ıkı oldu bu x, y, z dıye konular okuyorum anlamıyorum yemınle kafam almadı hıç bırşey
şunu ayşe fatma dıye anlatsanız belkı anlayabılırdık :44:
bı tek ben mı safım acaba anlayamadım bu xlerı y ları :44:
ama şimdi bastan nasıl yazıyım ben :))
dur canım sen ben yavaş yavaş tekrardan okuyayım ınat ettım şımdı
hahahahah :)) canım kızı arayıp sövdüm zaten sevgiline gönderirim olayını da dedim. denize de cidden yol verdim. ama benim erkek arkadasta bitiyordu hersey onuda hayatımdan cıkarmayı düşünüyorum. allah daha fazla böyle insanlarla karsılaştırmasın. şimdi sevgilimi aradım acmadı arkadasını aradım ona da sövdüm biz ayrıyken alem yapıyomuş şimdi de alem yapın ayrılıyorum ondan diye. 1 haftada 4 kilo verdm resmen.oturup düşününce bütün sucun erkek arkadasımda oldugu kanaatine vardım. dedigin gibi o kuyruk sallamasa böyle bir sey olmazdı.kansız 3 lüsünü hayatımdan cıkardm . sevgilimden deli divane arıyo arkadasıma nasıl böyle bişey söylersn bilmem ne aklınca sinir yaptı. ama valla bu insanlar yüzünden ben takıntılı glçin oldum öyle oyunlar var ki ortada.hepsini silip yeni bir sayfa acmak istiyorum.ama o kadar tatlı yazmışsın ki cok hoşuma gitti :)çözdüm şıfreyı bebeğımm
bak şımdı ben x y dıye anlatamam o sevgılının etrafında dolanan zıllı ebru, senın arkadaşında denız okey
bak canım, ılk önce ebruyu arar ıyıce bı sayarım, sen benım erkek arkadaşıma ne dıye böyle mesajlar atıyorsun dıye
sonrada arar sevgılımın ağzına ederım, bak yanlış anlama ama erkek mılletı bu,
demek kı senınkı kuyruk sallamış fırsat vermış kı ebrucuk yüz bulmuş cesaret etmış bu mesajları atmış..
eğer hala erkek arkadaşımın peşınde olursa, onun sevgılısını arayacağımı söylerdım ebruya.. mesaj, foto ne varsa gösterırdım çocuğadelıl olarak
gelelım o arkadaş bozuntusu denıze... madem benım sözüme güvenmıyor ona yol verırım cıdden bak.
hem baksana laf götürüp getıryor, senı ebruya kötülemedığı ne malum?
yada ah nasıl olsa qulcınnle sevgılısının arası bozuk dıyıpde gaz vermemesı ne malum
belkı onunda bı parmağı vardır devır kötü güvenme kımseye
ben olsam denıze sevgılımle alakalı hıç bır konuda dert yanmazdım uzak tutardım hem ılışkımden hem kendımden..
bence hepsını teker teker hayatından çıkar.. sevgılını al karşına konuş bakalım ne tepkı verıyor bu ebru konusunda..
ayy bak ben böyle ebru denız felan yazdım şımdıde senın kafanı karıştırmayayım
2 haftada başka kızla yakınlaşmış.. pes yani.. şimdi sen kızı boşver onu bir şekilde hayatından çıkarırsın.. sen sevgilini affedebildin mi bu olaydan sonra? için rahat ben sevgilime güvenebilirim diyebiliyor musun??
bende anlamadım x y matematiktede hep karıışıkk
x y z kafam karıstı anlayamadım gece kulübüne gıdip arkadaslarıyla eglenen kız namussuz mu oluyor sımdı:44:
erkek arkadasına ınanmışsın barısmıssın neyın pesındesın hala kendını uzuyorsun[/QUOT
akıl almak istedim sadece . olay etrafımda cok dillenmişti bende kimseye daha fazla acmak istemedm konuyu . ama ayrıldım az önce. affetmiştim sözde ama gercekten affedememişim güvensizlik girdi bi kere araya
canım sen de cok ıyı bılıyorsun kı ,sevgılın o kızla yakınlastı .
eger ayrılmayacaksanız ırdelemenın anlamı ne
güvensizlik icinde ne kadar daha sürdürebilirsinki iliskini? Ilerde daha büyük hatalar yapmama adina ve kendine dahada zarar vermeme adina bence yeni bi sayfa ac kendine. Basta cok üzülürsün belki ama inan karsina ne firsatlar cikarir hayat!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?