SEVGİLİM VE MÜZİK ZEVKLERİMİZ

Ben bir zamanlar Ahmet Kaya Müslüm Gürses gibileri dinleyenlere farklı bakardım şimdilerde ben dinler oldum. Dolayısıyla bu zevjklerin zamanla değişebileceğinin göstergesi

bende sandim siz klasik muziktrn baska bisey dinlemezsiniz :/

ben ibo da dinlerim klasik te bruno da ne var yani bunda ruh haline gore degisir dinledigi muzik, hem universite mezunluguyla ne ilgisi var ? esim doktora yapiyor karsilikli tek tek soyleriz zaman gelir hayret biseysiniz yani

Allaaaaah Hiç sormaa Ben ki popüler kültürden köşe bucak kaçan Alternatif rock veya country müziğine ilgi duyan Özellikle de Kıyıda köşede saklı kalmış ingiliz müzisyenleri keşfetmeye bayılan biriyken Üç senelik sevgilimin dinlediği şarkılar beni benden alıyor İlk tanıştığımız zamanlar daha sevgili değilken bana bir tükü göndermişti Hoşuma gitmişti aslında Sonra ben de ona şarkılar gönderdim Sonrasında benden habersiz diğer dinlediğim müzisyenleri araştırıp bulmuş tümm şarkılarını albümlerini bilgisayarında bulmuştum Yaa bu muhteşem bişeydi daha yeni arkadaştık ve o an aşık olmuştum O böylesine candan böyle tatlıyken Bense onun bana bazen dinle diye gönderdiği şarkıları bile yarıya kadar zor dinleyip kapatıyom Affet aşkım :(

Müzik suan bizimde evliliğimizde önemli çünkü eşim pc basında hom ofis suan ve bu nedenlede aksama kadar pc acık müzik çalıyor ve müzik onun işinde daha verimli olmasını saglıyor yaratıcılıgını arttırıyor.o yüzden hiç birşey diyemiyorum.ve her türlü müziği dinliyor her an baska bir müzik bazıları beni geriyor ama onu üzmek istemiyorum.bende yabancı müzik dinlerim.ama mecbur evdeki müziği engelliyemiyorum.ha bu evlilikte sorunmu dersen hiç değil, çok daralınca kıs askım diyorum. Yani öyle evliliğimizde sorun asla olmadı.

Eleştirmek için söylemiyorum ancak sizin dinlediğiniz müzik grupları ve şarkıcılar da pek iç açıcı görünmüyor. Zakkum Emre Aydın vs. ile Serdar Ortaç arasında çok büyük farklılıklar olduğunu düşünüyorsanız bir şey diyemem tabi. Ama bu sebeple sevgilinizden soğuyabiliyorsanız ortada müzik değil sevgi sorunu var demektir.

Onun için de müzik böyle önemli olsaydı sıkıntı olabilirdi de adam kuzenine CD yaptıran, ne dinlediğini çok da önemsemeyen maksat öylesine bişeyler çalsın tarzında biri. Gerçekten tek derdiniz bu olsun :)

Eleştirmek için söylemiyorum ancak sizin dinlediğiniz müzik grupları ve şarkıcılar da pek iç açıcı görünmüyor. Zakkum Emre Aydın vs. ile Serdar Ortaç arasında çok büyük farklılıklar olduğunu düşünüyorsanız bir şey diyemem tabi. Ama bu sebeple sevgilinizden soğuyabiliyorsanız ortada müzik değil sevgi sorunu var demektir.

Güzel bir noktaya değinmişsin aslında.. Emre Aydın ile Serdar Ortaç arasındaki fark ne?

muzik benim icinde cok onemli karakter analizi yapmak icin yanlis bi tercihdir ama. benim esim kulagina ne hos gelirse onu dinler ki angarali turguttan slipknota kadar genis bi yelpazedir bu solediim kulagina guzel gelen kismi. ben daha cok alternatif rock dinlerim turkce yabanci farketmez ama yabanci daa cok ama ellie goulding david guetta vs de dinlemio muyum dinliorm. sonucta kendimizi kaliba sokamayiz rockciyim asla club techno dinlemem die lisedeydi o sinirlandirmalar sen rock cisin onlar rapci birlikte olamayiz ayri dunyalarin insanlariyiz. evlendiin zaman muzik zevkine gelene kadar daa cook farkli seyler yasicaksin buna takiosan onlari atlatman gercekten zor acik acik soliim sana bunu da neden bu kadar net soluorm bilio musun sen daha hala yanimdaki adam kim die bi baktim diosun evlilik oyun diil bence biraz daha birlikte zaman gecirin ve oyle evlilik karari alin. adama senin muzik zevkini bilmediim icn bi an yabancilik cektim desen beyninden vurulmusa doner ya benim evlenmeyi dusunduum kadin bu mu yoksa karsimda bi cocuk mu var die

İyi akşamlar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve sizden akıl almam lazım. Benim bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ve 1 sene içerisinde evleneceğiz inşallah. Yakında istemeye gelecekler. Ancak biz sevgilimle okul nedeniyle hep ayrı kaldık yani ilişkimizi yanyana pek yaşayamadık. Yani uzun süredir beraber olsakta çok fazla bir paylaşımımız olmadı ve birbirimizi çok iyi tanımadığımızı düşünüyorum.

Konuma gelirsek eğer. Ben herkes gibi müzik dinlemeyi çok severim hayatımın bir parçasıdır. Genellikle rock yada alternatif müzikler dinlerim. Yabancı müziklerde çok severim daft punk, maroon5 falan. Yani o tarz müzikler dinlerim. Türklerden de genellikle gruplar; zakkum, yüksek sadakat, emre aydın, teoman gibi sanatçıları dinlerim. Ayrıca Serdar Ortaç tarzı dinleyenlere ayrı bir gıcık olurum ( lütfen bu konuda eleştirmeyin beni ) Neyse az çok müzik tarzımı anlamışsınızdır. Ancak geçende sevgilimin arabasına bindim. Dediğim gibi çok vakit geçiremedik ve birlikte konserlere falan da hiç gidemedik hatta fark ettim ki müzikle ilgili hiç paylaşımımız olmamış. Neyse bindim yanına, müzik çalıyor, Mustafa Ceceli falan neyse dedim yani bende arada dinlerim onu. Ayrıca bunun müzik cd sini genellikle kuzeni yapar yani bana yeni şarkılardan hazırla ver der kendi pek ilgilenmez. Bunu da düşünerek kendimi sakinleştirdim. Daha sonra Serdar ortaç çalmaya başlamasın mı gene neyse dedim. Çünkü keyifli vakit geçiriyorduk. Biraz daha zaman geçtikten sonra oyun havaları çalmaya başlamasın mı... Ben iyice kötü oldum ve yanımdaki kim acaba diye düşünmeye başladım. Bu arada sevgilimle bu konu dışında hiç bir uyuşmazlığımız yok ve seviyorum.
Ama saçma gelecek belki, bu müzik tarzı beni biraz kendisinden soğutmaya yetti. Kendisi de üniversite mezunu kültürlü birisi. Belki beni yargılayacasınız ama müzik zevki gerçekten ayrı bir olay. Lütfen beni anlamaya çalışın.

Şimdi aklıma takılan, sevgilimi tabiki de değiştiremem ama bu tarz farklılıklarımız evliliğimizde sorun olurmu. Yani ben evlenince o tarz müzikler dinlemekten vazgeçemem sabah akşam müzik kanalı açık olur. Bana da kapat şu müziği diyeceğini düşünmüyorum İlerleyen zamanlarda benimde dinleyeceğim şarkılar olsun deyip kendim bir cd hazırlarsam acaba aşabilirmiyiz bu durumu.

Bu arada sevgilim işi gereği çok yoğun ve müzik kanalı açıp dinlemez yada şu şarkı güzelmiş indiirm demez, acaba bu yüzdenmi farklı tarzlar bilmemesi..

Off kızlar lütfen yardım edin. Serdar Ortaç falan neyse de oyun havaları bitirdi beni

Ayy en desem bilemedim.

Daft punk, maroon5 dinleyince kültürlü, elitist, aklı başında mı oluyorsun? Ya da rock müzikte adam eşşek gibi anırınca nirvanaya mı ulaşıyorsun da serdar ortaç dinleyen sevgilinden soğuyorsun???

Bu yaklaşımla insan ayırt eden bir insan kültürlü olamaz be canım kusura bakma da kültür bu değil. Bence sen anca böyle insan kategorize ederek, önyargılı olarak ne kadar sığ düşündüğünü gösteriyorsun. Çünkü aşk, evlilik, insanlık böyle birşey değil.

Ben de mühendisim, kültürlü olduğumu biliyorum, akıllı olduğumu düşünürüm, inanamayacağın ortamlarda, fuarlarda, kongrelerde bulundum , makaleler yazdım ama serdar ortaç dinliyorum hem de o saçma sapan sözlerine rağmen çok eğleniyorum. Hele 2007'de yaptığı şarkılar bi harika. Ha demet akalın, ceceli falan falan cabası. Yaaa yaaa benden de soğudun mu bebişim... Biliyor musun eşimde popüler türk müziğinden nefret eder, iyiki senin gibi sığ düşünüpte benden nefret etmiyor.

Ben farklıyım herhalde.
Bir kaç sadece rock dinlerim, hatta bir sanatçının aynı şarkısını bile bir ay boyunca tekrarda bırakabilirim.

Sonra geçer, bir kaç ay sadece türkü dinlerim.

O da geçer bir dönem hiç müzik dinlemem :))

Şimdi benim koca ne etsin?

Allah başka dert vermesin benim nişanlımda yüksek sesle rock metal dinler ben de slow türk napsak bilemedim şimdi :KK47: bir müzikle soğuduysan evlenmeyi düşünüyosunuz ya adamın kirli çamaşırlarını makineye atarken boşanırsın
:KK48::KK48::KK48: en guzel noktaya parmak basmissiniz cidden cok guldum cidden ama cok dogru gercekten!!!

Adamın müzik zevki farklı diye soğuyorsanız, zaten evlenip de ona da yazık etmeyin... Ben de Rock dinlerim, eşim de. Ama eşimin oyun havası dinlediğini de gördüm geçen ay, iki el çırptık geçti gitti. Niye bu kadar kasıyorsunuz ki?

Bende pop müzik yada Demet'in, Serdar Ortaç'ın vey Gülşen'in şarkılarını çok severim. Sözlerinden ziyade müziği beni keyiflendirir. Tüh okadar eğitimli olmama rağmen bir müzik zevkim tüm elitliğimi, zekamı aldı götürdü. Cahil kaldık.

Back
X