Sevgilim yakınlaşmak istemiyor

Bende bazen uzun zaman oldu,böyle olmazki diyorum,bazen sizin gibi saçmaladığımı ve değerini bilmem gerektiğini düşünüyorum.Ama bu evlenene kadar hiç tutmayacağını söyledi direk yüzüme karşı ne bileyim tuhaf oldum...

Keşke ben de öyle birini bulsam, varsın elimi hiç tutmasın mühim değil=)
Hem heyecanınız,saygınız,sevginiz taze kalır.
Şimdi neymiş öpüşüp koklaşmak falan.Saçma.
Ben anlamıyorum bu insanları.Hemen her şey olsun bitsin istiyorlar.
Kusura bakma ama kadının da bir gizemi olmalı.

Bence sevinmelisin.Herşeyi yaşasan sonrada ayrılsanız daha mı güzel olacak.İlginçsiniz doğrusu..

yetiştiğimiz yıllarda çevremizdeki insanların bize ne kadar sevgiyle dokunduğu, ne kadar dokunmamıza izin verdiği, kendimizi ve insanları sevmemizde önemli rol oynar. dokunma hem tanıma hemde sevgi ve yakınlık ifade etme yolu olarak kullanılır. sevgilimize her dokunmamız da birbirinin aynı değildir. sevgilimize de her zaman cinsel anlamda değil, sevgi, şefkat, yakınlık anlatımı olarak da dokunmak isteriz.yanlış inanışların belki de en tehlikelileri her dokunmanın cinsel ilişki ile her cinsel ilişkinin cinsel birleşme ile sonuçlanacağı düşüncesidir. insanlar arasındaki yakınlık dokunma ile artar, dokunmayı cinsel ilişki isteği ile sınırladığımızda, birçok farklı keyfi kaçırmış oluruz. aynı zamanda önemli bir sevgi ifade etme yolunu da farkında olmadan tıkarız.

Sarmaş dolaş gördüğün kız kim miş, neciy miş?:37:

benimde erkek arkadaşımla ilişkimiz başlayalı 7 ay oldu ama bende inançlarımdan dolayı elimi tutamayacağını, bana dokunamayacağını söyledim. gayet saygıyla karşıladı.ben senin gibi bir insanla hiç tanışmadım diyor bana. kendisi biraz yakışıklıdır. çokta kız arkadaşı olmuş ama sen başkasın diyo. ilk günden bana evlilik teklifiyle geldi. böyle olması saygı göstermesi beni daha değerli yaptı. 7 aydır bir kere bile eli elime değmedi. :)

benimde erkek arkadaşımla ilişkimiz başlayalı 7 ay oldu ama bende inançlarımdan dolayı elimi tutamayacağını, bana dokunamayacağını söyledim. gayet saygıyla karşıladı.ben senin gibi bir insanla hiç tanışmadım diyor bana. kendisi biraz yakışıklıdır. çokta kız arkadaşı olmuş ama sen başkasın diyo. ilk günden bana evlilik teklifiyle geldi. böyle olması saygı göstermesi beni daha değerli yaptı. 7 aydır bir kere bile eli elime değmedi. :)

Tebrik ederim seni tatlım maşallah :) :nazar:

Adam seni kırmızı iç çamaşırınla değil beyaz gelinliğinle hayal ediyor. Sorun ne ? :44:

.

Son düzenleme:
böyle söyleyip , bir de başarıyorsa helal olsun çocuğa... insan sevdıgının yüzüne eline dokunmak ister (masumca:) ) ama tabi ki tercih meselesi... 2 günde sırnaşıp niyetini belli edenlerden çok çok daha iyidir ...

uzun süredir berabersiniz ama 1 aydan fazla oldu nasıl bir uzun süreymiş akıl sır erdiremedim.Senin koyman gereken tavrı sevgilin koymuş bence :)

kız dediğin kendini ağırdan satmalı. değerini tek bir kişi bilmeli ona özel olmalısın seninle birlikte değer kazanmalı o da. senin yapman gerekeni o yapıyo. erkeğin iffetlisini Allah senin karşına çıkarmış yusuf misali... sen züleyha olabilecek misin mesele orda!!!

kız dediğin kendini ağırdan satmalı. değerini tek bir kişi bilmeli ona özel olmalısın seninle birlikte değer kazanmalı o da. senin yapman gerekeni o yapıyo. erkeğin iffetlisini Allah senin karşına çıkarmış yusuf misali... sen züleyha olabilecek misin mesele orda!!!

neden züleyha olmak istesin ki? yusuf ile züleyha meselesini bilmiyorsunuz sanırım :)

sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?

vayyyyy beeeeeeee.böyle erkek kalmış mı inanamıyorum yaa süperrrrrr.kıymetini bil kardeşim.ne güzel valla imrendim.çok doğru demiş helal olsun bunu ölmeden bir erkeğin söylediğini duydum ya ölsemde gam yemem artık oh beeee :53:

simdi bu arkadasın sevgilisini bilemem ama , benim tanıdıgım böyle erkekler birine böyle der işte haram falan fistan. ama gör bak azınca nasıl aldatıyor.. gözleri fıldır fıldır oluyor.. düsüncesinde samimiyse böyle erkek iyidir.. ama bu zamanda zor arkadaş

evet ayrıldık.nedenide ne biliyormusunuz,başka bir kızla sarmaş dolaş gördüm.daha benim elime bile dokunmadan nasıl böyle bir şey yapar :( yıkıldım...hatta kendini affettirmek için bile uğraşmadı.bana zerre kadar değer vermiyormuş.bende değer verdiği için elimi tutmuyor diye kendimi avutuyordum boşu boşuna.
çüşşş ya.bende sevinmiştim be :105::84:

Her şeyin fazlası ya da azı zarar bunu anlamış olduk bir kez daha. Daha ilk aylarda yılış yılış olan erkekten de pek hayır gelmiyor aylar boyu elini tutmayan da gidiyor başkalarıyla neler yapıyor. Yani kendisi büyük ahlak ve vicdan sahibi yüce insan değil mantık aynı mantık başkalarıyla her haltı yiyim senle de böyle resmi olalım ilerde evleneceğim kız olarak bir köşede dur. Böyle olunca da bizim bazı bayanla ayy ne kadar ahlaklı ayy bana çok değer veriyor ki dokunmuyor diyor ama kim biir kimlere dokunuyor kimlerle neler yaşıyor bunu da düşünüyor muyuz acaba? Demin de belirttiğim gibi her fırsatta yılışan niyetini daha baştan bell eden erkekler gibi bu tip erkekler de çok masum değil yani.

Back
X