• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim yüzünden arkadaşımla kavga ettim :/

missserap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
5
0
36
Ankara
Merhaba KK üyeleri :(
Ben fazlasıyla takıntılıyım şu sıralar ve sizden destek bekliyorum. Şimdi konuyu anlatayım. Ben erkek arkadaşım ve onun yakın arkadaş çevresiyle tatildeydik. Erkek arkadaşımla tartıştım ve biraz küs kaldık o sırada bi yere oturmaya gittik ve erkek arkadaşım onun arkadaşının sevgilisiyle aynı yere oturuyorken telden msjlaşmaya başladılar bende gıcık oldum iyice benim hakkımda konuşuyolar diye bildiğiniz hır gür çıkardım bağırdım çağırdım sen utanmıyormusun benim hakkımda konuşmaya dedim kıza sen kimsinki benim ilişkim hakkında konuşursunuz diye bağırdım kii kız sadece barışsanıza demiş okudum yazdıklarını sonradan şimdide bildiğin sevgili arkadaş travması yaşanmış oldu herkes bana küstü :S şimdi ne yapmalıyım :( kızdan özür diledim ertesi sabah hemen cvp bile vermedi facebooktan silmiş onun sevgiliside silmiş facebooktan ama benim sevgilim onları facebooktan silemiyor ki benimlede konuşmuyor şu sıra ne ben onu arıyorum nede o beni arıyor. nolcak şimdi bu olay ?

karmakarışıklaşmaktayım :44: bi kere sizin sevgilinizle aranızda olan şeyler başkalarını ne ilgilendirir. ikincisi ilgilenmekle kalmıyorlar senn yanında senden gizli bir şekilde mesajlaşıyorlar... bana ters geldi yazdııkların cnm bn olsam o mesajlaşmayı hissettiğim anda kalkıp giderdim heralde kaldıramzdm..

yaa bazen arkadaşlar aranızı düzeltmek isterya o kızın yapmak istediği de buymuş. keşke senin karşında msjlaşmasalarmış ama olmuş bir kere. birazcık zaman geçmesi lazım bence barışabilmen için.. çünkü onlar biraz sakinleşir sen de aynı şekilde..:87:

karmakarışıklaşmaktayım :44: bi kere sizin sevgilinizle aranızda olan şeyler başkalarını ne ilgilendirir. ikincisi ilgilenmekle kalmıyorlar senn yanında senden gizli bir şekilde mesajlaşıyorlar... bana ters geldi yazdııkların cnm bn olsam o mesajlaşmayı hissettiğim anda kalkıp giderdim heralde kaldıramzdm..

dimi aynen aslında sakince o msjlasmayı anladığım anda kalkmalıydım ama ben ortamı germemek için kalkmadım daha sonra erkek arkadaşımın telinden bakıp sadece ona hesap sorarım diyordum ki erkek arkadaşım msjları silmiş o zamanda çıldırdım ve kıza telini getirttim sonra kızada bağırdım sen kimsinki benim ilişkime karşıyorsun yanımda msjlaşıp dedikodumu yapıyorsun dedim oda sadece serapla barışsana dedim bişey demedimki dedim anladım o an fazla abarttığımı ama alttan almak istemedim yinede aynı masadayken benim adımı geçiremezsin msjla dedim falan falan :S
ertesi gün erkek arkadaşım çok bağırdın serap lütfen sadece aynı ortama girdiğimizde selamlaşcak kadar seviyeniz olsun o yüzden özür dilermisin dedi bende erkek arkadaşım için özür diledim kız cvp vermedi facebooktan falan silmiş şimdi napmalıyım bilemedim

yaa bazen arkadaşlar aranızı düzeltmek isterya o kızın yapmak istediği de buymuş. keşke senin karşında msjlaşmasalarmış ama olmuş bir kere. birazcık zaman geçmesi lazım bence barışabilmen için.. çünkü onlar biraz sakinleşir sen de aynı şekilde..:87:

barışmak hiç istemiyorum aslında hala gerginim sanırım bakalım zaman ne göstericek

bence biraz zaman geçmesini bekleyip sakinleştikten sonra hareket etmelisin biraz zamana bırakman daha iyi olur

Back
X