Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar kuranı kerimi açıp okumanızı tavsiye ediyorum...okuyamıyosanız filmini izleyin:))
sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?
öncelıkle sevgilinize bravo bu zamanda böyle erkeklerin olması sevindirici ama bır yandan da üzüldüm adama sizin gıbı bırıyle beraber umarım gerçeği bır an önce görur de doğru kızla bırlıkte olur adamcağız sız o insanı hıçç jhak etmıyorsunuz yazık sıze yazık
sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?