- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
çok dogru valla heralde acı cekmeyi seviyorum . az önce ayrldık . allah hakkımda hayırlısını nasip etsin .
canım hersey ortada ,eger ayrılmaya nıyetın yok ıse hıc ırdeleyıp de canını sıkma .
onurunuda cıgnetme yanı aldatıldıgını bıle bıle de kabullenıp devam etmek daha da kotu olur senın ıcın .
ama tum delıllerı bulup ayrılacagım dıyorsan ,ıstedıgın kadar karıstır ortalıgı
hatta o kızın sevgılısıne de ulas
aman erkek mılletı bee tatlım ne demısler ;
Bir Erkek Ne Zaman Terk Edilirse ;
Ya Meyhaneciye , Yada O....... Gün Doğar
sende o kizin sevgilisiyle git disari cik elini tut. olsun bitsin!
baska dertleriniz yok mu sizin ya kuzum ? boyle ufak ve sacma sapan seyler icin kafa yoruyorsunz?
sevgiline guveniyorsan baska soze gerek yoktur derim:)
okey anladım... Ben pek dıkkatlı okumamısım yazdıklarınızı ...fakat dıger kızla ıletısım halınde olmayın bence hıc gerek yok hem belkı barısırsınız sevgılınızle kım bılır ?sende o kizin sevgilisiyle git disari cik elini tut. Olsun bitsin!
Baska dertleriniz yok mu sizin ya kuzum ? Boyle ufak ve sacma sapan seyler icin kafa yoruyorsunz?
Sevgiline guveniyorsan baska soze gerek yoktur derim:)
okey anladım... Ben pek dıkkatlı okumamısım yazdıklarınızı ...fakat dıger kızla ıletısım halınde olmayın bence hıc gerek yok hem belkı barısırsınız sevgılınızle kım bılır ?
hahahahah :)) canım kızı arayıp sövdüm zaten sevgiline gönderirim olayını da dedim. denize de cidden yol verdim. ama benim erkek arkadasta bitiyordu hersey onuda hayatımdan cıkarmayı düşünüyorum. allah daha fazla böyle insanlarla karsılaştırmasın. şimdi sevgilimi aradım acmadı arkadasını aradım ona da sövdüm biz ayrıyken alem yapıyomuş şimdi de alem yapın ayrılıyorum ondan diye. 1 haftada 4 kilo verdm resmen.oturup düşününce bütün sucun erkek arkadasımda oldugu kanaatine vardım. dedigin gibi o kuyruk sallamasa böyle bir sey olmazdı.kansız 3 lüsünü hayatımdan cıkardm . sevgilimden deli divane arıyo arkadasıma nasıl böyle bişey söylersn bilmem ne aklınca sinir yaptı. ama valla bu insanlar yüzünden ben takıntılı glçin oldum öyle oyunlar var ki ortada.hepsini silip yeni bir sayfa acmak istiyorum.ama o kadar tatlı yazmışsın ki cok hoşuma gitti :)
ilk basta 3 sene bu dedim inanamadım anın şoku affettim.ama ondan sonra gördüm ki içim içimi kemiriyor. şimdi nerde başka bi kız mı var yanında sorularıyla kendimi yedim. ne uyku ne yemek yedim . az öncede ayrıldım zaten
ohhh ıçımın yağları erıdı valla ıyı yapmışsın ayrılmakla
kudursun boşver, kendıne yazık etmışsın değer mı kılo verdım dıyorsun
leş 3lü çıktı artık hayaındanbence bıdaha bulaşma, başka arkadaşlar edın kendıne
yoluna bak bundan sonra
hakkında hayırlısı olsun canım
canım gerçekten çok üzüldüm.her aldatılma olayında kendimi görüyorum her hikaye birbirine ne kadarda benziyor.şaka gibi.canım sen aldatılmışsın resmen benim gibi(ve kabul etmişsin.etme bence bende çok kararsız kalıyorum ama etmeyelimmm
en iyisini yapmışsın canm.. bende buna benzer birşey yaşadım.. 2 senenin hatırına affedecektim az daha öle bi geçti yani aklımdan ve dedim ki benimkine sen olsan affeder miydin hayır dedi.. o an bende herşey yerine oturdu.. içimde ne varsa silinip gitti o an.. e ben salak mıyım o zaman affedim?? kendileri affedemeyeceği şeyi yapıyolar sonra bizden af diliyolar.. herkes yoluna....
ayrılıktan sonra iki tarafında birbirine karısma hakkı oldugunu dusunmuyorum ayrılık zamanının hesabını kimse kimseye vermek zorunda degil ..tabi ayrılan kim ayrılık sebebi nedir bunlarda onemli detaylardır..ayrılan birinin cıkıpda ayrıldıgı insanın o donemde yaptıklarını sorgulaması acayip sinir bir olay madem oyle ne ayrılırsın..
sanırım okumamışsın yada okuyup anlamamışsın. biz barıştıktan sonra devam etti görüşmeye bütün tantana o yüzden. istersen tam anlamadan yorum yapma canım.
Merhaba. Benim 3 yıllık bir ilişkim var 1 ay önce 2 haftalık bir ayrılıgımız oldu. O sırada sevgilim arkadaslarıyla dısarı cıkmıs tabi kızlar da varmış bi tane kızla cok yakınlaşmışlar.Güya dertleşme amacıyla. Ama kız sevgilimin elini tutuyor ve sevgilimin telefonunda baska bir erkek arkadaslarıyla sarmas dolaş ellerinde biralı fotografları var (kızın 6 yıllık bir ilişkisi var baska sehirde sevgilisi) Kız her daim sevgilisinden gizli içki mekanlarında.Neyse ben bunu ögrendm sevgilim ne kadar dertleştik dese de duyduklarım bana yetiyordu zaten kızı aradım kız yok öyle bişi biz arkadasız bilmem ne felan ayaklarına yattı ben kanmadım.Kızı hayatından bezdirdim resmen.
benim okuyup anlamama gibi bir durumum yok su alta alıntı yaptıgım kısımda ayrılık doneminde kızla yakınlastıklarını ve sizde bunun ardından kızı aradım hayatından bezdirdim demissiniz benim kastetdigim nokta buydu sonrası degil
valla benım kımseye guvenesım gelmıyor yaa. gercekten bi taraftan yeni bi iliskim olsun diyorum diger taraftan su yazilanlari okudukca ve eski iliskimi dusundukce ben kimseye guvenemiycem gibi geliyor, erkekler neden bu kadar ac gozlu ya? gerci bu X(ebru)yu dusunursek bazi kizlar da az degil yani arkadas, erkek kendi mi yapiyo sanki her seyi:S
basima gelmedigi icin buyuk konusmak istemiyorum, insallah aldatilmam ama aldatan hep aldatir diye dusunuyorum ben. cunku biz oyle muthis bi sevgi ilgi sadakat gosteriyruz ki onlara ve onlar bisey yaptiklarinda oyle guzel affedip aliyoruz k hayatimiza,yapan hep yapiyo akillanmazlar ya :S keske kestirip atabilsek.
neyse ki sen gulcin sen atmissin basindan. bilirim ki zor olacak senin icin,ama en azindan mantikli gerekcelerin var bu iliskinin olmayacagina dair. ve senin hic sucun yok, umarim hepimiz icin hayirlisi olur canim, Allah kolaylik versin.:13:
canım ayrılarak doğru bir karar vermişsin. bence o kızın sevgilisine ulaş delilleriyle birlikte sevgilinle yakınlaştığını göster. kızın yanına kalmasın. o çocukta nasıl biriyle 6 yıldır birlikte olduğunu anlasın. salak yerine konmasın. nefret ediyorum böyle ilk fırsatta başka kızlarla yakınlaşan erkeklerden ve bu anı sinsice bekleyen o...... kızlardan!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?