• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim

Dmeterr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
5
0
1
merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir buçuk yıldır bir ilişkim var. Ama sevgilim evlilik vs konularından o kadar kaçıyor ki resmen evlenmek istemiyorum ama biz devam edelim der gibi. Bunu nerden anladım diye sorarsanız gelecek planlarında hiç yokum ama beni seviyormuş ayrılmak istemiyormuş. Neyse konuma geleceğim. İki ay önce hamile olduğumu öğrendim. Bebeği aldırmam konusunda o kadar baskı uyguladı ki bana bende yüzüm kızara kızara istemediğim halde kabul ettim. Aradan iki hafta geçti ve beni iki aydır aldattığını öğrendim. Hala nasıl sevgili olabiliyorsun diyorsunuz belki de ama ayrılamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum kaybettiğim bebeğimi geri istiyorum. Benden çaldığı bekaretimi ve bebeğimi geri istiyorum. Ne olur akıl verin bana dayanacak gücüm kalmadı???

merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir buçuk yıldır bir ilişkim var. Ama sevgilim evlilik vs konularından o kadar kaçıyor ki resmen evlenmek istemiyorum ama biz devam edelim der gibi. Bunu nerden anladım diye sorarsanız gelecek planlarında hiç yokum ama beni seviyormuş ayrılmak istemiyormuş. Neyse konuma geleceğim. İki ay önce hamile olduğumu öğrendim. Bebeği aldırmam konusunda o kadar baskı uyguladı ki bana bende yüzüm kızara kızara istemediğim halde kabul ettim. Aradan iki hafta geçti ve beni iki aydır aldattığını öğrendim. Hala nasıl sevgili olabiliyorsun diyorsunuz belki de ama ayrılamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum kaybettiğim bebeğimi geri istiyorum. Benden çaldığı bekaretimi ve bebeğimi geri istiyorum. Ne olur akıl verin bana dayanacak gücüm kalmadı???
Geri alamayacağın şeyleri boşver. Bir an önce bitirmen kârdır. Yoksa kaybedeceğin daha çok şeyin olacak

Kaybettiğin şeyler değerli olsaydı ona göre önlemini alırdın önceden şimdi ah vah etmenin anlamı Yok..
Bizde derler ölü ölür allanır ölünün bi tarafı ballanır.. sen niye öyle düşünen bi adamla böyle şeyler yaşıyorsun ki..
Sanırım konu face ve ben yine saf...

Ben hiç birşey demeyeceğim.

Sadece birşey :

YAHU ARTIK KORUNMAYI ÖĞRENIN YA ÖĞRENIN !
ÇOK MU ZOR ECZANE DE VEYA MARKET DE KONDOM ALMAK ?
Yazmadan edemeyeceğim 1 sene deneme sonrası anca çocuğumuz oldu anasını satayım bunlarda gökten yağmur misali önüne gelen hamile kalıyor darısı isteyen tüm evlilerin başına :D

merhaba arkadaşlar

Ayrılacak gücünüz olsa ayrılırdınız, intikam vs olayını geçeceksiniz.
Hata üstüne hata yapılmış bari ısrarcı olmayın.
O istediklerinizi kimse size geri veremez zaten.

Ben hiç birşey demeyeceğim.

Sadece birşey :

YAHU ARTIK KORUNMAYI ÖĞRENIN YA ÖĞRENIN !
ÇOK MU ZOR ECZANE DE VEYA MARKET DE KONDOM ALMAK ?
Korunmayı tabiki de biliyorum korunmak istemeyen oydu aptallık diyin evet aptallık. Ama bana ilk başta anlattığı şu an evli olacağımızdı...

merhaba arkadaşlar
Size tecavüz mu etti.bekaretinizi çaldı.bebegi sizden habersiz mi aldirdi.evliklik istemiyorum demis aldatmis bu iliskiye devam etmissiniz.durumları isteyen sizsiniz sadece o mu suclu.o talep etmiş siz kabul etmişsiniz.intikamı önce kendinizden alın.şu saçma davranışları ve icinizdeki sevhiyi oldurun

Kaybettiklerin hata ise bırak da geçmişte kalsın. Hataları yapmana sebep olan insanla devam ettiğin sürece o hatanın içinde sürüklenip duracaksın.
Kendi hayatını hataya çevirmeden önce bir düşün. O karaktersiz pisliğe verebileceğin en büyük ceza çekip gitmek ve susmak olur.

merhaba arkadaşlar

tecavüze mi uğradınız?
nasıl çaldı bekaretinizi, şikayet etseydiniz keşke..

İstemediğin herhangi birşeyi zorla yaptırıyorlarsa bu tecavüze girer, ama seninde onayınla oldu ise hatada olsa yanlışda olsa arkasında sağlam durmayı öğrenmek gerek. Bu intikam hırsına kapılırsan yanlışa düşersin.

Ne intikamı ya. Biraz olgun düşün bence. Türk dizisinde değiliz entrika çevir falan. Bebeğini aldırmak zorunda değildin hayır derdin veya korunsaydın kondom olmasa da hap yutardın seninki bile bile lades kusura bakma da. Şu andan sonra yapman gereken o adamdan uzak durmak

Öncelikle kimsenin sizden bekaretinizi falan çaldığı yok iki tarafın da isteğiyle olmuş bu. Bebeği istememiş olabilir o kadar çok doğurmak istiyorduysanız kendiniz doğursaydınız nedir bu destek beklentiniz anlamadım ayrıca madem bi tarafınıza güvenmiyorsunuz doğru düzgün cinsel birliktelik yaşayın bebekleri heba etmeyin. Üçüncü olarak sizi aldatması büyük bi şerefsizlik ama intikamı sevgili kalarak zaten alamazsınız bence ayrılmazsınız bikaç ay sonra intikamı vs. De unutacaksınız

Back
X