Sevgilim ve kız arkadaşım

blanck

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
90
26
8
Merhaba, benim 6 aylık ilişkim var çok seviyoruz ciddi düşünüyorum ama beni rahatsiz eden bir nokta var. Sevgilim benim bir kız arkadaşımı karakterinden dolayı sevmediğini söylüyor biraz farklı rahat bir insan, onunla bulusacagimizda da isteksiz oluyor hep laf edip şikayet ediyor ama buluşuncada sanki liseli yeni flörtler gibi birbirlerine laf sokup atışıp duruyorlar bu durum beni rahatsiz ediyor. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa rahatsiz olmakta haklı mıyım anlayamıyorum?

Merhaba, benim 6 aylık ilişkim var çok seviyoruz ciddi düşünüyorum ama beni rahatsiz eden bir nokta var. Sevgilim benim bir kız arkadaşımı karakterinden dolayı sevmediğini söylüyor biraz farklı rahat bir insan, onunla bulusacagimizda da isteksiz oluyor hep laf edip şikayet ediyor ama buluşuncada sanki liseli yeni flörtler gibi birbirlerine laf sokup atışıp duruyorlar bu durum beni rahatsiz ediyor. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa rahatsiz olmakta haklı mıyım anlayamıyorum?
Kusura bakmayın ama bana hiç de hoşlanmıyormuş gibi gelmedi.

Normalde beraber buluşmuyoruz haftada bir 2 haftada 1 falan beraber buluştuğumuz oluyor
Haftada bir az mı, haftada bir sevgilisi ile buluşmayan insanlar var.
Adam demiş o kızı sevmiyorum diye, sabah kızla buluş öğlen sevgilinle. Çok mu zor yani. Hem hallerinden de rahatsiz oluyormussun. Ne bu ısrar anlamadim.

rahatsız olduğunu sevmediğini söyleyen adamla o arkadaşınızı bir araya neden getiriyorsunuz ? siz bir arkadaşını sevmeseniz o da buluşmada yanına getirip dursa ne derdiniz görüşmek zorunda değilsiniz ki hep birlilkte...

insan sevmediğiyle muhabbet kurmaz bunlar atışıyormuş birde bana pekde sevmiyor gibi gelmedi en azından atışmayı seviyor

hiç sevmedim bu durumu ıh

Yani sizi rahatsız ediyorsa görüşmeyin birlikte.Taraflar birbirini rakip olarak görüyor olabilir mi acaba, kız arkadaşınızla çok samimiyseniz mesela ona fazla zaman ayırdığınızı düşünüp sevgiliniz hoşlanmıyordur belki bu durumdan.Veya kız arkadaşınız sevgilinizle ilişkinizi kıskanıyordur.

Pembe gözlüğümü çıkarıp yorumumu sonlandırayım yakında sen olmadan ikisi buluşacaklar gibi bir hisse kapıldım,umarım yanılırım

Haftada bir az mı, haftada bir sevgilisi ile buluşmayan insanlar var.
Adam demiş o kızı sevmiyorum diye, sabah kızla buluş öğlen sevgilinle. Çok mu zor yani. Hem hallerinden de rahatsiz oluyormussun. Ne bu ısrar anlamadim.
sonunda diğer kızla çıkmaya başlarsa sevgilisi hiç şaşmam

Back
X