Sevgilim yakınlaşmak istemiyor

Arkadaşım bence sen haklısın. Sonuçta sen aşırı derecede birşey istemiyorsun ki. Elele tutuşmak istemen oldukça normal ama belli ki sevgilin inancı gereği bunu istemiyor. Bu yüzden söylenecek pekte bir şey yok. Saygı duymak zorundasın yada ben böyle olamam diyip ilişkin üzerinde düşünmelisin.

Benim için de sevgilimin elini tutmamak vs. de sorun olurdu. Bir kere bile elini tutmadığım biriyle nasıl evlenebilirim. Mesela benim için böyle bir şey çok çok zor. O zaman kendi görüşüne uygun biriyle olman en mantıklısı. Dünya görüşleriniz biraz farklı sanırım.

Bende bazen uzun zaman oldu,böyle olmazki diyorum,bazen sizin gibi saçmaladığımı ve değerini bilmem gerektiğini düşünüyorum.Ama bu evlenene kadar hiç tutmayacağını söyledi direk yüzüme karşı ne bileyim tuhaf oldum...

Uzun zaman oldu mu diyorsun? 1 ay ne kadar uzun olabilir ki:S Saçma. bence adam efendi gibi biri,sende değerini bil daha bir ayda öpim koklim,sarim,sarmalim deme.. Bu devirde zor :34:

Bu demek oluyor ki siz zıt kişiliklersiniz. Daha 1 ay olmuş birlikteliğiniz ve sana göre sorun olan durumlar var. Az daha tanı derim. Umuyorum hakkında hayırlısı olur.

helal valla böyle birinin bulunmasi !

Bir ay olmus daha biraz erken degilmi? Önce bi güvenip tanisaniz

sevgililiğinize duyduğu suçluluk duygusunu temas etmeyerek bastırıyor sanırsam.

inancına göre 'daha fazla' günah işlemek istemiyordur. dini nikâh dışı sevgili olmak da uygun değil çünkü.

siz birliktesiniz, en azından temas etmiyoruzm diye vicdanını rahatlatıyordur.

duygusunu dengelemek onun da hakkı. birlikteyim fakat dokunabilecekken dokunmuyorum. nefsime karşı gelebiliyorum. iyi biriyim ben iç rahatlatması.

arkadaşlar arkadaşımız vücuduna dokunmaktan filan bahsetmiyor el ele tutuşmak sarılmak filan istiyor .
başka konulara çekmeyin bence.
seven her insan sevdiğinin elini tutup sarılmak ister.
yapmayın lütfen hemen konuyu sevişmeye getirmeyelim :20:

Aynen doğru söylemişsin,eğer varsa böyle anlayan kızlar yanlış anlamayalım lütfen ben kesinlikle sevişmek istediğimi filan kastetmedim sadece masumca bana yanımda olduğunu hissettirecek dokunuşlar yapmasını istiyorum.el tutmak,sarılmak gibi.daha fazlasına hiçbir kadın izin vermez.hergün gördüğüm adamı özlüyorum,sevdiğime sadece masumca dokunmak istiyorum.Bunda bir sakınca yok benim için ama onun için varmış.bende nasıl davranmam gerektiğini,bu konuyu uzatmalımıyım yoksa onu böyle mi kabul etmeliyim diye sordum sizlere.lütfen yanlış anlamasın kimse,amacım kötü değil.bende aşığım ona ve bende değer veriyorum ve bunu gösterecek hareketler istiyorum.hepsi bu.

Yahu kızcağız bir ay birlikteyiz niye benimle sevişmiyor hala dememiş ki, istediği el ele tutuşmak gibi basit şeyler, bunları da sevgilisiyle yaşamak hakkı tabi, yoksa neden hayatında bir kişiyi diğerlerinden farklı bir yere koysun sevgilim desin, zaten bir sürü arkadaşı vardır eminim gider onlarla zaman geçirir.

Teşekkürler desteklediğin için,yanlış anlayanlar var.bende onları anlayamadım,sevgiliye dokunmak demek sevişmek anlamına mı geliyor?bende ona değer veriyorum,bu kadarını bende isteyemem.sadece el ele tutuşmak ve sarılmaktan bahsediyorum.başka hiçbir şey yok aklımda.lütfen kimse yanlış anlamasın...

Arkadaşım bence sen haklısın. Sonuçta sen aşırı derecede birşey istemiyorsun ki. Elele tutuşmak istemen oldukça normal ama belli ki sevgilin inancı gereği bunu istemiyor. Bu yüzden söylenecek pekte bir şey yok. Saygı duymak zorundasın yada ben böyle olamam diyip ilişkin üzerinde düşünmelisin.

Benim için de sevgilimin elini tutmamak vs. de sorun olurdu. Bir kere bile elini tutmadığım biriyle nasıl evlenebilirim. Mesela benim için böyle bir şey çok çok zor. O zaman kendi görüşüne uygun biriyle olman en mantıklısı. Dünya görüşleriniz biraz farklı sanırım.

Bide o var,evlenene kadar hiçbir şekilde olmayacakmış bu durum.o gün bu konuyu açtığında ona şöyle söyledim,el ele tutuşmakta sakınca yok bence,herkes içinden geldiği gibi davranmalı,tabi bunu başka yöne çekenlerde oluyor etrafta,tamamen kişinin amacına göre,ama ben bizim durumumuzda bi sakınca görmüyorum dedim.ama faydası yok.tabiki bu görüşüne saygı duyarım.hatta en doğrusu bu.ama insanın karşısında sevgilisi duruyorken havadan sudan bahsedip ona hiçbir şekilde yaklaşamaması ayrı şehirlerde olupta görüşememekten bile daha çekilmez hal alıyor bazen.ben şimdilik dayanmayı deniyorum.1 ay henüz erken olabilir,birbirimizi daha çok tanımalıyız.ama bu durum çok uzarsa düşünücem..

sevgililiğinize duyduğu suçluluk duygusunu temas etmeyerek bastırıyor sanırsam.

inancına göre 'daha fazla' günah işlemek istemiyordur. dini nikâh dışı sevgili olmak da uygun değil çünkü.

siz birliktesiniz, en azından temas etmiyoruzm diye vicdanını rahatlatıyordur.

duygusunu dengelemek onun da hakkı. birlikteyim fakat dokunabilecekken dokunmuyorum. nefsime karşı gelebiliyorum. iyi biriyim ben iç rahatlatması.

sık sık bahsediyor iyi birisi olmak için çabaladığını söylüyor.
peki eski sevgilisini unutamamış olma ihtimali ne kadar?çünkü hangi aşık sevgilisine dokunmadan yıllarca olabileceğini düşünebilir ki?merak ediyorum gerçekten.
din konusunda çok haklısınız dinde nikah dışı sevgili olmak uygun değil.ama bide şu var;sevgilimin eski kız arkadaşını tanıyorum ve nasıl ifade edeceğimi bilemedim,umarım uygun olur hiçte dinle alakası olan birisi değil.peki sevgilimin o zamanlar aklı neredeydi?bunu kendisine sormamda bi sakınca var mı ne dersiniz?

acele etme bence....
1 aylık ilişki daha çok çok yeni...
akışına bırakılınca kendiliğinden gelişir böyle şeyler zaten...

inşallah evlenirsiniz o zaman acısını çıkarırsın ona duyduğun özlemin.daha keyifli olur üstelik.emin ol kalıcı bir zarara uğramasan bile sevişip ayrıldığın bir erkekten sana vicdan azabı ve kullanılmışlık duygusu kalır.böylesi daha güzel bence.ben de nişanlımla nişanlanana kadar el tutuştuk o kadar.nişandan sonra daha yakınlaştık, istesek herşeyi yaşardık ama doğru değil zamanı değil.yapmadıklarımız için pişman değiliz.

Daha bir ay olmuş, toplasan kaç gün görüştünüz ki bir ay içinde

Böyle bir konunun konuşulması bile abes, yaşanacaksa kendiliğinden gelişir böyle şeyler.

Düzgün bir erkek arkadaşın varken adamın aklını karıştıracaksın, zamana bırak acele etme, herkes birden çok samimi olamaz. Sakin ol biraz

Neyse kızlar,bu ilişkinin süreceği yokmuş zaten.iyi birisiydi ama bugün ayrılıyoruz.beni 2. kez ekti ve ben buna katlanamıyorum.beni gerçekten sevdiğine inanmıyorum ve terkediyorum artık.

uzun ılışkı dıyınce bende 1-2 senelık bırşey sandım tekrar tekrar okudu ama 1 ay yazıyor :44:

1 ayda zaten anca bırbırınızı tanırsınız aceleye gerek yok dıcem ama nasıl olsa ayrılıyormuşsunuz

evet ayrıldık.nedenide ne biliyormusunuz,başka bir kızla sarmaş dolaş gördüm.daha benim elime bile dokunmadan nasıl böyle bir şey yapar :( yıkıldım...hatta kendini affettirmek için bile uğraşmadı.bana zerre kadar değer vermiyormuş.bende değer verdiği için elimi tutmuyor diye kendimi avutuyordum boşu boşuna.

üzüldüm canım. bir bayanın yaşayacağı en kötü sey sevdiğini başka biriylr görmek ama şöyle birsey de var daha başındayken belki de daha çok aşık olmadan bağlanmadan yaşadın hayırlı oldu.
yakınlaşma meselesine gelince eski erkek arkadaşımla 4 ay sonra elele tutuştum şimdi ki sevgilimle ilk gün bu aşkla yoğunlukla alakalı bence. duygularına bırakmalısın kendini bence tabi sınırların içerisinde. bana saçma geliyor bir ay erken elini tutmak için gibi laflar açıkçası.

Insanlar ne güzel dini alet olarak kullaniyorlar.

Back
X