• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yakınlaşamamak

Kırarak söylerdim ki hayatının dersini alsın, bir dahaki ilişkisinde duş alarak gider :D

Koku en tahammül edemediğim şey eşim sağolsun kendide kokmaz ama hergün dusunu alır hatta dişlerini fırçalamis olsa bile gider tekrar fırçalar gelir beni öpmek istese kendi Rahatsız olur zaten ter kokusu ağız kokusu ayak kokusu olayına bence söyleyin yediklerinden mi kaynaklanıyor acaba bu kadar ağır koku teni kokmayan insan deodorant kullanmasa bile kokmaz

Ter kokmasının sebebi parfüm kullanmaması değil ki. Buluşmaya gelirken duş alsın bir zahmet. Ben duş almadan evden çıkmam.Hele yaz günü .

Ter kokan insanlardan nefret ediyorum. Hangi çağdayız anti perspirant deodarantlar var onu da mı bilmiyor insanlar.

Iyy ter kokusunun üstüne parfüm sıkmasın zaten,belli ki temizlik hassasiyeti yok,direk ayrılık sebebi benim için...
Bu arada eşim bazen 2 günde bir duş alır ama yinede teri hiç kokmaz,bu vücutlada alakalı galiba ya da yedikleri ile

Son düzenleme:
Bence söyleyin ya da ima edin ona büyük iyilik etmiş olursunuz , siz sevgilisisiniz katlanırsınız belki de çevresindeki insanlara Yazık .
Eşimi fena alıştırdım bir taneyle yetinirken her defasında parfüm hediye aldim ;)) şimdi nerdeyse 10 taneye yakin var , her gittiği yere ayrı bir parfüm kullanıyor Eşim :))kahveye çıkarken kullanıyor arkadaşları takiliyormus kahveye çıkarken parfüm kullanilir miymis :) şimdi esim onlara gülüyor biraz kişisel bakıma dikkat edin de insanlar rahatsız olmasın sizden diyor.

Neden kullanmıyor acaba cok ilginç roll on, deodorant parfüm bunlara ne düşmanlığı var... deseydiniz keske evet yaz günü terlenince koku oluyor diye...
Birde giyinilen kiyafetin kumasida onemli ben polyesterli bisey giysem dus alip deodorant parfüm kullanip ciksam disari cok asiri rahatsz oluyorum terliyorum ama kokuda oluyordur diye hissediyorum bazi kumaşlarda etkili ama tabiki suc kumasta degil:)

Samimi değilsiniz anlamadım ben ? Çiftler arasında böyle uyarılar olması gayet normal bence. Olası bi durumda erkek arkadaşımda beni uyarır bende onu uyarırım başka insanlara karşı rencide olmayalım diye. Sizin aranizda ki ilişki bence daha sağlamlaşmamış, sana parfüm alıcam diyip '' hayırdır kokuyor muyum'' demek çok saçma geldi bana.

Ne alakası var allah aşkına yaa
Neyle ne alakası var hanfendi. Evlilik bağlılık zaten bunu gerektirir. Adamdan iğreniyorsan aynı yatağa da giremezsin
Bu iğrenen arkadaşlara söylüyorum o adamlarla evliliği yürütemeyeceğinin bi sinyalidir.
Yol yakınken ayrılsın.
Adam 60 yıllık evliliğinde hep parfüm kullanamaz.

Bi site vardı, ter kokan arkadaşınızın mailini yazıyorsunuz onlar sizin adınıza sitenin mail hesabından ter kokuyorsun diye mail atıyorlar :KK70:öyle bişey yapsan aslında senden şüphelenmez hem de dikkatli olur artık. Açıkçası kendi kokusunun farkında değil diye düşünüyorum

Bi site vardı, ter kokan arkadaşınızın mailini yazıyorsunuz onlar sizin adınıza sitenin mail hesabından ter kokuyorsun diye mail atıyorlar :KK70:öyle bişey yapsan aslında senden şüphelenmez hem de dikkatli olur artık. Açıkçası kendi kokusunun farkında değil diye düşünüyorum

süpermiş bak bu. aslında söyleyemediğimiz herşeyi mail atsalar daha güzel olur.
Smoother Smoother dermo kozmetik markalarının ter kokusunu önleyici roll-on ları var. terlemeyi değil kokuyu engelliyen. birde doğal kaya tuzları var kozmetik mağazalarında satılan. onlardan alabilirsin kendime alırken sanada alayım dedim. yaz zamanı istemesekte terliyoruz, hem doğalmış diye verebilirsiniz.
ama ben sizin yerinizde olsam açıkça söylerdim.

Pis kokunun üstüne parfüm iğrenç. Temizlik en güzel koku. Bazılarının sıktığı parfüm kokusu nefesimi kesiyor.
Tuvalet alışkanlığı temiz olacak . Taharet bilmeyen elini çıkınca temizce yıkamayan.
Çamaşırlarını değiştirmeyen. Dişlerini fırçalamayan. Yemekten sonra ellerini yıkamayan. Parfüm sıksa da kokuyor.

Back
X