4 yıldır devam ediyor ama 4 yılın 2 yılı kustuk bir ayrı bir barışık devam ediyor çok ağır konuşuyorum yine de sonunda yazan o oluyor ama 4 yılda ne aileler tanıştı hiçbir şey olmadı tabi ki 4 yıl ayrı hayatlarımız oldu ayrı geçen zamanlarımız oldu ama ne yapmam lazım bilmiyorum seviyorum bazen oluruna bırakayım diyorum ama sonrada ne olucak böyle diyorum sizde fikirlerinizi söyler misiniz
4 yıldır devam ediyor ama 4 yılın 2 yılı kustuk bir ayrı bir barışık devam ediyor çok ağır konuşuyorum yine de sonunda yazan o oluyor ama 4 yılda ne aileler tanıştı hiçbir şey olmadı tabi ki 4 yıl ayrı hayatlarımız oldu ayrı geçen zamanlarımız oldu ama ne yapmam lazım bilmiyorum seviyorum bazen oluruna bırakayım diyorum ama sonrada ne olucak böyle diyorum sizde fikirlerinizi söyler misiniz
Sonuç olarak bir gün tamamen biter, ikinizin de hayatına başkası girer. Bir ayrı bir barışık devam eden ilişkiler bu şekilde sonlanıyor, iki taraftan biri başkasına aşık olup , sevene kadar devam ediyor böyle boşluktan.
Kimi seviyorsunuz acaba? Seven insan 2 yıl ne 2 saat ayrı duramaz. Tamamen psikolojik bağımlılık bu. Aynı şey karşı taraf içine geçerli. Ciddi olsa 4 yılda aileler tanışır. 2 yılı senden ayrı durmaz. Gidiyor düzgün birini bulamıyor hooooop geri sana sende bunu aşk mı sanıyorsun
2 sene küs gecirmek ne demek boyle iliski mi olur? Bence ortada ciddi uyusmazlik ve anlasamama problemi var zorla oldurmanin bi manasi yok biraz daha acik yazarsaniz belki daha iyi yardimci olabiliriz.
Anlaşıldı siz söylememişsiniz ama bu yine bir ''ONLINE'' ilişki galiba. Hayır 2 yıl küslük nasıl oluyor onu da anlamadım
Şimdi profil sayfasına girin orada ''Arkadaşlıktan Çıkar'' var ona tıklayın ve ilişkinizi bitirin :)