SEVGİLİM VE MÜZİK ZEVKLERİMİZ

oyun havaları derken
bıldıgın roman havası fılan mıydı

bence müzik zevkinden ziyade,siz evleneceğiniz insanı pek tanımıyorsunuz,sorun da burda..
yani olay sadece müzik zevkelerinizin farklılığı değil..hayatınızı birleştireceğiniz adamın ne dinlediğini bilmiyorsunuz bile..
demek ki neymiş,adamı tanımak için zaman lazımmış,aynı yastığa baş koymadan önce;)

Allah başka dert vermesin benim nişanlımda yüksek sesle rock metal dinler ben de slow türk napsak bilemedim şimdi :KK47: bir müzikle soğuduysan evlenmeyi düşünüyosunuz ya adamın kirli çamaşırlarını makineye atarken boşanırsın

ben tam bir rock dinleyicisiydim zamanında ama öyle böyle değil metallica iron maiden gibi grupları da dinlerdim
eşim de rap :/ ceza, eminem, sagopa üfff sayarken başıma ağrı girdi

10 senelik iliişkimizden sonra şu anki durumumuz:
şimdi serdar ortaç ve demet akalın dinliyoruz beraber :KK70:
ha bi de gülşen var bak :KK70:

araba müzikleri onlar yahu dım tıs dım tıs şeyler

eskiden o rock gürültüsünü nasıl kafam götürüyomuş valla anlamadım :)

yaş ilerkeyince öyle oluyo :) bende eskiden sabahın köründe okula giderken filan metallica megadeth filan dinlerdim...aaaaayyy allahım şimdi hayatta kafam almıyo heleki sabah sabah.. korkunç

Anammm benim koca gec kalmis beni bosamaya demek :eek::KK48:

6 senedir beraberiz o yabanci sarkidan baska cok nadir turkce dinler. Bense yabanci sarkilari hic sevmem. Bazi fransizca sarkilar haric. Karadeniz muzikleri slowlar turkuler girla bende:KK76::KK48:

Allah icin ya bosverin bunlari. Onemli olan ask mutluluk. Biz arabada heo esimin dinlediklerini dinleriz. Moda giriyor adam. Napim şimdi dert mi ediyim. Yooo onun o hallerine bayilirim.:KK51:sizede bu kadar yukaridan bakmamanizi tavsiye ederim:KK56:

dinlediği müziklerden dolayı size göre avam mı sevgiliniz?Her dakikada teoman zakkum dinlenmezki arada iki göbek attıracak şarkıda lazım:rolleyes:

Önceden Ankara müziklerini dinleyen var mıdır diye merak ederdim. Bana göre o müzikler sadece düğünlerde çalınırdı.
Evlendikten sonra anladım ki gerçekten dinleyen varmış:KK53:
Ben eşime kulaklık aldım yoksa bir gün cinnet geçirecektim:KK53:

tek sıkıntı bu olsun karma cd yaparsınız onun parçlarıda siznkide çalar bence burda müzikten ziyade eksiklikler var bence belli müddet çokça vakit geçirin hemen evlenmeyin lakin her davranışı size batabilir...

Ben her telden dınlerım mesala ,,özgun Arabesk pop , Türkü bu esler arasına sorun olmaz kulaklıgını takar ıstedıgını dınlersın

Eşimle bizimde çok farklı müzik tarzlarımız var ben ağır metal dinlerim eşim Türkü yada aşırı slow türkçe müzikler dinler. Ben kısır yaparken Metallica dinliyorum bu bir zevk çok takmayın. Evlenince her dakika müzik mi dinleyeceksiniz sanki. 5 10 dakika Serdar Ortaca katlansanız ölmezsiniz yani

bu sizin soğumanıza neden olmuşsa eğer ilişkinizi tekrar bir gözden geçirin derim ben.
bir insanı seviyorsanız eğer gerçekten, onun zevklerini falan umursamazsınız. kendi bilir der, geçersiniz. değiştirmeye de çalışmazsınız.
bizim de zevklerimiz farklı ama umurumda da değil neyi seviyorsa onu dinleyip izlesin.
herkesin zevki farklı en nihayetinde :)

şimdi önemsiz diyeceğim ama yalan olacak bence önemli.. yani ben Thurisaz, Breaking Benjamin dinlerken o Müslüm, İbo falan dinleseydi anlaşamazdık yaw :27:

Kimseye dinlediği müzik için gıcık olmaya hakkın yok. Üslubun bile çirkin. Gıcık olurum, soğudum, dayanamam vs.
Müzik.. Bazen melodisini sever dinler, sözü hoşuna gider dinler yani. Belki insanlar da senin dinlediklerini itici buluyordur?
Hiç düşündün mü, tek tarafklı davranıyorsun. Zaten Serdar Ortaç dinledi diye bir adamdan soğuyabiliyorsan, ciddi bir sorunda hayat arkadaşı olamazsın herhalde. Özür dilerim ama buz gibi ukalalık ve aşlağlama gördüm ben burada. Halbu ki senin durumun daha özenti olarak anlaşılıyor dışarıdan. Belki çocuk da böyle düşünüyordur.
Allah akıl fikir versin.

bu sizin soğumanıza neden olmuşsa eğer ilişkinizi tekrar bir gözden geçirin derim ben.
bir insanı seviyorsanız eğer gerçekten, onun zevklerini falan umursamazsınız. kendi bilir der, geçersiniz. değiştirmeye de çalışmazsınız.
bizim de zevklerimiz farklı ama umurumda da değil neyi seviyorsa onu dinleyip izlesin.
herkesin zevki farklı en nihayetinde :)

Mustafa Ceceli calınca neyse diyip sinirlenmişsiniz ya,türkiyede en iyi ve en kaliteli seslerden biridir kendisi,neyse diyip gececiyorsanız ben sizin müzik zevkinizden şüpe ederim. Üniversite mezunu olmakla müzik zevkinin ne alakası var ayrıca.:KK62::KK62::KK62:

Müzik zevki kalıcı değil, aslında bir çok huyumuz da değildir.

bugün arabesk dinlersin çok severek, yarın başka tarza kayarsın.
Evlenince sizin de zevkiniz değişebilir, hiç bir şey kalıcı değil ki.

Siz şu an fanatiklik yapıyorsunuz, farkında değilsiniz.

Müziğin m sinden anlamayıp da insanların dinledikleri müziklere göre değerlendirenleri asıl bizim hayatımızdan cıkarmamız lazım,müzik evrenseldir,hoşa giden her müzik dinlenebilir,dili dini yabancısı türkü olmaz,eğer sınırlandırıyorsa o kendi aklının sınırlı olmasından kaynaklanır.

Back
X