Sevgılım ve maddıyat :(

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kızlar merhaba.cok kotuyum , bız erkekarkadasımla ıkı aydır bırlıkteyız. Ikımızde calısıyoruz, erkekarkadasım aslında ıyı bırıdır, ama nasıl desem cantam cok agırken tasımaz, pek surprız dusunecek ınce ruhlu bırı degıldır yanı kendı tabırıyle bıraz odundur, bense tam tersıne cok ınce dusunurum. Neyse konuya geleyım. Benı , para bırıktırmem konusunda uyarıp duruyor. Hatta kontrol edıcem dıyor, bıraz savurganımdır. Ama bugun soyledıgı cok canımı sıktı. Kendı arabası vardı gecen ay onu sattı. Ilk basta senın arabana asla bınmem dedıgı halde, bugun bana arabayla cıkmamızı soyledı gulerek, buaksam alırsın benı dedı. Saka mı cıddı mı anlamadım, sızce? Napmalıyım

Yanlıs anlamayn lutfen arabayı kullanması derdınde degılım ama tum bu seyler bırlesınce ıcıme kurt dustu bu benı ne olarak goruyor dıye

:1:
akşam gidip sevgilinizi almalısınız..

ne demek ne yapmalıyım, anlamadım sizi affedersiniz...
yazdığınız kadar kötü olunacak ve üzülünecek bir şey göremedim ben :17:

arabayla almanızda sorun yok elbette ama asla denilen bir konuda tükürdüğünü yalamak,maddi açıdan size hesap sormak iki aylık ilişki için soru işaretleriyle bezenmeye başlamış olması çok doğal.bence iyice düşünüp,tartıp doğru karar verin..

bende hep arabayla alırım onu ne var ki bunda anlamadım ayrıca para derdine düştüğünüde cıkaramadm yazdklarından bellliki 2 aylık bir süreçte daha yeni oldugunuzdan birbirinizi tanıyamamıssınz

daha bi kere sölemiş arabayla al diye ne var bunda.sürekli tekrarlarsa bu isteğini o zaman endişelenmeye başla şimdilik sorun göremedim.

Son düzenleme:
Abartılacak birşey yok. Biryerlere gideceksinizdir belki sürprizi vardır.
Bukadar üzülecek bişey göremedim ben..

daha ilk başındasın.
bence yanlışı, ayıbı sen öğret.
hiç birşey demeden yanlış birşey istiyorsa ya da senin için ayıpsa hiç yapma.
çantan ağırsa taşımasını iste. ondan bekleme sen göster sen yönlendir.,
para meselesi para senin emeğinin karşılığı ona ne?

Bende ortaya içinize kurt düşürecek bir sorun görmedim adam paranı biriktir sunu yapalım bunu yapalım ya da bana ver dememiş ki biriktir demiş sadece seni düşünerek. Akşam alma konusundaysa o sizi alırken eminim ki sizin gibi düşünmemiştir 1 kerede siz alıverin yani bence boşuna kendinizi doldurupta ilişkinizi zedelemeyin :)

Bence mesele araba meselesi değil senin paranın hesabını yapıyor olması üstelik 2 aylık bir ilişkiniz olmasına rağmen. Hem onunla ince davranması konusunda konuşun, bugün çantanızı taşımasını bilmeyen erkek evlendiğinizde hiçbir şeye el atmaz size yardımcı olmaz. Benim de eski sevgilim odundu ama biz hanımlar incelik bekleriz, ilişki bunu gerektirir ama karşıdaki yapmıyorsa yapacak bir şey yok. Ha onun yanında sıkılmısım ha evimde uzun oturup tavana bakıp sıkılmışım. :34:

.

Son düzenleme:
Bilmem..

Tek maddiyat değil , herhangi bir konuda 2 ayda kısıtlama getirmeye cüret eden birine katlanamam ben..

Herkesin maaşı sadece kendisini ilgilendirmeli..

canım sen öğreteceksin baktın olmuyor ilerde çok çekersin akrep burcumu ? benimkide öyleydi ilk zamanlar poşeti almaz annesinni elinden bile alışveriş poşetlerini almazdı cok kızardım ama görmemişki cocuk annesi sen incinme oğlum modundaydı ben öğrettim artık cok şükür imkanını bulsa diil çanta beni kucağında tasıyacak :4: annesinede öyle yani ayrıca paragöz olsa senin paranı seni düşünmese biriktir demez araba işide orda sattığı için espri konusu olmuş

ben ortada bi sorun göremedim,bazı şeyleri düşünememiş olabilir ama zamanla öğrenebilir
siz demişsiniz zaten savurganım die sizi düşündüğü için paranızı biriktirmenizi istemiş ama bu durumun sorun olup olmayacağı ilerde belli olur.
insan sevgilisini arabayla alır bırakır..bunda ne var ki,bi erkeğin sevgilisini arabayla bırakması ne kadar normal bir durumsa bi kızın sevgilisini arabayla alıp bırakmasıda son derece normal.

arabayla alma da herhangi sorun yokta
asıl önemli nokta ne kadar harcadığınızı kontrol edeceğini söylemesinde
üstelik 2aylık ilişkide dikkatli olun

arabası varken her çıktığınızla onun arabasıyla çıkmışsınız şimdi arabasını satınca bir kere senin arabayla çıkalım dedi diye işgillendin mi bence asıl sen maddiyata daha çok veriyormuşsun ona göre.

Back
X