• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim work and travel yapıcak

sudem33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
3
0
1
İzmir
ona güveniyorum gerçekten ama korkuyorum orda değişmesinden kaçamak yapmaz diye düşünüyorum ama kız aklı fettahtır engel olamıyorum partilere gidecek diye korkuyorum :43:

Canım seni korkutmak istemem ama bu yüzden başım yandı benim. Aynı üni.de okuyorduk birlikte gidecektik fakat benim işlemlerim yetişmedigi için sonraki döneme kaldım ve erkek arkadasıma da gitme diyemedim çünkü her şey hazırdı. İçim içimi yese de gitti geldi hiçbir sorun yoktu. Birkaç kere yabancı bir kıZdan mesaj geldi ama gayet normaldi nasılsın falan diyordu. Bir gece telefonunu karıstırdım erkek arkadasım kıza bir daha mesaj atma diyenyazmıs. Önceki mesajları silmiş ama bu kalmıs. Daha sonra maillerine girdim telefonundan kız bir sürü fotograf göndermiş fazla yakınlastıkları anlar da vardı fotograflarda. Dünyam başıma yıkıldı evlenecektik güya! Ve hemen ayrıldım hiçbir açıklama yapmasına izin vermedim. Yine de seni korkutmak istemem sadece anlatmak istedim

Back