• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yakınlaşamamak

Pis kokunun üstüne parfüm iğrenç. Temizlik en güzel koku. Bazılarının sıktığı parfüm kokusu nefesimi kesiyor.
Tuvalet alışkanlığı temiz olacak . Taharet bilmeyen elini çıkınca temizce yıkamayan.
Çamaşırlarını değiştirmeyen. Dişlerini fırçalamayan. Yemekten sonra ellerini yıkamayan. Parfüm sıksa da kokuyor.

++++
++++

Bence bu gercekten cok önemli bir konu. Bir kere erkek arkadasimdan sirf agzi kokuyor diye ayrilmistim mesela. Gercekteb kotu kokan insanla ne opusmek isterim ne sarilmak ne de sevismek. Esim bu konuda cok dikkatlidir sagolsun. Tabii arada sirada isten gelince ter kokuyor, o zamanlar tabii ki rahatsiz olmuyorum ama genel anlamda temizligine dikkat etmeyen bir insanin terinin kokusu cok ayri. Dus alma sikligi olsun, gunluk kıyafet degistirme sikligi olsun, agiz dis temizligi olsun, kil tuy temizligi olsun, ic camasirini degistirme sikligi olsun bunlarin hepsi genel kokuyu etkiliyor. Daha ter kokusuna dikkat etmeyen bir adamin diger temizlik durumlarını dusunemiyorum :KK47: yani boyle bir sey nasil soylenir bir fikrim yok. Ama soylemek lazim. Ben bir kere esime sogan yedigi gunler benimle sevisemeyecegini soylemistim mesela :olamaz: simdi aramizda dalgasi oluyor, yemek yerken gozumun icine baka baka sogan temizler mesela :KK30: ama tabii sevgiliniz biraz tepkili belli ki bu konuda elestirilmeye. 1 kere kirarsiniz ama sonra dikkat eder.

yıl 2017 neden bi insan deodorant ya da roll on kullanmaz ki? hadi parfümü geç onu ben de kullanmıyorum ama yani roll on kullanmayan mı kaldı? kendisi bilmiyor mu pis koktuğunu. bi de yani ne kullanırsak kullanalım illaki ter kokarız ama bu sabah buluştuğunuz birini rahatsız edecek derecede ise roll on kullanmamak değildir sadece sorun, duş vs de almıyodur.

Bu sıcakta günde 10 kere de duş alsanız terlediğinizde kokarsınız arkadaş. Karbonat sürsün koltuk altına.
Ama ben böyle pisliğini kabul etmeyen biriyle olmazdım.

Esim asiri titiz biri bi bayandan bile temizdir.gun icinde defalarca duş alir.ben artik yeter yapma derim o derece.onun da arada koktugu zamanlar oluyor. Belki kimilerine igrenc gelebilir ama ben esimin kokusunu bile seviyorum.sizin durumunuz farkli sevgilisiniz onun kokusu size kotu gelebilir.uyarin bence guzel bi dille

daha 4 aylik sevgilisnin yanina haftada 1 gelirken kokarca gibi geliyorsa ilerisini siz dusunun. aksam eve gelince ayagini yikamayan o les kokusuyla koynunuza girmeye calisan bir koca hayal edin.
iste o zaman ya soylemenin yolunu bulursunuz ya da ayrilirsiniz.

Temizlik koku çok önemli. Parfüm kullanmak zorunda değil ama deodorant bence gereklilik artık. Ayrıca bişey daha belirtmek istiyorum. Sevgilim ter koksa bile bana kötü gelmiyor bu koku. Onun için de aynı şekilde. Bu ten uyumu denilen şeyle bağlantıli olabilir belki. Eş seçiminde aklınızda bulunsun. Gerçekten pislik değil normal ter kokusu o şekilde ise, mesela ilerde evlendiniz. Evde duş aldıktan sonra 5 dk terlediginde aynı koku olacak. Evin içinde köşe bucak kaçıp kusacak mısınız? Bazı insanların kokuları çok keskin olabiliyor.

Vallahi sutlar misin mutlar misin, orasini bilemem de. Ben yanımdan geçen mis kokulu erkeklere aşık olasim geliyor.:dua:

Kokan insanla olmaz ya parfum bende asiri sevmiyorum kokulara hassasim ozellikle yolda sikarsam midem bulaniyor ama surekli dus aliyorum kokusuz rolonlardan kullaniyorum herseyin bir caresi ama konusun yoksa duzelmez

Benim elim de roll-on deodorant kullanmıyor ama sürekli duş alır , kıyafetlerini günlük değiştirir . Pis kokmaz yani . Bence başka bir problem var . Beraber yaşamadan anlayamazsınız :bicak:

Benim sevgilim kişisel bakimina dikkat eden ama sıkça terleyen birisi adami askim terlemişsin diye duşa sokmuşlugum var üstelik iliskimiz daha 1 aylikken ne utaniyorsun.Hic çekinme saka yollu da olsa soyle ter kokusuna tahammül edemem ben dedim benim ki onu benimsedi.Parfum hep kullanıyordu zaten artik roll on da kullaniyor simdi mis:KK15:

Soylemelisin yani ne yapabilirsinki ama soyleyince de kirilir belki. Senin burnunun diregi kirilacagina onun gururu kirilsin bence soyle

Malum yaz sıcakları sevgilim terleyince o kokuyu bile seviyorum haha ikimiz de iğrenciz galiba :deli:

Ne pis insanlar var ya. Deodorant'ların varlığından da mı haberi yok? Hayır yani, teri koksun kokmasın bu sıcaklarda zaten şart kullanmak. Kırılırsa kırılsın yahu. Onun kokusunu çekmek zorunda mısın? Atar yaparsa da, gitsin kendisi gibi pis birini bulsun. Çekilecek dert değil.

Ben eşimi tanıdığımda onun kokusuna da ayrı bir aşık olmuştum. Harika kokuyordu..19 yıl boyuncada hep öyle oldu.Birkez bile ter koktuğunu görmedim.
Neden..çünkü çok sık duş alır.Hergün kıyafet ve iç çamaşırı değiştirir.Deodorant ve tras losyonu kullanmadan dışarı adım atmaz.Dişlerini sabah akşam fırçalar ve ağız bakım suyu kullanır vs..
Bazen ayakları kokar ama.oda bütün gün ayakkabının içinde olduğu için. Ama eve gelince zaten duş alıyor.
Kokan bir erkekle birlikte olamazdım ben ya..elimde olmadan igrenirim sevemem zaten.

Bir yerde okumuştum şimdi bu size biraz saçma gelebilir ama. Sevdiğniz insanın ter kokusu size güzel gelmeli (kendi ten kokusu oluşacak kadar yoksa aklınıza leş gibi bir durum gelmesin) bunun sebebi ise kaliteli embriyolar oluşturmak için vücudumuzun oluşturduğu bir savunma mekanızması olmasından. Önceki yorumlarda da okudum eşimin kokusunu severim falan diye bence normali bu olmalı. Vücuttaki antikorların bir kısmi ter ile atılır ve bu bizim duyduğumuz kokunun oluşum sebebidir. Eğer siz karşınızakinin kokusunu seviyorsanız bu demektir ki sizde olan antikorlarla eş adayınızdaki antikorlar zıt yani birbirini tamamlayıp güçlü embriyo oluşturabilir nitelikte. :spor:

Back
X