- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bir yorumdu. Bu da bir bakış açısı. Bende birden böyle düşünmeye başladımEşim işten geldiğinde aşırı terlediği için hemen duşa girer. Ama duşa girmeden hemen bi sarılır öperim teri bile mis.
Bence sen bu adamı sevmiyorsun.

Ne alakası var allah aşkına yaaEşim işten geldiğinde aşırı terlediği için hemen duşa girer. Ama duşa girmeden hemen bi sarılır öperim teri bile mis.
Bence sen bu adamı sevmiyorsun.
Neyle ne alakası var hanfendi. Evlilik bağlılık zaten bunu gerektirir. Adamdan iğreniyorsan aynı yatağa da giremezsinNe alakası var allah aşkına yaa
ne soyliceksen mesajla soyle yuzune soylersen baya kotu olur adam :/Söyleyecem ama kırılır diye korkuyorum gurur sonuçta. Bi kere parfüm Alicam sana çok beğendiğim bişey var dedim ona bile kızdı kötü mu kokuyorum ben diye![]()
Bi site vardı, ter kokan arkadaşınızın mailini yazıyorsunuz onlar sizin adınıza sitenin mail hesabından ter kokuyorsun diye mail atıyorlaröyle bişey yapsan aslında senden şüphelenmez hem de dikkatli olur artık. Açıkçası kendi kokusunun farkında değil diye düşünüyorum