• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve oyun bağımlılığı

Muhittin Jetgil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
6
0
1
31
Sevgilim sürekli bilgisayar başında oyun oynuyor ben çok sıkılıyorum. Arada ben de eşlik ediyorum ama bi süre sonra sıkıcı oluyor. Biraz uzaklaştırmak için ne yapmalıyım?

doğal oynar yani o yaşta. sevgilimde çok oynardı son çare beraber zaman geçirelim diye bende oyuna başlamıştım beraber oynuyoduk sıkılıp bıraktım. sonra onunda hevesi kaçtı ben çıkınca. arada oynar. oynasın o kadarda. bağımlılık derecesinde değilse bırak oynasın. sende o ara kendine zaman ayır hep sevgiliyle vıçç vıçç pekte iyi değil:KK51:

aynisindan bende de var, isten gelir o masaya oturur. Allah ne verdiyse dota, counter vs o biter ps ni acar.
cozum onerilerini bende bekliyorum.

Son düzenleme:

Canım benimki de öyle malesef.Bende oyuna başladım 2-3 yıl önce,sonra yanında oturup onu izledim bazen vs.Ama bu alışkanlık geçmiyor malesef.Okuldan gelince direk bilgisayar başına geçiyor..Çalışmaya başlayınca seneye bu durumunun geçeceğini umut ediyorum

oyun oynarken eşlik et ve hadi canım gel sana sürprizim var deyip değişik sürprizleri göster

Hicbir sey yapamazsin. Kesinlikle degismez o cocuk ruhlu herifler. Sen varken oynuosa durum daha da vahim. Bağımlı gibi düşün. Hayattan bir tek o sekilde zevk alıyor, muhtemelen asosyal.

Back
X