Sevgilim ve yakınlaştığı kız

qulcinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
33
0
36
Çanakkale
Merhaba. Benim 3 yıllık bir ilişkim var 1 ay önce 2 haftalık bir ayrılıgımız oldu. O sırada sevgilim arkadaslarıyla dısarı cıkmıs tabi kızlar da varmış bi tane kızla cok yakınlaşmışlar.Güya dertleşme amacıyla. Ama kız sevgilimin elini tutuyor ve sevgilimin telefonunda baska bir erkek arkadaslarıyla sarmas dolaş ellerinde biralı fotografları var (kızın 6 yıllık bir ilişkisi var baska sehirde sevgilisi) Kız her daim sevgilisinden gizli içki mekanlarında.Neyse ben bunu ögrendm sevgilim ne kadar dertleştik dese de duyduklarım bana yetiyordu zaten kızı aradım kız yok öyle bişi biz arkadasız bilmem ne felan ayaklarına yattı ben kanmadım.Kızı hayatından bezdirdim resmen.Buarada sevgilimlede kavgalıyız. Sevgilim ikna etti beni daha sonra herseyi hallettik yalnız kız arayıp durdu bende artık kızı tehdit ettim daha ararsan sevgiline herseyi gönderirim felan diye.Yalnız kız etrafında cok namuslu ve kibar olarak tanınıyor.Herkes şaşırdı tabi bu olaylara.Ama sonra onunla konuşanlar 360 derece döndüler.Okuldan yakın bir arkadasım var o kızında yakınıymış bu . Sevgilimin yakınlaştıgı kızın adı x olsun benim yakın arkadasımın y. sevgilim bana x, y için işte bi erkegin evine gidiyor geliyor bişiler yapıyorlar felan dediğini anlattı. Bende bunu y ye anlattım x e fazla güvenme cinsinden.Sonra y gelip bana işte sevgilin benim x le aramı bozmak istiyor sana bişiler yetiştirceğimden korkuyor dedi.ee dedim yetiştircek birşeyin var mı hayır diyor. x, y 'ye benim zaten cok takıntılı oldugumu felan sölemiş öyle duyuyormuş etraftan.Öyle bir duruma düştüm ki sanki hersey güllük gülistanlık ben kafadan yazıp oynuyorum. Kızın sevgilime attıgı msjlar benim onu haketmedigimi keske baska zamanlarda tanısmıs olmayı istedigini. Ama inandıramıyorum arkadasıma.Bende Y 'ye ben sana söylicegimi söyledim inanıp inanmamak sana kalmış dedim. Sevgiliminde kulagına gitti bu nasıl olurda benim sana söyledigim şeyi sen yetiştirirsn diye. Haklı bu konuda.Ama o kızdan o kadar tiksindim ki namuslu ayaklarına yatıp nasıl böyle davranıyor diye. Neyse bana bir akıl verin lütfen bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

senin sevgilin yakınlaşmış o kızla belli...senle ayrıldığında bi teselli gibi olmuş o boşlukta hafiften yakınlaşmışlar benim anladığım bu oldu

sen sevgiline mesafe koy hiçbirşeye sesini çıkarma bi süre olayı unutmuş gibi yap.eğer hala yüzyüze görüşüyorsanız yanına gelmeden evvel varsa msjları silebilir...ama hesapta olmayan bi zamanda karşısına çıkarsan tlf dan bişilerini öğrenebilirsin...o kızlada hiç muhatap olma derim uzak dur kendini bişi sanmasın

insanlarda ki mezhep genişliğine şaşırıyorum inanki

Benim canımı sıkan olay şu ,ilişkim dillendi.Düşünsene ben takıntılı oldum birden artık sevgilimle aram düzelse dahi kimseye anlatamıcam heralde,Arkamdan laf döndürülmesini de hiç ama hiç istemiyorum.Bu kadar iki yüzlü insanlar nasıl oluyor anlamıyorum ben.

ıkı oldu bu x, y, z dıye konular okuyorum anlamıyorum yemınle kafam almadı hıç bırşey
şunu ayşe fatma dıye anlatsanız belkı anlayabılırdık :44:
bı tek ben mı safım acaba anlayamadım bu xlerı y ları :44:

x y z kafam karıstı anlayamadım gece kulübüne gıdip arkadaslarıyla eglenen kız namussuz mu oluyor sımdı:44:

erkek arkadasına ınanmışsın barısmıssın neyın pesındesın hala kendını uzuyorsun

çözdüm şıfreyı bebeğımm

bak şımdı ben x y dıye anlatamam o sevgılının etrafında dolanan zıllı ebru, senın arkadaşında denız okey
bak canım, ılk önce ebruyu arar ıyıce bı sayarım, sen benım erkek arkadaşıma ne dıye böyle mesajlar atıyorsun dıye
sonrada arar sevgılımın ağzına ederım, bak yanlış anlama ama erkek mılletı bu,
demek kı senınkı kuyruk sallamış fırsat vermış kı ebrucuk yüz bulmuş cesaret etmış bu mesajları atmış..
eğer hala erkek arkadaşımın peşınde olursa, onun sevgılısını arayacağımı söylerdım ebruya.. mesaj, foto ne varsa gösterırdım çocuğa delıl olarak

gelelım o arkadaş bozuntusu denıze... madem benım sözüme güvenmıyor ona yol verırım cıdden bak.
hem baksana laf götürüp getıryor, senı ebruya kötülemedığı ne malum?
yada ah nasıl olsa qulcınnle sevgılısının arası bozuk dıyıpde gaz vermemesı ne malum
belkı onunda bı parmağı vardır devır kötü güvenme kımseye
ben olsam denıze sevgılımle alakalı hıç bır konuda dert yanmazdım uzak tutardım hem ılışkımden hem kendımden..
bence hepsını teker teker hayatından çıkar.. sevgılını al karşına konuş bakalım ne tepkı verıyor bu ebru konusunda..

ayy bak ben böyle ebru denız felan yazdım şımdıde senın kafanı karıştırmayayım

2 haftada başka kızla yakınlaşmış.. pes yani.. şimdi sen kızı boşver onu bir şekilde hayatından çıkarırsın.. sen sevgilini affedebildin mi bu olaydan sonra? için rahat ben sevgilime güvenebilirim diyebiliyor musun??

hahahahah :)) canım kızı arayıp sövdüm zaten sevgiline gönderirim olayını da dedim. denize de cidden yol verdim. ama benim erkek arkadasta bitiyordu hersey onuda hayatımdan cıkarmayı düşünüyorum. allah daha fazla böyle insanlarla karsılaştırmasın. şimdi sevgilimi aradım acmadı arkadasını aradım ona da sövdüm biz ayrıyken alem yapıyomuş şimdi de alem yapın ayrılıyorum ondan diye. 1 haftada 4 kilo verdm resmen.oturup düşününce bütün sucun erkek arkadasımda oldugu kanaatine vardım. dedigin gibi o kuyruk sallamasa böyle bir sey olmazdı.kansız 3 lüsünü hayatımdan cıkardm . sevgilimden deli divane arıyo arkadasıma nasıl böyle bişey söylersn bilmem ne aklınca sinir yaptı. ama valla bu insanlar yüzünden ben takıntılı glçin oldum öyle oyunlar var ki ortada.hepsini silip yeni bir sayfa acmak istiyorum.ama o kadar tatlı yazmışsın ki cok hoşuma gitti :)

ilk basta 3 sene bu dedim inanamadım anın şoku affettim.ama ondan sonra gördüm ki içim içimi kemiriyor. şimdi nerde başka bi kız mı var yanında sorularıyla kendimi yedim. ne uyku ne yemek yedim . az öncede ayrıldım zaten

canım sen de cok ıyı bılıyorsun kı ,sevgılın o kızla yakınlastı .
eger ayrılmayacaksanız ırdelemenın anlamı ne

güvensizlik icinde ne kadar daha sürdürebilirsinki iliskini? Ilerde daha büyük hatalar yapmama adina ve kendine dahada zarar vermeme adina bence yeni bi sayfa ac kendine. Basta cok üzülürsün belki ama inan karsina ne firsatlar cikarir hayat!

evet canım haklısın biraz önce ayrıldım zaten sevgilimden. pardon artık eski sevgilim demeliyim :) dedigim gibi başarırım üstesinden gelirim dedm ama hayır olmuyo 1 haftada 4 kilo ne yemek ne uyku. güven gitti mi bir daha gelmez bunun farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…