SEVGİLİM VE MÜZİK ZEVKLERİMİZ

Bence zaten sevgilinizin belli bir muzik tarzi yok. Belki de o kadar onem vermiyordur bile. Ben bunlari sevmiyorum desen kapatcak belki. Bu buyuk bi sey degil ki. Kaldi ki esim de ben de muzik dinlemiyoruz heralde epeydir. Coluk cocuk olunca boyle seyler unutuluyor zaten. Ama bunu bu kadar buyuttugunuze gore ya evlilik oncesi psikolojisine girdiniz ya da baska seyler var, yani sevmiyorsunuz.

İyi akşamlar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve sizden akıl almam lazım. Benim bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ve 1 sene içerisinde evleneceğiz inşallah. Yakında istemeye gelecekler. Ancak biz sevgilimle okul nedeniyle hep ayrı kaldık yani ilişkimizi yanyana pek yaşayamadık. Yani uzun süredir beraber olsakta çok fazla bir paylaşımımız olmadı ve birbirimizi çok iyi tanımadığımızı düşünüyorum.

Konuma gelirsek eğer. Ben herkes gibi müzik dinlemeyi çok severim hayatımın bir parçasıdır. Genellikle rock yada alternatif müzikler dinlerim. Yabancı müziklerde çok severim daft punk, maroon5 falan. Yani o tarz müzikler dinlerim. Türklerden de genellikle gruplar; zakkum, yüksek sadakat, emre aydın, teoman gibi sanatçıları dinlerim. Ayrıca Serdar Ortaç tarzı dinleyenlere ayrı bir gıcık olurum ( lütfen bu konuda eleştirmeyin beni ) Neyse az çok müzik tarzımı anlamışsınızdır. Ancak geçende sevgilimin arabasına bindim. Dediğim gibi çok vakit geçiremedik ve birlikte konserlere falan da hiç gidemedik hatta fark ettim ki müzikle ilgili hiç paylaşımımız olmamış. Neyse bindim yanına, müzik çalıyor, Mustafa Ceceli falan neyse dedim yani bende arada dinlerim onu. Ayrıca bunun müzik cd sini genellikle kuzeni yapar yani bana yeni şarkılardan hazırla ver der kendi pek ilgilenmez. Bunu da düşünerek kendimi sakinleştirdim. Daha sonra Serdar ortaç çalmaya başlamasın mı gene neyse dedim. Çünkü keyifli vakit geçiriyorduk. Biraz daha zaman geçtikten sonra oyun havaları çalmaya başlamasın mı... Ben iyice kötü oldum ve yanımdaki kim acaba diye düşünmeye başladım. Bu arada sevgilimle bu konu dışında hiç bir uyuşmazlığımız yok ve seviyorum.
Ama saçma gelecek belki, bu müzik tarzı beni biraz kendisinden soğutmaya yetti. Kendisi de üniversite mezunu kültürlü birisi. Belki beni yargılayacasınız ama müzik zevki gerçekten ayrı bir olay. Lütfen beni anlamaya çalışın.

Şimdi aklıma takılan, sevgilimi tabiki de değiştiremem ama bu tarz farklılıklarımız evliliğimizde sorun olurmu. Yani ben evlenince o tarz müzikler dinlemekten vazgeçemem sabah akşam müzik kanalı açık olur. Bana da kapat şu müziği diyeceğini düşünmüyorum İlerleyen zamanlarda benimde dinleyeceğim şarkılar olsun deyip kendim bir cd hazırlarsam acaba aşabilirmiyiz bu durumu.

Bu arada sevgilim işi gereği çok yoğun ve müzik kanalı açıp dinlemez yada şu şarkı güzelmiş indiirm demez, acaba bu yüzdenmi farklı tarzlar bilmemesi..

Off kızlar lütfen yardım edin. Serdar Ortaç falan neyse de oyun havaları bitirdi beni
İlahi güldürdünüz beni gece gece,Allah da sizi güldürsün...
Şöyle bir söz vardır:Zevkler ve renkler tartışılmazdır diye.
Sevgilim saçma oyun havaları dinliyor,bu yüzden ayrılıyoruz diye bir şey olabilir mi?
Olamaz...
Bu tür ufak farklılıklar sorun yaratmaz aksine ikinize de pek çok şey katar.Sadece müzik konusunda söylemiyorum bunu.

Bence dar görüşlüsün her müziğin farklı bi havası var.tek müzik türü dinleyen insanlarda bana göre cok banel.
Bi orhan gencabayın,müslüm gürsesin şarkısı,bazen bi müzeyyen senar,serdarın müziklerindeki inanılmaz ahenk,adelenin muhtesem sesi ,bazen de ruhi su dinlerim..off özledim o tok hayat veren sesi.
Emre aydın,kenan doğulu,muazzez abacı..hersey var bendede..
Demekki neymiş soğumak yerine saygı duymak gerekirmiş.bu küçük renk meselesi sizi soğuttuysa evlilik gibi zor ve çetrefilli yolculukta cok soğukluklar yasarsınız.
Sevgi bu değil,benzetme benzeşme,aynı olma hiç değil..biraz düşünün bence
Sevmek size göre değil.

İyi akşamlar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve sizden akıl almam lazım. Benim bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ve 1 sene içerisinde evleneceğiz inşallah. Yakında istemeye gelecekler. Ancak biz sevgilimle okul nedeniyle hep ayrı kaldık yani ilişkimizi yanyana pek yaşayamadık. Yani uzun süredir beraber olsakta çok fazla bir paylaşımımız olmadı ve birbirimizi çok iyi tanımadığımızı düşünüyorum.

Konuma gelirsek eğer. Ben herkes gibi müzik dinlemeyi çok severim hayatımın bir parçasıdır. Genellikle rock yada alternatif müzikler dinlerim. Yabancı müziklerde çok severim daft punk, maroon5 falan. Yani o tarz müzikler dinlerim. Türklerden de genellikle gruplar; zakkum, yüksek sadakat, emre aydın, teoman gibi sanatçıları dinlerim. Ayrıca Serdar Ortaç tarzı dinleyenlere ayrı bir gıcık olurum ( lütfen bu konuda eleştirmeyin beni ) Neyse az çok müzik tarzımı anlamışsınızdır. Ancak geçende sevgilimin arabasına bindim. Dediğim gibi çok vakit geçiremedik ve birlikte konserlere falan da hiç gidemedik hatta fark ettim ki müzikle ilgili hiç paylaşımımız olmamış. Neyse bindim yanına, müzik çalıyor, Mustafa Ceceli falan neyse dedim yani bende arada dinlerim onu. Ayrıca bunun müzik cd sini genellikle kuzeni yapar yani bana yeni şarkılardan hazırla ver der kendi pek ilgilenmez. Bunu da düşünerek kendimi sakinleştirdim. Daha sonra Serdar ortaç çalmaya başlamasın mı gene neyse dedim. Çünkü keyifli vakit geçiriyorduk. Biraz daha zaman geçtikten sonra oyun havaları çalmaya başlamasın mı... Ben iyice kötü oldum ve yanımdaki kim acaba diye düşünmeye başladım. Bu arada sevgilimle bu konu dışında hiç bir uyuşmazlığımız yok ve seviyorum.
Ama saçma gelecek belki, bu müzik tarzı beni biraz kendisinden soğutmaya yetti. Kendisi de üniversite mezunu kültürlü birisi. Belki beni yargılayacasınız ama müzik zevki gerçekten ayrı bir olay. Lütfen beni anlamaya çalışın.

Şimdi aklıma takılan, sevgilimi tabiki de değiştiremem ama bu tarz farklılıklarımız evliliğimizde sorun olurmu. Yani ben evlenince o tarz müzikler dinlemekten vazgeçemem sabah akşam müzik kanalı açık olur. Bana da kapat şu müziği diyeceğini düşünmüyorum İlerleyen zamanlarda benimde dinleyeceğim şarkılar olsun deyip kendim bir cd hazırlarsam acaba aşabilirmiyiz bu durumu.

Bu arada sevgilim işi gereği çok yoğun ve müzik kanalı açıp dinlemez yada şu şarkı güzelmiş indiirm demez, acaba bu yüzdenmi farklı tarzlar bilmemesi..

Off kızlar lütfen yardım edin. Serdar Ortaç falan neyse de oyun havaları bitirdi beni
Sevgili konu sahibesi, konunuzun yarısını okudum :eek: ve düşündümki erkek arkadaşını aslında o kadar da çok sevmiyorsun. Diyeceksinki seviyorum ama işte öyle değil. Sen bilmezsin ben anlarım :confused: neyse nerden bildiğimi anlatayım. Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde rapisa diye ergen bir kız varmış. Bu rapisa körpecikin bir kız iken sen gibi rock tı metaldi o elektro müzikten öbür elektro gitar telini tıngırdatırken, sen gibi arabeskvari müzikleri dinlemeye tahammül edemezdi. Ay bacım sen gibi uzun yazayım dedim ama olmuyor olmuyor nasıl beceriyosunuz yaa:eek:

Ya bırakın Allah aşkına Yüksek Sadakat, Zakkum, Emre Aydın dinleyince karakter seviyeniz de değişim mi oluyor? Açın Buika dinleyin, açın Deepeche Mode dinleyin, açın Diana Ross, Erico Macias, Sam Brown, Cyndi Lauper dinleyin. Kesmezse Miss gibi Louis Armstrong dinleyin.Türklerden isterseniz Yavuz Çetin, Fatih Erdemci, Acil Servis ya da Can Gox dinleyin. Kimseyi yargılamak değil amacım ama müzik zevkine göre karakter seçen insanlara ayrı gıcığım.

Eşim hard rock dinler iron maiden dinler pink floyd slipknot bile dinler ben ise yıldız Tilbe falan bile dinlerim ruh halime göre. . Hıc sorun olabilcegini dusunmemistim...:D

Oyun havası açtı diye karakteri kötü mü oldu şimdi.
Dinlediği müzik yüzünden insan sevdiğinden soğumaz Ee tabi seviyosa geçerli bu

Bu belli kalıplara sıkışmışlık oluyor. Bir dönem böyle düşünürdüm baya saçmaladığımı fark ettim. Death, heavy, ghostly horror metal dinledim sadece yıllarca. Şimdi Demet Akalın da dinliyorum, Şebnem Ferah da. Kişiliğini tart, bu tür müzik dinleyen şöyledir diye bir kaide yok ya da müzik Zevki değişmez diye.

Akşamları yemek yerken Flash tv açarsa ? :KK53:
İlişkinizde tek dert inşallah bu olur.
özellikle de oradaki evlilik programı bunu sor eger izliyorsa hiç durma tabanları yagla :KK30::KK45::KK45:
bizim de müzik zevkimiz uymuyo ama gayet rahat geciniyoruz. bu ara bebek için pek tv acmıyoruz inan tv kapalı iken daha bi bal kaymak oluyo insan

Eger bi insani oldugu gibi kabul edemiyorsan yeterince sevmiyorsun demektir. Sorun sende cocukta degil.

Ben Ankaraliyim oyun havasida dinlerim Serdar ortacida cok severim hele Rafet el roman diyince akan sular durur.

yahu bu ne ya.. çok mu önemli ne tarz müzik dinlediği.ayrıca üniverste mezunu olmakla kültürlü olmak la serdar ortaç veya oyun havası dinlemenin ne alakası var.

ben tam bir rock dinleyicisiydim zamanında ama öyle böyle değil metallica iron maiden gibi grupları da dinlerdim
eşim de rap :/ ceza, eminem, sagopa üfff sayarken başıma ağrı girdi

10 senelik iliişkimizden sonra şu anki durumumuz:
şimdi serdar ortaç ve demet akalın dinliyoruz beraber :D
ha bi de gülşen var bak :D

araba müzikleri onlar yahu dım tıs dım tıs şeyler

eskiden o rock gürültüsünü nasıl kafam götürüyomuş valla anlamadım :)

Back
X