• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yüzümdeki tüylerden şikayetçi:(

Fırat’ın bir yakasında yaşayan bir delikanlı ile öbür yakasında yaşayan güzel bir kadın varmış. Birbirlerine aşık olmuşlar.
Delikanlı her gece Fırat’ın sularında yüzerek karşı yakaya geçer sevgilisine ulaşırmış.
Şafak sökmesine yakın delikanlı sevgilisine öpücük kondurup Fırat’ın azgın sularına girip öbür yakaya geçermiş. CADIARZU

Bu gecelerce böyle sürüp gitmiş.

Yine bir gece delikanlı Fırat’ı geçip sevgilisinin yanına gitmiş.

Şafak sökerken delikanlı veda öpücüğünü vermek üzere kadının yanına sokulmuş, kadına dikkatle bakarak;
- senin bir gözün kör müydü! demiş.

Kadın o zaman delikanlıya bakarak; - sen sen ol, sakın ola bugün Fırat’a girme demiş.

Delikanlı kadından ayrılmış, Fırat’a girmiş ve yüzme bilmediğinden boğularak ölmüş. Bizim delikanlı gerçekte yüzme bilmiyormuş, duyduğu aşk yüzünden, onun gücü sayesinde Fırat’ı geçermiş...
Ne zaman ki delikanlı, sevdiğinin kusurlarını görmüş; işte aşkın gücü orada bitmiş...
:delphin::delphin:
:teselli:

e kizlar cok abartmissiniz yahu insan asik oldu mu kusuru gormez diye bisey mi var kim oyle kor kutuk asik olur... tabiki kusurlari gorur ama insan sevdgine karsi hosgorsu daha yuksektir.
canimcim sevgilin tuylerinden sikayet etmis olabilir bence sana olan tavri yapici olsa zaten sen kirilmazdin ama hodukluk etmis sanirsam bak aynaya sen de seni rahatsiz eden bir goruntu var mi? varsa hallet yoksa umrunda dahi olmasin..
erkek arkadasina da favorili gunler dile bitsin gitsin.
henuz cok gencsin inan bana bunlar takilmaya degcek seyler degil benim de yuzumde tuyler var ben aynaya bakinca rahatsiz oldugum icin dert ediyorum. degilse sevgilim isterse begenmesin keyfi bilir.

bu erkekler kız arkadaşlarındaki kusurları pat diye söylerler ama biz üzülürler diye söylemeyiz. anlamazlar okadar incelikten onlar.
sende ondaki kusurları söyle. düşünememiştir üzülüceğini.

canım yaa bu dert edilcek bişi değilki...
ben de sevmem oradan uzun bi saç tüy gibi bişeyin gelmesini rahatsız olurum geldiğini hissettiğim anda kulağımın arkasına doğru götürttürürm.erkek arkadaşım da hoşlanmaz çünkü o da bana bikere şunu kulağının arkasına doğru götürsene demişti..ilişkinizin boyutunu bilmiyorum ama bence ayrılıncak bir konu değil...

hehe bunu okuyunca aklıma geldı, ben de ogrencıyken bır sevgılım vardı o da benım o favollerı tutup asagıda baglıyodu cenemın altından, heh bas örtyusu de oldu ortuye de gerek kalmadı bunları kullanabılırsın demıstı Çok üzgünüm çoook hep de tutup baglıyordu benneyaptımki

hehe bunu okuyunca aklıma geldı, ben de ogrencıyken bır sevgılım vardı o da benım o favollerı tutup asagıda baglıyodu cenemın altından, heh bas örtyusu de oldu ortuye de gerek kalmadı bunları kullanabılırsın demıstı Çok üzgünüm çoook hep de tutup baglıyordu benneyaptımki

-tatlicadiarzu- yok o kadar uzun boylu değil:)))
ama ne bilim yine de ben kendim bile rahatsız olurumkulağımın yanından bir miktar tüy parçasına..ama söyleyiş tarzı da önemli bence arkadaşın erkek arkadışının...

Fırat’ın bir yakasında yaşayan bir delikanlı ile öbür yakasında yaşayan güzel bir kadın varmış. Birbirlerine aşık olmuşlar.
Delikanlı her gece Fırat’ın sularında yüzerek karşı yakaya geçer sevgilisine ulaşırmış.
Şafak sökmesine yakın delikanlı sevgilisine öpücük kondurup Fırat’ın azgın sularına girip öbür yakaya geçermiş. CADIARZU

Şafak sökerken delikanlı veda öpücüğünü vermek üzere kadının yanına sokulmuş, kadına dikkatle bakarak;

Kadın o zaman delikanlıya bakarak; - sen sen ol, sakın ola bugün Fırat’a girme demiş.

Delikanlı kadından ayrılmış, Fırat’a girmiş ve yüzme bilmediğinden boğularak ölmüş. Bizim delikanlı gerçekte yüzme bilmiyormuş, duyduğu aşk yüzünden, onun gücü sayesinde Fırat’ı geçermiş...
Ne zaman ki delikanlı, sevdiğinin kusurlarını görmüş; işte aşkın gücü orada bitmiş...

çok güzel bir hikaye canım...
ayrıca aşkın böyle olması gerektiğine inananlardanım ama öyle çok değişti ki herşey eskiye göre insanların aşkları bile deforme oldu..

bence hiç kırılmana gerek yok erkek arkadaşın seni sevdiği için ve seni daha o şekilde değilde daha güzel görmek için demiş eger sevmeyen biri olsaydı ne sana dikkat eder ne de böyle bişeyi söylerdi çünkü nasıl olsa iki gün sonra bitiririm düşüncesi olurdu bence seni herzaman görmek isteyen biri ve daha güzel görmek isteyen biriymiş demekki..tabiki söylemesi seni kırar ama bence ayrılma aşamasına gelme

cokta dert degıl bence ayrılcak kadar
bence zaten oturmamıs bır ılıskı gıbı gorundu

canım okadar büyütülcek bi sorun değil ki madem şikayetçi sende aldırısın sorun kalmaz bence bu ayrılığa sebeb değill tabi yinede sen bilirsinnn...

süper bi yazıydı yaa vallahi nekadar güzeldi öyle çok etkilendimm.....:delphin::delphin:

Cnm ne var ki o saçlarda...
Benim eşim özellikle onları çıkartır at kuyruğu filan yapmışsam ,,,"hıh böyle daha güzel oldu " der...Ben de severim bi tutam çıkarırım kulağımın arkasından mutlaka...
Bunda bozulacak birşey yok, arkadaşın sana şakayla karışık demiş...Hani seni rencide eden bi üslupla veya aşağılayarak dememiş ki...Ortada yanlış anlaşılma var bence.
Sonra da defalarca özür dilemiş , büyütecek bir durum yok...

boşver canım seni seven tüyünle sevsin seni seven herşeyinle sevsin bu ne böyle ya kimi tüyü sorun eder kimi saçı kimi gözü Allah bu erkeklere akıl fikir versin
hepsinden nefret ediyorum zaten yeni ayrıldım :oklava:

yani anladığım kadarıyla ağır bişey yada hakaret edici bir laf,rencide edici bir söz kullanmamış,
bilmiyorum ne dediğinide pek anlamadım ama
eğer sadece aşkım saçının burası uzun bunu kesmelisin dediyse bunda bişey yokki

yani yarın bigün evlenirseniz sende ona bu tarz şeyler diyebilirsin,
mesela aşkım tıraş olmalısın sakalların uzamış,
aşkım saçların uzamış kısa daha bir hoş oluyor,
yada aşkım bu pantolonun üstüne bu gömlek pek gitmemiş,

yani ne varki bunda bunları söyleyince ben eşime aşık değilmiyim ne alakası var
olayı hemen dramatize etmeyelim

ama seni aşağlayarak bunu söylüyorsa o zaman haklısın

ayol sende yüz buldun kıllımı diyosun de!!!!!:oklava:

Ama aslında kırılınck bişi yok bana göre hani kırmaan söylemesi gayet doğal.bana öyle gelior.
yani bende nişanlıma bebecik sac sakal karısmıs noluor ??bıyıklarını kesde az havalansın felan dediğim oldu.
oda bana askım bıyıklar uzamıs benimle mi yarısıosun felan diyor. Nasısın palaaaaa bile dedi.
uzun süre saldıgımda kendimi.
ne biliim ilşkinin boyutuna mı baglıdır nedir.Belki sefgilin seni samimi bulmustur.
Ama kabada bi uslup secmiş yawwwww

geçen gün sohpt ederken hani yan saçlar vardır ya favori denio sanırım erkek arkdşım rhatsz olduğunu söyledi şakayla karışık ama o kadar bozuldumki anlatamam resmen ağladım sinirimden üzüntümden..nasıl pat die söyleyebilir çk kötü hissettm kndimi utandımda çok yüzüne ble bakmak istemiorum ayrıldık gbi bişey..O kadar soğudumki birden kesin farketmiştir ztn özür dileyip duruyo barışalım sensiz ypamam dio ama bn bda onun yanında nasıl durabilirimki?Yanağmdan öperken bunu mu düşünüyodu??çok utanıyorum yardım edin lütfeen senağlama:senağlamasenağlama

ya arkadasım sızın hiiç derdınız yok herhalde boyle ufak seylere sınırlenıp uzuluyosunuz...bırakın allah askına :kızgın:

üzülmene değmez bence... bu dünyada o kadar çok dert varken bunu kafana takma ne olur... erkek arkadaşın seviyesini bu şekilde göstermiş... ne yapsın elinde değil ki... kafası daha çok çalışsaydı daha farklı yaklaşırdı diye düşünüyorum...

aşkımm burası böyle uzun yok et gibi böyle bir cümle ama söylemeseydi:( bozuldum ztn kafaya takan biriyim iice sinirlendm

ayy ben bu cümleden anlamadım bişi :uhm:
sadece burası böyle uzunmu dedi
ona mı taktın kafayı
ya güzelim dertmi arıyorsun kendine
evet uzun deseydin kızlarınki uzun olur erkeklerin kısa
erkeklerinkine favori, kızlarınkine zülüf denir deseydin :delphin:
hem kıracak şekildede söylememişki
burası böyle uzun demiş

Bundan bi kaç hafta önce morukumla görüştüğümüzde.
Oturunca göbegim cıkıyodu.(gazım vardıda dermişim:lepi:)
Aaaa göben cıkmış falanlı gülerek espürütel bir şekilde söyledi bende güldüm gectim.:icecream:
Ne söylerse söylesin cokda umrumdu.
Çünkü beni begenen böyle begensin begenmeyen kapı solda gider:smiley-cool:
Begenende yanımda olur:delphin:

aaaaahhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhhhhh keşke sorunlar hepimizin sorunları kıldan tüyden olsaydı şeker yaşından ve toyluğundan ağrına gitmiş olsa gerek birde şöyle düşün iltifat ederken hoşuna gidiyor biraz üslubuna dikkat edip minicik eleştirince suçmu oluyor hem seni sevmese arayıp sensiz olmuyor dermi bence gül geç takılma böyle ufak ayrıntılara

canım seni çok iyi anlıyorum kıldan tüyden değil ama elimin sertliğinden dolayı bana da demişti eski sevgilim neymiş efendim elim çok sertmiş ben de uslu dur döverim yoksa gibilerinden söyledim oda güldü olay büyümeden kapandı ama bikaç kez tekrarladı insan üzülüyor tabi ama inan ayrılmaya değmez eğerki seviyosan sonuç olarak bizde ayrıldık ama elimin sertliğinden değil sende büyütme bence eğer aynı şeyi birdaha yaparsa espiri ile karşılığını verirsen atlatamayacağınız sorun olmaz herşey gönlünce olsun

Back
X