para nın lafı yapılır mı ya nekdr ayıp bişey .
iyide kızda öğrenci kendi ihtiyaçlarına yetiodur ailesinin gönderdiği para o zor durumda kalıosa nesi ayıp sevgliside olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
para nın lafı yapılır mı ya nekdr ayıp bişey .
Canım benim seninkine benzer bir tane bende var, ama ben aldığı borçlarda değilim emin ol.O istemese bile ben vermeye çalışırım mümkün mertebe hatta bazen erkek gibi davrandığımı düşünüyorum ama ne de olsa sevgiliyiz sadece ve benim ekonomik anlamda hiç bir sorumluluğumu alsın istemem.Benim elimeki para daha bol olur hep, o yüzden sıkıntım olmaz onun da olsun istemem ama bunlara rağmen hala benle para muhabbeti yapar, bir dönem parayla ilgili yaptığı şakalar o kadar artmıştı ki çok gözüme batar oldu, acaba neden yanımda bu insan benim diye sorgular oldum.Bu para muhabbeti dışında bir sorun daha varki asıl meselemiz: çook müsrif.Şu an borçları olmasına rağmen alacağını almaktan asla vazgeçmez, elimde daha çok para olmasına rağmen ben onun kadar rahat harcayamam.Ödemeleri onu baya sıkıştırır, buna da benim canım çok sıkılır niye dersen bu insanla ciddi düşünüyorıum ve huyları kesinlikle bana çok zıt. Ben taksitle, borçla iş yapmayan bir memurun kızıyım ailemde ne gördüysem odur benim için. Bakalım ne olacak hayırlısı.
bizim ilişkimizde aşağı yukarı bu şekilde ve ben de aynen senin gibi taksitle borçla asla iş yapmayan bir memur kızıyım. iki senedir kredi kartım var. yalnızca yurt dışı uçuşlarda oturma salonunu kullanmak için cüzdanımdan çıkarttım. başka sorunlarınız da varsa belki de ciddi düşünmemelisin. hiç bir şey geri döndürülemez değil, sen de ona muhtaç değilsin. daha önce böyle bir problemle hiç karşılaşmamıştım. erkek arkadaşlarım hep fazla eli açık olmuştu. paralarını yememek için kendimi kasardım. şimdi para yedirmemek için kendimi kasar duruma düştüm. ne kadar da olsa insanın içine oturuyor. belki sen de konuşmayı deneyebilirsin. ben konuşarak bir arpa boyu yol aldım en azından bakalım zaman ne gösterecek?
Keşke senin kadar açık davranabilsem, ama o kadar alınganki emin ol 10 yıl geçse unutmaz.Bilmiyorum belki de arsız da çıkabilir.Neticede yanlış bir şey söyleyip gururunu incitmek istemem.Sen nasıl başardın doğru bir şekilde aktarmayı bilmiyorum ama ben konuşamam sanırım.Çünkü dediğim gibi benim maddi durumum iyi şöyleki ailemden yardım almadan geçiniyorum ama o tamamen ailesine bağımlı durum böyleyken bir şey dersem cimri damgası falan yerim diye korkuyorum
sevgilin seni kullanıyor gibime geldi. bir erkeğe yakıştıramam sevgilisine para ödetmeyi. şunu da al bunu da al ne demek ya hepten yüzsüzlüğe vurmuş. öyle adamdan hayır gelmez vakit kaybediyorsun.
Eski sevgilimi hatırlattı bana sevgilin
Benim sevgilimde böyle bir tipti
Benden sana tavsiye , görüşme arkadaş bu adamla