• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve sac sorunu

sarı şaç her daim dikkat çeker tabi kızıl saçın yerini alamaz ama bende sarı saçlı gördüğüm zaman şöyle bir dönüp bakarım incelerim ama siyah saçlı birinin hiç yüzüne dahi bakmadığım olur. hani demişsin ya siyah saçta dikkat çeker diye , sarı kadar nerde dikkat çekiyor! en fazla saç kesim şekli dikkat çeker, sevgilin çok dikkat çekeceğini bildiği için karşı anlıyorum onu benim de sevgilim çok karşı hatta babam bile beni sarı saçlı görse ben eve giremem : )

Valla bana neden millet bakiyor bilmiyorum. Simdi kibir gibi olmasinda herkes beni cok begenir fizik ve yuz bakimindan. Simsiyah sac fazlaca beyaz ten cekiyormus demekki sen sarisin begeniyorsun

:70: 18 yaşına bastığı gün röfle yaptıranlar derneği kuralım :27: ne güzel yaşım 30 saçlarımın diplerinde beyazlar çoğaldı mis gibi.. binlerce kere pişmanım ama iş işten geçti, şimdi mecbur saçımın rengine yakın bir tona boyuyorum..

içinde kalmasın konu sahibi yaptır.. ben erkeklerin sebepsiz karşı çıkmalarına da ayrı sinir oluyorum ya neyse.. artık saç boyana da karışmasın bir zahmet.. sen beyazlar var de, saçım güçsüz görünüyor boya beslermiş de yer onu :27:

Cin fikirli o konudaa . Ablasida sari boyatiyor saclari bitti kestirmek zorunda kaldi diye bi dalga gecti ki sorma. Gorumce adayimla dayanisma yaptim

Bu yaşlarda istediğin her rengi kimseyi takmadan dene derim. İleride is güç sahibi bir kadinken sürekli sac rengi değiştirmen hoş olmaz. Hic yapmazsan icinde kalir. Ben öyle yaptim. Aklina gelebilecek her rengi boyadim. Herkes en çok bakiri beğendi. 4 senedir bakirim. Bence sende yasamak istediğin herşeyi yasa hicbirseyin içinde kalmasına izin verme. Sac rengi için ayrılmaz herhalde senden. Ayrilirsa da keyfi bilir, benim fikrim tabi :)

Bu yaşlarda istediğin her rengi kimseyi takmadan dene derim. İleride is güç sahibi bir kadinken sürekli sac rengi değiştirmen hoş olmaz. Hic yapmazsan icinde kalir. Ben öyle yaptim. Aklina gelebilecek her rengi boyadim. Herkes en çok bakiri beğendi. 4 senedir bakirim. Bence sende yasamak istediğin herşeyi yasa hicbirseyin içinde kalmasına izin verme. Sac rengi için ayrılmaz herhalde senden. Ayrilirsa da keyfi bilir, benim fikrim tabi :)

Yani ayrilmaz tabi ama kisitliyoruz biraz birbirimizi. Onceki konumu hatirliyorsan mersine calismaya gidecm diyordu keyfi diye izin vermedm. Acaba gidersen sari yaparim deyip cinlik mi yapsamm :D

niye uç noktaları tercih ediyorsunuz, ya sarı ya da mavi siyah diye. bana göre mavi siyah hoş değil. ara bir ton bulun kumral gibi bal rengi gibi.

niye uç noktaları tercih ediyorsunuz, ya sarı ya da mavi siyah diye. bana göre mavi siyah hoş değil. ara bir ton bulun kumral gibi bal rengi gibi.

Ara renkler pek hosuma gitmiyor. Bakir sari kizil siyah bunlari yakistirdm hep

Zaten kendi saçlarının siyah olduğunu söylüyorsun. Ne kadar yakışabilir ki sarı saç...

Bir de sadece ben mi dikkat ettim bilmiyorum ama dikkat çekmek, siyah saç beyaz ten vs ne kadar çok vurgulamışsın. Erkekler de hiç hoşlanmaz dikkat çekiyorum ben diye bas bas bağırılmasından bence.
Şahsen beni bile çok itti.

Bu resimdeki sensen boyatma. Ten rengin çok açık solgun görünürsün, sürekli makyaj yapman gerek. Saçının ve cildinin yıpranması da cabası. Saçın elinde kalır pişman olursun.

Siyahtan sarıya döndü arkadaşım hem 500tlsinden oldu hem de saçlarının yarısından. Tabii karar senin.

Yani ayrilmaz tabi ama kisitliyoruz biraz birbirimizi. Onceki konumu hatirliyorsan mersine calismaya gidecm diyordu keyfi diye izin vermedm. Acaba gidersen sari yaparim deyip cinlik mi yapsamm :D
Vallahi kk'nın en marjinal çiftisiniz herhalde. Biri Mersin'e waffle yapmaya gitmek ister, biri sarı saçla tehdit etmeyi düşünür :KK70: İlahi ya ama iyi fikirmiş sevdim :KK53:

Merhabalar herkese. Bir derdim var artik tutamaaam icimde .
Sevgilim saclarimi boyatmami istemiyor. Sari istiyorum ama siddetle karsi cikiyor. Boyali saclardan midem bulaniyor yapmacik buluyorum diyor. Dar kafali biri degildir sac konusunda boyle. Kotu ve uzun bir ayrilik gecirmistik yaklasik 4-5 ay.

O zaman sacim siyahti ve gittim boyattim hem depresyon hem inat. Sonra geri siyaha boyadim.
Cunku tam istedigim gibi olmuyordu altinda siyah var diye.

Simdi konusunu aciyorum "cok esprilisin yaa" diyor. Olmaz diyor. Surpriz olarak boyasam aramiz fena bozulur. Bende canim sari dikkat ceker diye yaptirmiyorsan siyah sac bembeyaz ten de dikkat ceker ddm sinirlendi.

Sorum su ki hevesimden vazgecemiyorum . Nasil ikna edebilirim ? Nasil cumleler kurup tamam dedirtebilirim ?

Sarisin sac ya begenmiyodur yada ilgi cekersin diye istemiyordur. ..

Bende sarisinim gozlerim de yesil oldugu icin genelde beni rusa benzetiyorlar. .ondanmi bilmiyorum fakat
Benim erkek arkaasimda bikac kez tutturdu saciimi boya cok ilgi cekiyorsun demeye duymamazliktan geldim. ..cunku sac benim sacim. .. istedigim zaman boyarim ...

Zaten saciniz siyah oldugu icin ancak karamel tonu olabilir. .
Yavas yavas acmayi deneseniz? ??
Gozu alissin biraz belkide hosuna gider :)))

Hicbisey icinde kalmasin kuafor yavas yavas acsin sakin sarartici kullanip saclarini yakmasinlar. ..

Son düzenleme:
Bende bi hevesl bi donem sari/golge/rofle kullandim sacimin kimyaai dgisti
Acicilar,dip boyalari renk tutturma defalarca islm goren sac
Hevese degmiyo
Cakma sarisinlara itafen
Dip boyasini yaptirinca barbi bebek
1ay sonra dip cikinca gorsel felaket

Birde kas acmak lazim sari saca simsiyah kasla gezilmeZ

Bende bi hevesl bi donem sari/golge/rofle kullandim sacimin kimyaai dgisti
Acicilar,dip boyalari renk tutturma defalarca islm goren sac
Hevese degmiyo
Cakma sarisinlara itafen
Dip boyasini yaptirinca barbi bebek
1ay sonra dip cikinca gorsel felaket

Birde kas acmak lazim sari saca simsiyah kasla gezilmeZ

Yaptirdigimda cok yipranmisti tam olmamasina ragmen. Kaşım acik renk kas kalemiyle boyuyorum siyah dursn diye malesef. En iyisi ertelemek sanirim

Zaten kendi saçlarının siyah olduğunu söylüyorsun. Ne kadar yakışabilir ki sarı saç...

Bir de sadece ben mi dikkat ettim bilmiyorum ama dikkat çekmek, siyah saç beyaz ten vs ne kadar çok vurgulamışsın. Erkekler de hiç hoşlanmaz dikkat çekiyorum ben diye bas bas bağırılmasından bence.

Sari yakistigi icin yapmak istiyorum ilk degil koyu sari olmustu platine yakn istiyorum. Konumda sevgilimi sinirlendirmek icin yazdim cekicilik konusunu. Ayrica diger arkadas koyu saclilar dikkat cekmiyor donup bakmiyorum dedigi icin siyah sac ve beyaz tenin beni cekici yaptigini soyleyen insanlarin cok oldugunu belirttim. Sahsi fikrim cocuksuyum. Cekiciyim kendime boyle tapiyorum desem sariya boyatma riskini neden alayim ? E yani senin beni itici bulman umrumda degil :D

Aynen ben de ona takildim. Simdiki halimle de dikkat cekiyorum zaten demeye calismis heralde.

Birazdan sarisinlar gelir ay ben cok dikkat cekiyorum hep yabanciya benzetiyorlar temali yorumlarini doserler :KK53:

Sari yakistigi icin yapmak istiyorum ilk degil koyu sari olmustu platine yakn istiyorum. Konumda sevgilimi sinirlendirmek icin yazdim cekicilik konusunu. Ayrica diger arkadas koyu saclilar dikkat cekmiyor donup bakmiyorum dedigi icin siyah sac ve beyaz tenin beni cekici yaptigini soyleyen insanlarin cok oldugunu belirttim. Sahsi fikrim cocuksuyum. Cekiciyim kendime boyle tapiyorum desem sariya boyatma riskini neden alayim ? E yani senin beni itici bulman umrumda degil :D

Bende açık tenliyim.
Geçen yıl siyaha boyatmıştım..
Kırmızıda ruj sürüyordum baya dikkat çekiyordu..
Sevgilim siyah yapma çok dikkat çekiyorsun der..
Yakıştırır yani..
Yapma der içim gider ama yapmam..
Koyu kahve yaparım mesela..
Birde sarı istemez..
Sarıyı sevmem ama karamel tonlarına bayılırım.
Ama beni solgun gösterir diye boyatmıyorum birde saçım yıpranmasın diye..
Çünkü hep makyaj yapmam lazım..
Bende bu yıl pek makyaj yapmam..
Çünkü onlara gidip uyuyorum :KK53:
Uyanıncada panda gibi oluyorum..
Göz çevresi siyah falan :KK53: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aynen ben de ona takildim. Simdiki halimle de dikkat cekiyorum zaten demeye calismis heralde.

Birazdan sarisinlar gelir ay ben cok dikkat cekiyorum hep yabanciya benzetiyorlar temali yorumlarini doserler :KK53:

Arkadaş ondan bahsetmiyor ki..
Bu halimde dikkat çekerken sarıya niye itiraz ediyor diyor..
Benimde siyah saçlı halimin dikkat çektiği söylenir..
Çünkü beyaz teni olduğumuzdan yüzümüzdeki hatlar pekta belirgin değil..
Sarı ruh gibi gösterir makyajsız..
Ama siyah yani koyu tonlar yüze gölge etkisi yaratıp hatları belirginleştirir.
Ve daha doygun bi ifade çıkartır..
Birde daha sert..
Çünkü beyaz ve siyah, açık ve koyu ton bir arada olunca kontrast oluşur ve bu sadece makyaj saç yüz falan değil herşeyde zıt şeyler dikkat çeker..
Mesela; Merve boluğur'un acemi cadıdaki o haliyle.
Siyah saçlı halini bi arada düşünün..
Demet akalının siyah ve sarı saçlı hallerini bi araya koyun.. ama Demet akalın buğday tenli.. :D

Arkadaş ondan bahsetmiyor ki..
Bu halimde dikkat çekerken sarıya niye itiraz ediyor diyor..
Benimde siyah saçlı halimin dikkat çektiği söylenir..
Çünkü beyaz teni olduğumuzdan yüzümüzdeki hatlar pekta belirgin değil..
Sarı ruh gibi gösterir makyajsız..
Ama siyah yani koyu tonlar yüze gölge etkisi yaratıp hatları belirginleştirir.
Ve daha doygun bi ifade çıkartır..
Birde daha sert..
Çünkü beyaz ve siyah, açık ve koyu ton bir arada olunca kontrast oluşur ve bu sadece makyaj saç yüz falan değil herşeyde zıt şeyler dikkat çeker..
Mesela; Merve boluğur'un acemi cadıdaki o haliyle.
Siyah saçlı halini bi arada düşünün..
Demet akalının siyah ve sarı saçlı hallerini bi araya koyun.. ama Demet akalın buğday tenli.. :D

Aynen demek istedigim tamda bu. Hemen kendini begenmislikle yaftalandim 'nedense'.

Bende açık tenliyim.
Geçen yıl siyaha boyatmıştım..
Kırmızıda ruj sürüyordum baya dikkat çekiyordu..
Sevgilim siyah yapma çok dikkat çekiyorsun der..
Yakıştırır yani..
Yapma der içim gider ama yapmam..
Koyu kahve yaparım mesela..
Birde sarı istemez..
Sarıyı sevmem ama karamel tonlarına bayılırım.
Ama beni solgun gösterir diye boyatmıyorum birde saçım yıpranmasın diye..
Çünkü hep makyaj yapmam lazım..
Bende bu yıl pek makyaj yapmam..
Çünkü onlara gidip uyuyorum :KK53:
Uyanıncada panda gibi oluyorum..
Göz çevresi siyah falan :KK53: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende cok sevmeme ragmen cok surmuyorum. İnsan rahatsiz oluyor bakislardan :D

Back
X