Sevgilim ve yakınlaştığı kız

çok dogru valla heralde acı cekmeyi seviyorum . az önce ayrldık . allah hakkımda hayırlısını nasip etsin .

canım hersey ortada ,eger ayrılmaya nıyetın yok ıse hıc ırdeleyıp de canını sıkma .
onurunuda cıgnetme yanı aldatıldıgını bıle bıle de kabullenıp devam etmek daha da kotu olur senın ıcın .
ama tum delıllerı bulup ayrılacagım dıyorsan ,ıstedıgın kadar karıstır ortalıgı
hatta o kızın sevgılısıne de ulas

aman erkek mılletı bee tatlım ne demısler ;
Bir Erkek Ne Zaman Terk Edilirse ;
Ya Meyhaneciye , Yada O....... Gün Doğar

Son düzenleme:

hahah cok tatlısınız siz ya :) canım önce barıstık benim önüme kabak gibi hersey gelmeye basladı zaten kızıda baya rahatsız ettim öyle diyo hanımefendi :) sevgiline gidicek bu fotolar dedim o gnden beri ses soluk yok. ama sevgilimle yine rahat edemedim bir huzursuzum ki güven gitti mi istedigi kadar o kız yoluna baksın baskası gelir yerine diye düşündüm. ve yollarımızı ayırdım hemde arkadasına söyledim gecen ayrıldıgımızda iyi alem yapmışınız şimdi yine bi alem yapın çünkü ondan ayrılıyorum dedim. benim canım yandı onunkide yansın ayrıldıgımızı arkadasından ögrendi .

sende o kizin sevgilisiyle git disari cik elini tut. olsun bitsin!
baska dertleriniz yok mu sizin ya kuzum ? boyle ufak ve sacma sapan seyler icin kafa yoruyorsunz?
sevgiline guveniyorsan baska soze gerek yoktur derim:)

sende o kizin sevgilisiyle git disari cik elini tut. olsun bitsin!
baska dertleriniz yok mu sizin ya kuzum ? boyle ufak ve sacma sapan seyler icin kafa yoruyorsunz?
sevgiline guveniyorsan baska soze gerek yoktur derim:)

valla canım benim için bu gayet büyük bir sorun . allah baska dert vermesin tabikide niceleri var . ama 3 seneni verdigin adam ilk defa elini tutup öptügün adam böyle birşey yapınca da koyuyor tabi.sevgilime güveniyordum ama bu olaydan sonra güven felan kalmadı.yollarımızı ayırdık.

sende o kizin sevgilisiyle git disari cik elini tut. Olsun bitsin!
Baska dertleriniz yok mu sizin ya kuzum ? Boyle ufak ve sacma sapan seyler icin kafa yoruyorsunz?
Sevgiline guveniyorsan baska soze gerek yoktur derim:)
okey anladım... Ben pek dıkkatlı okumamısım yazdıklarınızı ...fakat dıger kızla ıletısım halınde olmayın bence hıc gerek yok hem belkı barısırsınız sevgılınızle kım bılır ?

şu andan itibaren daha iletişim kurmam zaten kızla. ben söyliceğimi söyledim zaten her ikisine de. tabikide büyük konuşmamak lazım ama barışmasam benim için en hayırlısı . seviyorum onu biliyorum üzülicem de ama o benim ona hissettiklerimi hissetse bunları yaşatmazdı diye düşünüyorum.allah büyük artık herseyi akışına bıraktım

ohhh ıçımın yağları erıdı valla ıyı yapmışsın ayrılmakla
kudursun boşver, kendıne yazık etmışsın değer mı kılo verdım dıyorsun
leş 3lü çıktı artık hayaından bence bıdaha bulaşma, başka arkadaşlar edın kendıne
yoluna bak bundan sonra
hakkında hayırlısı olsun canım

en iyisini yapmışsın canm.. bende buna benzer birşey yaşadım.. 2 senenin hatırına affedecektim az daha öle bi geçti yani aklımdan ve dedim ki benimkine sen olsan affeder miydin hayır dedi.. o an bende herşey yerine oturdu.. içimde ne varsa silinip gitti o an.. e ben salak mıyım o zaman affedim?? kendileri affedemeyeceği şeyi yapıyolar sonra bizden af diliyolar.. herkes yoluna....

canım gerçekten çok üzüldüm.her aldatılma olayında kendimi görüyorum her hikaye birbirine ne kadarda benziyor.şaka gibi.canım sen aldatılmışsın resmen benim gibi(ve kabul etmişsin.etme bence bende çok kararsız kalıyorum ama etmeyelimmm

canım çok teşekkür ederim desteğin için. böyle konuşuyosunuz ya bende umursamamaya başlıyorum iyi oluyor benim için :)

canım ben tam olarak kabullenmiş değildim. yani barışmıştım ama sürekli kavga cıkardım şimdi ise tamamen yol verdm . artık canımı sıkmak istemiyorum değmeyen insanlar için

aynısını bende sordum ona o da affetmezdim ama ben zaten seni aldatmadım sadece baska bir erkekle oturmanı kaldıramazdım dedi. bende şok gecirdim ne yani enayi miyim ben

ayrılıktan sonra iki tarafında birbirine karısma hakkı oldugunu dusunmuyorum ayrılık zamanının hesabını kimse kimseye vermek zorunda degil ..tabi ayrılan kim ayrılık sebebi nedir bunlarda onemli detaylardır..ayrılan birinin cıkıpda ayrıldıgı insanın o donemde yaptıklarını sorgulaması acayip sinir bir olay madem oyle ne ayrılırsın..

sanırım okumamışsın yada okuyup anlamamışsın. biz barıştıktan sonra devam etti görüşmeye bütün tantana o yüzden. istersen tam anlamadan yorum yapma canım.

valla benım kımseye guvenesım gelmıyor yaa. gercekten bi taraftan yeni bi iliskim olsun diyorum diger taraftan su yazilanlari okudukca ve eski iliskimi dusundukce ben kimseye guvenemiycem gibi geliyor, erkekler neden bu kadar ac gozlu ya? gerci bu X(ebru)yu dusunursek bazi kizlar da az degil yani arkadas, erkek kendi mi yapiyo sanki her seyi:S
basima gelmedigi icin buyuk konusmak istemiyorum, insallah aldatilmam ama aldatan hep aldatir diye dusunuyorum ben. cunku biz oyle muthis bi sevgi ilgi sadakat gosteriyruz ki onlara ve onlar bisey yaptiklarinda oyle guzel affedip aliyoruz k hayatimiza,yapan hep yapiyo akillanmazlar ya :S keske kestirip atabilsek.
neyse ki sen gulcin sen atmissin basindan. bilirim ki zor olacak senin icin,ama en azindan mantikli gerekcelerin var bu iliskinin olmayacagina dair. ve senin hic sucun yok, umarim hepimiz icin hayirlisi olur canim, Allah kolaylik versin.:13:

sanırım okumamışsın yada okuyup anlamamışsın. biz barıştıktan sonra devam etti görüşmeye bütün tantana o yüzden. istersen tam anlamadan yorum yapma canım.

benim okuyup anlamama gibi bir durumum yok su alta alıntı yaptıgım kısımda ayrılık doneminde kızla yakınlastıklarını ve sizde bunun ardından kızı aradım hayatından bezdirdim demissiniz benim kastetdigim nokta buydu sonrası degil

yorumlarımda buna değindim. ayrıca benden ayrıldıgı günün akşamı böyle bir olay yaşıyorsa , benim birlikteyken de bunun düşüncesini barındırdıgı hissine kapılırım ben. benim görüşüme göre hele ki uzun süreli ilişkilerde ayrıldıgı gibi başkasına koşmak flörtleşmek tamamiyle saygısızlıktır.ama tabi sizin düşüncesiz farklıdır onu bilemem.ama ben bunu yapamam. ayrılıgın üstünden aylar yıllar geçti demiyorum dikkatinizi çektiyse ama haklısınız yorumları okumak zorunda değilsiniz benim tam anlamıyla acıklamam gerekirdi

canım ayrılarak doğru bir karar vermişsin. bence o kızın sevgilisine ulaş delilleriyle birlikte sevgilinle yakınlaştığını göster. kızın yanına kalmasın. o çocukta nasıl biriyle 6 yıldır birlikte olduğunu anlasın. salak yerine konmasın. nefret ediyorum böyle ilk fırsatta başka kızlarla yakınlaşan erkeklerden ve bu anı sinsice bekleyen o...... kızlardan!!

teşekkür ederim canım detsgin için.zaten sorunlu bir ilişkimiz vardı bizim ama düzeltilmicek şeyler olarak görmüyordum.hallederiz dedim hep.ama güvenim gittikten sonra o ya da ben nasıl değiştiribilcem.evet benim için çok zor gerçekten devamlı aklımda ama artık kalbimi değil mantığımı dinlemeyi ögrendim sanırım.

canım inan bende yapmak istiyorum bunları ama artık ugrasmak istemiyorum allahından bulsun. bu kızdan da eski sevgilimden de ne kadar uzaklaşırsam o kadar iyi. kimsenin ettiği kimseye kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…