- 16 Eylül 2022
- 796
- 420
- 18
- 32
- Konu Sahibi merve1888888
Amacı cinsellik o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli olmasın ?İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Adamın sizinle evlilik düşüncesi sadece düşünce kalır zaten zira aynı anda 2. Defa evlenemezİyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Aşkından , ondanSürekli eve çağrıyor evde buluşalım diyor
Bu mesajı şimdi gördüm. Bak, adamın yazmaya vakti varmış. Sana yazmaya vakti yokmuşBuğün sizi dinledim kendim ismim olmayan bir ıntasgram açtım hemen ona yazdı numarasını attı
Arkanıza bakmadan kaçınİyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
E ama evlenince büyük mü göstereceksinizBana dediği sen küçük gösteriyorsun yanımda
Evli olma ihtimali yüksek. Ayrıca çok ilişkisi falan olmuş diyorsunuz belli ki şüphelenmişsiniz , şüpheler yol gösterir bazen , bence uzak durmalısın.İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi var.En kötü senaryo bir sebepten sizden faydalanıyorİyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Evli olabilir. Hemen e devletten belge iste. Senden büyük duruyor diye dışarı çıkmaması çok saçma öyle adamlar bak ben bu halimle nasıl kizlarlayim egosundayken hemde.İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Kaç canım kaç.İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
E tamam, şu an hala neyi bekliyorsunuz??Buğün sizi dinledim kendim ismim olmayan bir ıntasgram açtım hemen ona yazdı numarasını attı
Ve hala adamla birliktesiniz yani?!?!benle dışarda görüşmek istemiyor