanırım.Hee yarın ciddi birşeyler olur aranızda,seni kıskandığını daha dikkatli giyinmen gerektiğini RİCA EDERSE senin kendi bileceğin iş.Ama söyleyiş tarzı,sana verdiği o elalem örneği çok çirkin kabul edilir gibi değil.Ama seni görerek bilerek sana teklifte bulundu ve sevgili olmadınız mı.Erkek karışacak,erkek ne derse o zihniyetinden nasibini alma.Senden utanıyorsa yol orada.İnsanları giyimleriyle değil,fikirleriyle ahlak yapılarıyla değerlendirmek gerekir.

Eşinin bu zihniyeti o kadar çirkin ki kusura bakma yazmadan edemeyeceğim.Bir insan açık giyinince adapsız,edepsiz,erkeklerin sapkın düşüncelerini fışkırtan mı oluyor.Bunca tecavüz edenler hep dekolte giyenlere mi tecavüz etti.Erkeklerin sapkın düşünceleri ne demek ya.Her erkek potansiyel sapıktır da,kadının adabı mı dizginler onu.Dünyanın her yerinde insanlar açık giyiniyor.Herkesin sapıkça fikirleri ortaya çıkıpta herkes millete saldırmıyor.Yani senin eşinin karşısına açık giyimli birileri çıkınca,sapkın düşünceleri mi ortaya çıkıyor.

Olayı çarpıtmışsınız,dinimiz de açık giyinmemeyi emrediyor,eşimin burda yaptığı genelleme sadece.Örneğin sizin eşiniz size der mi yada böyle bir erkek var mı' açık giyin canım çok yakışıyor sana dekolte'??Hiç sanmıyorum, herkes kendi nefsinden sorumlu. Daha dün 9 yaşında bir evladımız tecavüze uğrayıp öldürüldü malesef. Sapkınlık değil mi bu.. Kadın erkek fark etmıyor. Umarım anladınız genellemesinin sebebini..

Olayı çarpıtmışsınız,dinimiz de açık giyinmemeyi emrediyor,eşimin burda yaptığı genelleme sadece.Örneğin sizin eşiniz size der mi yada böyle bir erkek var mı' açık giyin canım çok yakışıyor sana dekolte'??Hiç sanmıyorum, herkes kendi nefsinden sorumlu. Daha dün 9 yaşında bir evladımız tecavüze uğrayıp öldürüldü malesef. Sapkınlık değil mi bu.. Kadın erkek fark etmıyor. Umarım anladınız genellemesinin sebebini..

Olayları bence çarpıtan sensin canım şu an.Konuyu dine getirmişsin.(inanç meselesi,günahı/sevabı ayrı birşey,elalem ne der olayı ayrı birşey)
Bak hayatı kendi değer yargılarınla,kendi çevren,eşin üzerinden ele alıyorsun.Açık giyin,sana çok yakışıyor diyen eş var mıdır diyorsun.Herkesin bakış açısı çevresi farklıdır.Sana açık gelen başka insanın gözüne çarpmaz.9 yaşındaki çocuğu bak ne güzel örnek vermişsin.Vermişsin de bu olayla uzaktan yakından alakası var mı? Heee her erkekte 9 yaşında çocuğu tecavüz ederek öldürecek sapkınlık var mı demek istiyorsun.Sen konuyu nerden ele almışsın yahu.
Çarpıtan ben değilim.Yazılan konun,senin kurduğun cümlenin harfi harfiyen dışına çıkıp çarpıtmadım.ASLA KABUL ETMİYORUM,HER ERKEKTE SAPKIN DÜŞÜNCE VARDIR DEMEYİ.Ne demek bu ya.Herşey cinsellik midir ya.Her açık giyinen saldırıyı mı hak eder demek oluyor bu.Her açık giyinen aedepsiz mi oluyor.Kızcağız da zaten absürt giyinmiyormuş.Askılı bluz giyiniyormuş.Bunları aşın artık.Bence işin kapalısına açığına hiç girmeyelim.AHLAK YAPISI KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR.açık giyinip kapatmakla alakası yok.

Ben açık bir insanım.Ailemde kapalı da var açıkta.Süper mini giymem,straplez giymem.Giyeni de yadırgamam,kendi hayatı..Ben diz üstü elbise de giyerim,askılı bluzda.Günahsa benim günahım.Allahla benim aramda.Allahıma şüjkürler olsun,haram yemiyorum yalan konuşmuyorum,deidkodu yapmıyorum,kimseyi kınamıyorum.Hasetliğim yok.Orucumuda tutarım.Diğer yapamadığım vecibeler Allah la benim aramda.Ama ben askılı giyiyorum diye,ne erkeklerin sapkın bakışlarına maruz kalıyorum(heee etrafında hiç görmemiş erkekler ayı gibi bakarlar)O çevrede bulunmuyorum zaten.Ne de kocam bana yakışmış dediği için ne ahlaksız oluyor ne başka birşey.Tamamne zihniyet.

Tamamdır Nazlı hm. Saygı duyuyorum ama konu arkadaşın olayı kendi atışmamıza çevirmeyelim saygılar,iyigünler

Bu düşünce çok fena,çok çok çok.Sapıklar adap madap dinlemiyor.Kadınız diye hep suçlu biziz zaten.Kimsenin kimseye karışma lüksü yoktur.
"Millete kot pantolon giydirmeyen var" diye diye bunu normalleştiremeyiz.Şükredilecek şey mi bu?

Cok tesekkur ederim hepinize cevaplar icin bi arkadas kac yasindasin demis 19 yasindayim ben ben normal giyindigimi dusunuyorum ve babam da karismiyor ama erkek arkadasim karışıyor bu arada 2 yillik iliskim onceden bisey demedigi seylere simdi diyor onceden taytta şort ta etekte giyerdim artik giyme diyor

Bu adamlari sevmiyorum.
Sizin ki çok abartmamis ama.
10 yasinda ki kizina pantolon giydirmeyen adamlar var.:31:

Son düzenleme:
Kendinden bu kadar ödün verme canım çünkü 19 yaşında giyebilecegin kıyafeti 30 yaşında giyemiyorsun...Her yaşın ayrı bir güzelliği var...Sen yerine göre giyinmeyi bildikten sonra kimsenin söz hakkı oldugunu sanmıyorum...Bu adam seni o şekilde gördü,begendi sonradan seni değiştirmeyede bir hakkı oldugunu sanmıyorum :51:

Back
X