• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yüzümdeki tüylerden şikayetçi:(

uzun zaman önce nişanlımla buluşacaktık bıyıklarım çok çıkmıştı, sir ağdam da bitmiş. makasla fazlasını almıştım. öpüştükten sonra bıyıklarını hissettim dedi çok bozulmuştum ben de mafoldumben keşke makasla almasaydım. kaydirigubbakcemile3 bakalım basenlerimdeki kılları görünce ne yapacak kaydirigubbakcemile3

Tabi ki:1shok:olur..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Amaaaan olsun..O kadar kusur kadı kızındada olur..

Kardeşim hiç takma,kusra bakma ama arkadaşın odunun tekiymiş.Güzel bakmasını bilen insan güzel görmesini de bilirmiş onda o yetenek yokmuş,seni doğal halinle kusurlarınla seven insan sevendir gerçekten.bu normal bişey takacak bişey yok arkadaşının terbiyesizliği,kendini bilen bir adam konuşmasını nasıl davranacağını bilir.sana tavsiyem güzel kardeşim seni kusurlarınla seven birini sev.tabi nasıl bi konuşma geçti aranızda bilmiyom bu benim yorumum.allah gönlüne göre versin takma ...:)eminim ki güzel bi kızsındır.
bu şiir 4lük benden hediye sana; Bak, bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.

kendini camdan sanma..:)

canım seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü benim sevgilimde bana aynı şeyi yaptı...

senin favorilerde maşallah benimkilerden uzun dedi...çok bozuldum öyle bi bozuldum ki....

ama bozuntuya vermedim......;farkındayım bilerek aldırmıyorum,onlar bana ayrı bi seksilik katıyo dedim...çıt çıkaramadı...

işte bazı erkekler böyle patavatsız oluyo,kötü niyetle söylememiş olabilir,boş boğazdır ama hoş bişey değil tabi...sen takma kafana olur böyle şeyler...

ayrıldın mı şimdi canım
evet biraz patavatsızlık yapmış ama şakayla karışık bi üslupla mı sözledi önemli

ayrıldın mı şimdi canım
evet biraz patavatsızlık yapmış ama şakayla karışık bi üslupla mı sözledi önemli
ayrıldım ama başka bir sebepten herneyse şaka değildi ciddi bir şekilde hoşlanmadığını belli etti

erkekler bu konulardan pek anlamaz boyle seyleri pat diye soyleyiverirler genelde uzulmus olmanı anlıyorum ama bence ayrılık kararı falan alma bu kadar abartma

kizlar tamam,hepimiz arkadasimizin tarafindayiz ben de oyle ama ben bir genc kizin tuylu gezmesine karsiyim mesela.erkek de yaninda bakimli bi bayan ister.ve erkekler bayanda kildan tuyden nefret eder.hem nesi var ki,aldirsana tuylerini,ne guzel temizliktir iste.alinmana bir sebep yok ki.

hiç insan kıl tüy için sevgilisini bırakır mı bosver desin sende onu elestirseydin yada bunu söyleyebilirsin ama uslubun çirkindi diyebilirdin

ayva tüyü denen şey herkezde vardır
ama birde aşırı derecede yüzünde siyah tüyler olanlar var..eğer o derece rahatsız edici boyuttaysa tüy sarartıcı ile aç rengini
ama abartılıcak derecede değilse işi şaka vur aşkım yakında usturaya vurucam zaten merak etme de:smiley-cool::delphin:

ne varmış o favoriden bendede var..............

hemde yüzümdeki en çok sevdiğim yerim tüycüklerim .....beni çok doğal gösteriyor..

bence sevgilinle konuş bu bir hormon hastalığıda olabilir genetikte olabilir....

şimdiden seni kusurlu görüyorsa çok işin var demektir......

tercih senin ben senin yerinde olsam bir dakika yanında durmam..

ayva tüyü denen şey herkezde vardır
ama birde aşırı derecede yüzünde siyah tüyler olanlar var..eğer o derece rahatsız edici boyuttaysa tüy sarartıcı ile aç rengini
ama abartılıcak derecede değilse işi şaka vur aşkım yakında usturaya vurucam zaten merak etme de:smiley-cool::delphin:

katılıyorum asocum sanaaa.s.a.s.

Back
X