Sevgilim ve yakınlaşamamak

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Arkadaşlar slm 4 aydır sevgilim var aramızda biraz mesafe olduğu için ve işinden dolayı sadece hafta sonları buluşabiliyoruz. Ama artık benim buluşma isteğim kalmadı çünkü kendisi parfüm deodorant kullanmıyor haliyle birde yaz çok kötü ter kokuyor bi kere bı parfüm beğendim sana onu Alicam dedm hayırdır kötü mu kokuyorum dedi o an evet demek istedim ama diyemedim gururu kırılır diye ama çok kötü kokuyor be sarılınca bile midem bulanıyor kötü oluyorum napicam ben :(

Benim için ayrılma sebebi olur bu, net. Kişisel temizliğine önem vermeyen biri sevgilim olamaz, parfümü deodorantı geçtim (aslında geçmedim yani önemli de minimum seviyeye indirgiyorum artık) insan sevgilisiyle buluşmadan önce bir duş alır gelir. İğrenç yani asla içim ısınmaz sevgili olmayı geçtim. Hiç toleranslı olamam ben bu konuda, üzgünüm.

En büyük soğukluk iletişimsizlikten kaynaklanıyor sevdiğiniz bi erkek parfümü alıp bu kokuyu çok seviyorum her buluştuğumuzda sık aşkım de belki çözüm olur

eger cocugu seviyorsan söylemenin uygun bir yolunu bul bence ilk baslarda insan söyleyemiyor ama biraz vzaman gecse söylersin

Temizlik önemli.. Duş alması gerek, hele de sizinle buluştuğun da.. Daha dikkatli olmalı.. Saygısızlık yaa.. Bir anlamda

Temizlik önemli.. Duş alması gerek, hele de sizinle buluştuğun da.. Daha dikkatli olmalı.. Saygısızlık yaa.. Bir anlamda
En gelemediğim şey düşündüm de ben kırmadan söylemenin bir yolu da yok gibi.
Benim sevgilimde deodorant kullanmaz ama her gün duş alır.
Bu zamanda dikkat etmiyorsa ilerde de dikkat etmez. kolay gelsin :KK43:

Buluşmadan önce hep duş alıyor zaten söylüyor bana duşa giricem diye ama yok yaz ayindayiz sonuçta birlikte olmak istiyor sırf bu yüzden istemiyorum onu oyaliyorum :(((((((

Benim için ayrılma sebebi olur bu, net. Kişisel temizliğine önem vermeyen biri sevgilim olamaz, parfümü deodorantı geçtim (aslında geçmedim yani önemli de minimum seviyeye indirgiyorum artık) insan sevgilisiyle buluşmadan önce bir duş alır gelir. İğrenç yani asla içim ısınmaz sevgili olmayı geçtim. Hiç toleranslı olamam ben bu konuda, üzgünüm.[/QUOT

Evet bende ayrılmayi düşünüyorum hatta bı kez ayrıldım ama bırakmıyor çünkü dayanamıyorum artık ne zaman görüşsek midem bulanıyor sarılınca o koku daha çok yayılıyor falan dün görüştük buluştuk kozmetikciye girdik bı parfüm beğenmiştim erkek dedim sen bunu al dediği tek şey ben kullanmıyorum öyle şeyler oldu :( :( :( seviyorumda ama uzaklaşıyorum yakinlasamiyorum hiç surekli ağzımı burusturuyorum

Eğer seviyorsaniz söyleyin. Kırılacaksa da bu durumdan kırılsın. Ayrılmaktan iyidir..:işsiz:
Söyleyecem ama kırılır diye korkuyorum gurur sonuçta. Bi kere parfüm Alicam sana çok beğendiğim bişey var dedim ona bile kızdı kötü mu kokuyorum ben diye :(

Buluşmadan önce hep duş alıyor zaten söylüyor bana duşa giricem diye ama yok yaz ayindayiz sonuçta birlikte olmak istiyor sırf bu yüzden istemiyorum onu oyaliyorum :KK43:((((((

seviyor musun ?
sen onu o kokuyla çeker misin ona karar ver o zaman
Koşarak uzaklaşırdım ben benim için çok önemli özellikle hani renkli olan şeylerin koltuk altı kısmında ıslaklık oluyor ya ben ondan da hoşlanmıyorum :(

Söyleyecem ama kırılır diye korkuyorum gurur sonuçta. Bi kere parfüm Alicam sana çok beğendiğim bişey var dedim ona bile kızdı kötü mu kokuyorum ben diye :KK43:

Arkasından bu şekilde düşünmek daha kırıcı bence, düşünsenize size söylenmesini mi isterdiniz söylememeyio bu şekilde kıvranmasınımı?:KK53:

koktuğu ve dişleri sigara sarartısı olduğu için birine hiç şans vermemişliğim var

Guzelce sen kendi konuna alisiksin ama bana agir geliyor yaz gunu terliyoruz diye soyle ,koltuk alti ve deorant kullan lutfen diye rica et ,ya kirilir ayrilir ders olur ona ya sen onu bu kokuyla terk edersin
Baska gidecegi bir yer yok ki

Bazıları varki bildiğin teri ekstra iğrenç kokuyor, bu yıl okulda bir arkadaşım bu şekildeydi ama dayanılır gb değil, teri kokuyor. Ben de herkes bir aradayken kızlar müthiş bir şey öğrendim ter kokusuna veda ettim diyerek koltuk altına katbonat sürme uygulamasından bahsettim, tüm arkadaşlar aynı yöntemi kullanmaya başladı ve ter kokusundan kurtulduk çok şükür.

Sizin Zaten ilişkiniz bu şekliyle iyiye doğru gitmiyor, açıkça söyle bence, o da kendine çeki düzen verirse verir vermezse de ben olsam kokuya daha fazla katlanmazdım.

Eşim parfüm vs kullanmaz. Alerjik bunyesi zaten her şeye fazla duyarlı.
Ama her sabah mutlaka duş alır. Bazen işten geldiğinde eğer o gün yorucu bir iş yaptıysa terlediyse, o kadar ter kokusu olmamasına rağmen duş alır.
Yada arkadaşları ile buluştuğunda sigara kokusu sindiyse üzerine saat kaç olursa olsun yatağa o kokuyla girmez.
Bu insana saygı ile alakalı bir şey bence...

Sevgiliniz ya durumun farkında degil yada size saygısı yok. İki şekilde de durumla yüzleşmek zorundasınız...

Back
X