İyi akşamlar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve sizden akıl almam lazım. Benim bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ve 1 sene içerisinde evleneceğiz inşallah. Yakında istemeye gelecekler. Ancak biz sevgilimle okul nedeniyle hep ayrı kaldık yani ilişkimizi yanyana pek yaşayamadık. Yani uzun süredir beraber olsakta çok fazla bir paylaşımımız olmadı ve birbirimizi çok iyi tanımadığımızı düşünüyorum.
Konuma gelirsek eğer. Ben herkes gibi müzik dinlemeyi çok severim hayatımın bir parçasıdır. Genellikle rock yada alternatif müzikler dinlerim. Yabancı müziklerde çok severim daft punk, maroon5 falan. Yani o tarz müzikler dinlerim. Türklerden de genellikle gruplar; zakkum, yüksek sadakat, emre aydın, teoman gibi sanatçıları dinlerim. Ayrıca Serdar Ortaç tarzı dinleyenlere ayrı bir gıcık olurum ( lütfen bu konuda eleştirmeyin beni ) Neyse az çok müzik tarzımı anlamışsınızdır. Ancak geçende sevgilimin arabasına bindim. Dediğim gibi çok vakit geçiremedik ve birlikte konserlere falan da hiç gidemedik hatta fark ettim ki müzikle ilgili hiç paylaşımımız olmamış. Neyse bindim yanına, müzik çalıyor, Mustafa Ceceli falan neyse dedim yani bende arada dinlerim onu. Ayrıca bunun müzik cd sini genellikle kuzeni yapar yani bana yeni şarkılardan hazırla ver der kendi pek ilgilenmez. Bunu da düşünerek kendimi sakinleştirdim. Daha sonra Serdar ortaç çalmaya başlamasın mı gene neyse dedim. Çünkü keyifli vakit geçiriyorduk. Biraz daha zaman geçtikten sonra oyun havaları çalmaya başlamasın mı... Ben iyice kötü oldum ve yanımdaki kim acaba diye düşünmeye başladım. Bu arada sevgilimle bu konu dışında hiç bir uyuşmazlığımız yok ve seviyorum.
Ama saçma gelecek belki, bu müzik tarzı beni biraz kendisinden soğutmaya yetti. Kendisi de üniversite mezunu kültürlü birisi. Belki beni yargılayacasınız ama müzik zevki gerçekten ayrı bir olay. Lütfen beni anlamaya çalışın.
Şimdi aklıma takılan, sevgilimi tabiki de değiştiremem ama bu tarz farklılıklarımız evliliğimizde sorun olurmu. Yani ben evlenince o tarz müzikler dinlemekten vazgeçemem sabah akşam müzik kanalı açık olur. Bana da kapat şu müziği diyeceğini düşünmüyorum İlerleyen zamanlarda benimde dinleyeceğim şarkılar olsun deyip kendim bir cd hazırlarsam acaba aşabilirmiyiz bu durumu.
Bu arada sevgilim işi gereği çok yoğun ve müzik kanalı açıp dinlemez yada şu şarkı güzelmiş indiirm demez, acaba bu yüzdenmi farklı tarzlar bilmemesi..
Off kızlar lütfen yardım edin. Serdar Ortaç falan neyse de oyun havaları bitirdi beni
Mustafa Ceceli-Serdar Ortaç-Oyun Havası.
Beni bu cd yi hazırlayan insanla tanıştırın nolur. Ruh halindeki ani değişimleri gözlemlemek istiyorum, bu nasıl bi geçiş
Sizin ilişkinize gelince küçük görünen farklılıklar sayıları 5i 10u buldu mu rahatlıkla büyük arızalara dönüşebiliyorlar benden söylemesi. İnsanların zevkleri kolay kolay degismiyor cünkü, karsındakini degistirmeye çalışmak da sadece yıpranma vesilesi oluyor.
Mesela 1 seneye evleneceğinizi söylüyosunuz.
İlk dansınızı hangi şarkıyla edeceksiniz, düğününüzde neler çalacak? Bu seçimleri gözü kapalı ona emanet edemeyeceksiniz belli ki, kendiniz ugrasmanız lazım. Tabi sizin seçimlerinizi o ne kadar begenir bunu bilemem.
Diğer konularda uyumunuz nasıl? O konulardaki tercihlerini ne kadar biliyorsunuz?
Mesela her evli çift gibi eninde sonunda aynı televizyonun karşısına yayılacaksınız. Dizi-film-yarışma-maç vs. seyir konusunda zevkleriniz tutuyo mu?
Ya da yemek konusunda ne alemdesiniz?
Gezme-eğlence anlayışınız? Kimi insan vardır yandaki cafeye gitmeye üşenir kimi vardır dünyayı gezmek ister. Kimi gündüz aktivitesi sever kimi gececidir.Bu konuda uyumlu musunuz?
Birbirimizi çok tanıyamadık dediğiniz için bu kadar uzun sordum. Eğer kalan her şey uyumluysa gerçekten Serdar Ortaç'ı da hayatınıza almaya bakın.
Serdar'ı sevin, o da özünde iyi biri. Hem 8 tane notayla ne kadar farklı müzik yapabilir ki ablası