Sevgilim ve kız arkadaşım

Sevgilinle arkadaşın birbirine atlayacak yakında ama düşmanlıktan değil başka bir ateşten şaşırma 😂

O hoslanmıyorumların sonu genelde ikisinin sevgili olmasıyla bitiyor. Böyle 3’lü buluşma olayını bitir yoksa yakında kapı önündesin. Arkadaşından etkilendiği için kesinlikle hoşlanmıyorum diyor

Valla pek hoş değil gibi anlattığınız şey adam sevmiyorum demiş ama belki başka bir durum vardır sizi uyarıyordur.haftada 1 görüşmek istemiyorum dediği biriyle neden buluşayım ya?çok saçma gerçekten ikiniz buluşun artık.

Sevgilinize ayar lazım, rahat insan ne demek, o kişi sizin arkadaşınızsa saygı gösterecek, kimsenin başkasının hayatını eleştirme hakkı yok, hele de ortak girilen ortamlarda laf sokmak ne kadar ayıp. Neden sevgilinize ayar lazım dedim ona gelelim; size ait olana sevmese de saygı göstermek zorunda, evlilik düşünülüyor diye kendinizi ve çevrenizi değiştirmeyi düşünmeyin sakın, benekli öküzün hikayesi gibidir bu işler bu arkadaştan vazgeçersin yarın başka şeylerden. Bu davranışından hoşlanmıyorum demeyi öğrenin bu gelecek için çok önemli, bence ortada birbirlerine yürüme durumu yok ama saygısızlık var
Bence konu sahibinin hatasıda var yani ikisi arkadaş diye neden sevgilisi istemediği biriyle görüşsün sürekli?kızla ayrı görüşsün sevgilisiyle ayrı görüşsün sırf sevgilim istiyor diye haftada 2 kere sevmediğim kişiyle plan yapmazdım ben olsam.kıza baskı yapar o arkadaşınla görüşme derse haklısınızda bu durum farklı.

Bence konu sahibinin hatasıda var yani ikisi arkadaş diye neden sevgilisi istemediği biriyle görüşsün sürekli?kızla ayrı görüşsün sevgilisiyle ayrı görüşsün sırf sevgilim istiyor diye haftada 2 kere sevmediğim kişiyle plan yapmazdım ben olsam.kıza baskı yapar o arkadaşınla görüşme derse haklısınızda bu durum farklı.
Haklısınız sürekli görüşme durumu hoş değil lakin bu arada bir de olabilir, insanlar arkadaşlı ortamlarda da görüşebilir, anlatmak istediğim konu sahibi bununla hayatını birleştirmeyi düşünüyor ama adam daha arkadaş seçimine bile saygı duyamıyor. Evlilik düşümcesi olunca kızlarımızın nedense herşeyden ödün veresi geliyor buna dikkat çekmek istedim

Haklısınız sürekli görüşme durumu hoş değil lakin bu arada bir de olabilir, insanlar arkadaşlı ortamlarda da görüşebilir, anlatmak istediğim konu sahibi bununla hayatını birleştirmeyi düşünüyor ama adam daha arkadaş seçimine bile saygı duyamıyor. Evlilik düşümcesi olunca kızlarımızın nedense herşeyden ödün veresi geliyor buna dikkat çekmek istedim
6 ayda ciddi düşünüyorum diyor ama belki karşı taraf aynı fikirde değil zaten 6 ay çok erken ciddi düşünmek için.arada olsa haklısınız ama haftada 1-2 gerçekten çok ben sevgilisinin yerinde olsam sevgilim bana saygı duymuyor diye düşünürdüm çünkü sevgilime bu arkadaşınla aynı ortamda olmaktan hoşlanmıyorum demişim hala haftada 1-2 plana dahil oluyorum yani kıza görüşme onla diye basko yapıyorsa tabiki bu kızın bileceği iş sevgilide olsalar kimse kimsenin hayatına karışamaz ama ben görüşmek istemiyorum diyebilir🤷🏻‍♀️

kız arkadaşınız sevgilinizin eski madikosu olabilir. ya da senden habersiz takılıyorlardır. bana da flörtleşiyorlar gibi geldi. seni aradan çıkarıp ben bilmem eşim bilir'e birlikte katılabilirler dikkat et, uyanık ol.
aklıma ajdarın şarkısı:grup olalımm grup geldi.niye 3 lü takınılır sevgiliyle anlamadım gitti.

Rahatsız olan kişi muhabbete ya da saçma laf atamalarına girmez.

Bence hoşlanıyorlar.

Yakında görürsünüz zaten aradan sizi kaldırdıklarında :KK53:

Merhaba, benim 6 aylık ilişkim var çok seviyoruz ciddi düşünüyorum ama beni rahatsiz eden bir nokta var. Sevgilim benim bir kız arkadaşımı karakterinden dolayı sevmediğini söylüyor biraz farklı rahat bir insan, onunla bulusacagimizda da isteksiz oluyor hep laf edip şikayet ediyor ama buluşuncada sanki liseli yeni flörtler gibi birbirlerine laf sokup atışıp duruyorlar bu durum beni rahatsiz ediyor. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa rahatsiz olmakta haklı mıyım anlayamıyorum?
Annenin sırrıdır cocuk dıye bı dızı başlamiş tv8de ordakı de bu sekılde kadının cok samımı arkadaşı var bı ortamda oldukları zaman arkadaşı ve kocası bırbırlerı ıle sureklı atışıyorlar ama sebebi şuymus adam karısı en yakın arkadaşı ıle aldatıyormuş meğer kadın cakmasın dıye onun yanında bırbırlerını hıc sevmıyor gıbı ypıyorlarmiş

Erkek arkadaşınız açık açık hoşlanmadığını söylediğine göre; bu beraber takılma ısrarı kız arkadaşınızdan kaynaklı, neyse artık sağlam bir dost kazığı yediğinizde aklınız başınıza gelir. Bu arada daha bir yılı bile dolmamış ilişkide ortak arkadaş olmayan ve erkek arkadaşınızın bile hoşlanmadığını söylediği kız olmadan buluşamıyor, kaliteli vakit geçiremiyorsanız, biraz olgunlaşıp öyle gönül işlerine girmenizi tavsiye ediyorum.

Normalde beraber buluşmuyoruz haftada bir 2 haftada 1 falan beraber buluştuğumuz oluyor
2 haftada 1 beraber gorusuyorsunuz,o tamam..
Peki siz olmadan onlar aralarında 1 hafta içerisinde kaç gün görüşüyorlar 🤔 🤫

Back
X