sevgilim

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
herkese merhaba .
direk konuya girmek istiyorum 4 bucuk aylık bi ilişkim var .
kendisi bayan kuaförü , bend e bi kozmetik magazasında satış danışmanıyım .hem calışıp hem okuyorum ., yaşlar ben 21 o 23.
konuya gelecek olursam ilgisi çok azaldı .
molaya çıktıgımda arardı bi mesaj atardı aramıyınca kızardı niye aramıyoosun diye .
sabah en azından bi mesaj atardı .
ben günaydın msjı atarım oda cevap verir . belki öglen yazar yada akşam yazar bana .
2 günde bir bululşurken şimdi 4 günde bir filan oldu .
araba almak istiyodu ama cesaret edemiyodu , bende buna az gaz verdim . adam şimdi araba alcam diye kendini işe verdi deli gibi . akşam da 2 3 msj atıyo sonra yorgunum diyo uyuyo .
bana karşı ilgisizsin dedim , sacmalama işler yogun . ben sana ilk başda dedim şimdi böyleyiz her dk buluşuyoz ama yazın yogun olcam diye .
Bana abartıgımı söyluyo , ben daha napim diyo .
pazar günü iş yerine geldi habersiz , mola zamanıma denk getirmiş oturduk konuştuk . elimden geldigince arayıp yazıyoorum . sen abartıyosun diyo . calışması lazımmış . ben mi abartıyorum nasıl davranmalıyım ?

Bence de biraz abartı gibi olmuş.Ayrıca gercekten erkekler böyle onu hayatının bir noktası daha iyi olsun diye gazlarsınız ve o da o yöne agırlık verir.20-30-40 'lı yaslarda böyledir.İş hayatı erkekler için statu göstergesi çünkü.Onun size sevgisinden eminseniz sizde seviyorsanız yanında olup anlayıslı davranın,ilgisi benim için az derseniz sizin kararınız.Bu erkek yapısı kabullenmek gerek.

• Beğen
Reactions: KV_
Bence de biraz abartı gibi olmuş.Ayrıca gercekten erkekler böyle onu hayatının bir noktası daha iyi olsun diye gazlarsınız ve o da o yöne agırlık verir.20-30-40 'lı yaslarda böyledir.İş hayatı erkekler için statu göstergesi çünkü.Onun size sevgisinden eminseniz sizde seviyorsanız yanında olup anlayıslı davranın,ilgisi benim için az derseniz sizin kararınız.Bu erkek yapısı kabullenmek gerek.
gazlamakla iyimi yaptım köütümü acaba :D korkuyodu verdim gazı verdim gazı :DD

Sağlam gaz vermişsiniz amacı sadece işine sahip çıkıp daha iyi para kazanmak ,sonra artık araba alınca bu gazla gezmeye fırsat bulur mu bilinmez :KK53:

• Beğen
Reactions: KV_
Evet abartıyosunuz.yoğun dönemleri farklı oluyor demek ki.yoğunluk olmasa bile arayip sorma mesaj atma ilk sevgililik zamanları gibi olmaz.azalması normaldir.fırsat bulunca gelmiş yanınıza.güveninizi sarsacak bişey yapmadı ise bunlar normal

gazlamakla iyimi yaptım köütümü acaba :KK70: korkuyodu verdim gazı verdim gazı :KK70:D
Yani yaşınız şu an küçük,erkekler gazla çalışır ama ayarı tutturmak gerek:) Yani yapıları bu hayat standartı olarak araba istiyorsa ona yoğunlaşır,kadınlar gibi etraflı düşünüp herşeye aynı zamanı ayırabilen organizmalar değilller.
Siz kendinize bakın sizin için uygun mu anlaşıyor musunuz seviyormusunuz diye,devamlı karsı taraftan beklenti ile değil ilişki hayat gecmiyor

Yani yaşınız şu an küçük,erkekler gazla çalışır ama ayarı tutturmak gerek:) Yani yapıları bu hayat standartı olarak araba istiyorsa ona yoğunlaşır,kadınlar gibi etraflı düşünüp herşeye aynı zamanı ayırabilen organizmalar değilller.
Siz kendinize bakın sizin için uygun mu anlaşıyor musunuz seviyormusunuz diye,devamlı karsı taraftan beklenti ile değil ilişki hayat gecmiyor
tskler

herkese merhaba .
direk konuya girmek istiyorum 4 bucuk aylık bi ilişkim var .
kendisi bayan kuaförü , bend e bi kozmetik magazasında satış danışmanıyım .hem calışıp hem okuyorum ., yaşlar ben 21 o 23.
konuya gelecek olursam ilgisi çok azaldı .
molaya çıktıgımda arardı bi mesaj atardı aramıyınca kızardı niye aramıyoosun diye .
sabah en azından bi mesaj atardı .
ben günaydın msjı atarım oda cevap verir . belki öglen yazar yada akşam yazar bana .
2 günde bir bululşurken şimdi 4 günde bir filan oldu .
araba almak istiyodu ama cesaret edemiyodu , bende buna az gaz verdim . adam şimdi araba alcam diye kendini işe verdi deli gibi . akşam da 2 3 msj atıyo sonra yorgunum diyo uyuyo .
bana karşı ilgisizsin dedim , sacmalama işler yogun . ben sana ilk başda dedim şimdi böyleyiz her dk buluşuyoz ama yazın yogun olcam diye .
Bana abartıgımı söyluyo , ben daha napim diyo .
pazar günü iş yerine geldi habersiz , mola zamanıma denk getirmiş oturduk konuştuk . elimden geldigince arayıp yazıyoorum . sen abartıyosun diyo . calışması lazımmış . ben mi abartıyorum nasıl davranmalıyım ?
evet biraz abartmışsınız, sizde gayet iyi bilirsiniz (kozmetik sektöründeymişsiniz) kadın kuaförleri yaz mevsiminde çok yoğun olurlar, bir tanıdığımız var ordan biliyorum düğünler mezuniyetler filan yoğun olduğu için,genel tavırlarındaki değişim varsa o zaman abartabilirsiniz ama toleranslı olmak lazım bazen, sizde yoğun dönemlerden geçebilirsiniz.

Back
X