• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yüzümdeki tüylerden şikayetçi:(

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir
geçen gün sohpt ederken hani yan saçlar vardır ya favori denio sanırım erkek arkdşım rhatsz olduğunu söyledi şakayla karışık ama o kadar bozuldumki anlatamam resmen ağladım sinirimden üzüntümden..nasıl pat die söyleyebilir çk kötü hissettm kndimi utandımda çok yüzüne ble bakmak istemiorum ayrıldık gbi bişey..O kadar soğudumki birden kesin farketmiştir ztn özür dileyip duruyo barışalım sensiz ypamam dio ama bn bda onun yanında nasıl durabilirimki?Yanağmdan öperken bunu mu düşünüyodu??çok utanıyorum yardım edin lütfeen senağlama:senağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
çok üzücü bir durum...

ben şimdiye kadar hiç kaş bıyık aldırmadım.. tüyle ilgili minicik birşey dese traşa gidiym o zaman derim. o dasakın doğallığını bozma der kızar... onunla açık ve net konuş..
beni eleştirebildiğine kusurlarım gözüne battığına göre aslında çok da aşık değilsin bana de...
duruma göre aldığın cvplara göre devam etmek sana kalmış.
kendinle barışık ol kendini yıpratma.

ne dediki bu kadar üzüldünüz biraz açsanız kırarak mı söyledi. soğudum dediğinize göre kırmış sanırım.insan sewdiği zaman böle şeyleri gözü görmez sewgiliniz tuhafmış onu nasıl farkedip sölemişş.üzülmekte haklısınız ama ayrılmayın bence

geçen gün sohpt ederken hani yan saçlar vardır ya favori denio sanırım erkek arkdşım rhatsz olduğunu söyledi şakayla karışık ama o kadar bozuldumki anlatamam resmen ağladım sinirimden üzüntümden..nasıl pat die söyleyebilir çk kötü hissettm kndimi utandımda çok yüzüne ble bakmak istemiorum ayrıldık gbi bişey..O kadar soğudumki birden kesin farketmiştir ztn özür dileyip duruyo barışalım sensiz ypamam dio ama bn bda onun yanında nasıl durabilirimki?Yanağmdan öperken bunu mu düşünüyodu??çok utanıyorum yardım edin lütfeen senağlama:senağlamasenağlama

canım yaa kıyamamm:teselli:

utanacak birşey yok o favori denen seylerden cogu kişide var bendede var aldırmayı bile dusundum kadın gerek yok dedii...

bir ara bende takıntı yapmıştım senin gibi ama sonradan anladım ki gereksiz,özgü namal varya hani ki cok begenırım sayılı güzellerin arasındadır ama onda bile vardı sanatçı olmasına ragmen...

utanılcak hiçbirşey yok psikolojini bozcak birşeyde yok...bir kere erkek arkadasın kıvanc tatlıtug falan mı yani herşeyi 4-4 lük olan birimi ki kıvanc tatlıtug da 4-4 lük diildir orası ayrı ama cokmu yakısıklı cokmu kendine guvenıyoru ayıp bunu yapması dış gorunusee hemde azıcık tüylere takılması ayıp valla...

sen gider istersen yıne o tüylerden kurtulursun (ki bence gerek yok) ama onun yaratttıgı kalp kırıklıgı zor gecer iştee :mymeka:

sen sakın sıkma canını utanmak ne demek eger geri döneyim diye ısrar edersee süründür onu iyicee yaptıgına pişman olsun ki önemli olanın dış güzellik olmadıgını anlasınkötükedihüso

bence takılma böyle şeyleree sana kendini iyi hissettiren insanlarla bir arada olla.s

ben de senin poponun küçüklüğünden rahatsızım diyemedin miiiii:delphin:

erkek bunlar dengesiz ve de patavatsızlar canım..Alınma boşuna ve intikamını soğuk ye hem de onun yöntemiyleee

canım takma böyle şeyleri herkesin favori denen şeyi var.şayet yüzündeki tüylenme aşırıysa bi doktora görün. seni aşağılayarak söylemediyse sende büyütme..

çok teşekkür ederim ama çok kırıldım çok üzüldüm eskisi gibi olmaz bidaha çok üzgünüm çook

oda gidip ordan öpmesin o zaman hayret bişi :delphin:
canım sende rahatsızsan çaresi vardır onunda
ama bunu pat diye yüzüne söyleyen adamıda salla gitsin
kendine dönsünde baksın gerçi bilmiyoz nasıl bi varlıktır ama mutlaka vardır bi kusuru :delphin:

çok teşekkür ederim ama çok kırıldım çok üzüldüm eskisi gibi olmaz bidaha çok üzgünüm çook

peki nasıl bir uslupla söyledi tam olarak ne dedi tam söylesene
yani bunun bi aşkımm burası böyle uzun gibi böyle bir cümle var
bu ne len böyle diyip gııcık cgıcık davranmak var hangisi

aşkımm burası böyle uzun yok et gibi böyle bir cümle ama söylemeseydi:( bozuldum ztn kafaya takan biriyim iice sinirlendm

yani aslında ne bileyim ayrılma boyutuna gelecek bir konu değil gibi ama :delphin:

ah canim beniimm:1no2: gercektende patavatsizlik etmis.
Sende deseydin keske, ben kendimle barisigim. Eger komplekslerim
olsaydi simdiye kadar coktan aldirirdim diye. Birde onunda kusurlari
vardir illaki, sende söyleseydin keskeeee.
Bence takma fazla kafana ama seni cok rahatsiz ediyorsa, kendini kötü
hissettiriyorsa uzaklas ondan canim.

kendisi kusursuz kadı oğlu muymuş acabaa!!! eğer hormonal bozukluğun yoksa o tüyler hrkerste vardır çünkü memeliler özellik itibariyle vücutları tüyle kaplı yaratıklardır. biyolojisi az galiba beyefendinin. hiç takmana değmez bence.

cnm kıyamam sana sanrım sada lıseye gıdıyosun yaşın küçük daha karsına neler cıkar benımde aynı sonurum wardı yuzumde tuy wardı sagolsun askımhıc sölemedı bana ama bıkac kere dıkkatlı bakmıstı o bıle nasıl zoruma gıtmıstı anltamam sonra benımle konsutu aglayınca anlattım hıc önemlı degıl dedı sımdı lazer yaptıryoum bıtmek uzere cnm üzülme senı gercekten seven bırı zaten takmaz lutfen uzulme bıtanem

Benzeri benimde başıma gelmişti taa lise dönemimde, yüzümde değilde kolumdaki tüylerimin lafı olmuştu :mymeka: zaten iki günlük birşeydi ayrılmıştım ben ama neden o değil herhalükarda ayrılacaktım avanaktan...:dilcikar:

ee favoller kızda da olur erkekte de, sende bıraz cok olabılır ne varmıs bunda dpgustan ya da sonradan degısebılıo bu kıl tüğ durumu onun da eksıklerı doludur kımbılır durduk yerde severken mutlu ken denır mı böle sey yahu hakıkaten sevgısınde demek eksıklık vrmıs kı gorup soyleyebılmıs yoksa sureklı senı cok begendıgını onların da guzel oldugunu soylemesı lazımdı, ohooo senn de cok uzulmen cok abartı gıbı ama demek kırıcak sekılde demıs,
ben de bı defa havuza gıtmıstım sevgılım olan cocuk bu ne gobegındekı kıllar benımkılerden cok demıstı mirmirmirmir cok uzuldum tabı, hadı be hadı gıt be ordan dıye işi pacavralıga vurmustum.
neyse ama kıllara erkeklerın bu kadar takmalarını anlayamıyorum, terbıyesızler. :1closedeyes:

seviyosanız birbirinizi kıldan tüyden sebeplerden aranızı bozmayın bence.
boş bulunmuş napsın

yav bunda ayrılacak bişiy yok canım :) hem çok kırıcı bi şekilde söylememiş anladığım kadarıyla hoşlanmıyor olabilir çok kötü bi lafta etmemiş bence takma bunları herkezde olur.

şu fani dünyada dilerim tek derdiniz bu olsun. öğrencisiniz daha, herhalde erkek arkadaşınız da genç yaşlardadır. hoş erkek milleti, yaşlansa da çok değişmiyor ya. ama dediğiniz şekildeyse, cilveyle karışık söylemiş gibi geldi. takacak bir şey yok aslında, ben olsaydım anında ondan bir örnek vererek mat ederdim :jeyyar:

ama çok hassas bir yapınız olabilir, ne kadar süredir berabersiniz bilmiyorum, hoş uzun süreli ilişkilerde bile bazen erkek/kadın duyarlılığı farkından dolayı bu tip durumlar olabiliyor. hatasını anlayıp özür dilemiş sanırım. bilmiyorum ya ben çok yaşlandım, ya da siz biraz abartıyorsunuz :uhm:

canım yaa bu dert edilcek bişi değilki...
ben de sevmem oradan uzun bi saç tüy gibi bişeyin gelmesini rahatsız olurum geldiğini hissettiğim anda kulağımın arkasına doğru götürttürürm.erkek arkadaşım da hoşlanmaz çünkü o da bana bikere şunu kulağının arkasına doğru götürsene demişti..ilişkinizin boyutunu bilmiyorum ama bence ayrılıncak bir konu değil...

Back
X